Οι ελληνες ηταν μολις 3% παραπανω απο τους τουρκους. Οι αλλοεθνεις ηταν πλειονοτητα στην περιοχη οχι οι ελληνες. Οι ελληνες εγιναν πλειοψηφια μονο μετα απο τους πολεμους και τις ανταλλαγες.
Οσο και να το μαγειρεψεις με δημιουργικη αριθμητικη δε θα σου βγει αλλιως.
Δεν βλέπεις τι σου γράφω;
Θα πρέπει να λάβεις υπ όψιν ότι στην απογραφή αυτή ήταν και η Ανατολική Θράκη στην οποία υπήρχαν μερικές δεκάδες χιλιάδες αποστρατευμένοι οπλίτες του Οθωμανικού στρατού.
Και το 9,9% σλαβόφωνοι η πλειοψηφία ήταν απλά εξαρχιακοί και γι αυτό προμετρήθηκαν σαν βουλγαρίζοντες.
Η αστικη ταξη ειναι κοινωνικο στρωμα οχι πολιτικος χωρος. Ο πολιτικος σου χωρος ειναι ο ναζισμος, και οι ''ελληνες'' ναζι εχουν ακομα για σημαια τους τον Χιτλερ που ηθελε να παρει την ανατολικη Μακεδονια απο την Ελλαδα προς οφελος της Βουλγαριας.
Καντε αυτοκριτικη για τα δικα σας χαλια και την δικη σας ιστορια προτου γινεται τιμητες των υπολοιπων.
Για εσάς όποιος δεν είναι κομμουνιστής είναι ναζιστής τα είπαμε αυτά, ποιός είναι ο πολιτικός μου χώρος έχω δικαίωμα να τον προσδιορίσω εγώ όχι εσύ.
Τώρα σχετικά με τον διαχωρισμό της κοινωνίας, εσείς μπορείτε να έχετε την μαρξιστική σας θεωρία που προσδιορίζει, εγώ μαρξιστής δεν είμαι, για μένα υπάρχουν χώροι πχ Πατριωτικός χώρος, εθνομηδενιστικός χώρος κλπ
Αλλά μιας και θες να μιλήσεις περί στρωμάτων και εκεί πρέπει να ανοίξεις κανένα βιβλίο, μάθε λοιπόν ότι η κοινωνική διαστρωμάτωση χωρίζεται σε θέση, στρώμα, τάξη άηντε πια ούτε τον μαρξισμό δεν διαβάζετε, πετάτε μια μπαρούφα για να κάνετε εντύπωση, η αστική τάξη είναι τάξη δεν είναι στρώμα... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.

Ωραιο μαγειρεμα. Σεφ Πλουτονας.