200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821, ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821, ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Μαρ 2021, 15:58

Εμείς ρε μάγκες επειδή και στις σχολικές εκδηλώσεις κάνουμε έπαρση σημαίας και ακούγεται ο εθνικός ύμνος στις εθνικές επετείους, πρέπει να στέκεσαι κάπως.
Εγώ δεν το ήξερα.
Καλά σοβαρή στεκόμουν εννοείται, αλλά με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά σαν να είμαι σε εκκλησία.
Και μια φορά μου την είπε ένας συνάδελφος (πολύ ευγενικά και διακριτικά βέβαια) ότι τα χέρια μου πρέπει να είναι στο πλάι σε στάση προσοχής.

Θέλω να πω αν υπάρχει τόσο αυστηρό πρωτόκολλο για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, η Καμίλα δεν έπρεπε να τα ξέρει αυτά;
2 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Μαρ 2021, 16:05

εδω οι δικοι μας στεκονται με τα ποδια ανοιχτα και τα χερια σαν ξερα θυμησου και τον τσιπρα

τελος θα τους βριζω ανοιχτα ολους τους επισημους με λιγα λογια ολα αυτα ακομη και να μην τα πιστευουν
οφειλουν να τα τηρουν αυστηροτατα αφου ειναι μεσα στις αρμοδιότητές τους και στον μισθο
αρα οφειλουν να ειναι επαγγελματιες - και αν δεν θελουν να φευγουν απο το αξιωμα τους

γιατι και πρεπει να δινουν το παραδειγμα

η δε προεδρος -δεν θελω να το γραψω οπως το σκεφτομαι και θα πω ευγενικα οτι ειναι ενα ορθιο βλημα

και φανταζομαι ποσο κακη θα ηταν στο επάγγελμα της
υσ...σαν χωρα και λαος πασχουμε απο πρότυπα -λες και ...δεν ξεβλαχεψαμε ακομη
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Μαρ 2021, 16:06

nemo έγραψε: :s_mad λεπτομερειες που μονο μια γυναικα θα τις προσεξει ..εγω ειχα την προσοχη στον καρολο

Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά μιλάς;
Βγαίνεις μια επίσημη φωτογραφία, ένα ιστορικό στιγμιότυπο όπου βάζεις την υπογραφή σου και σε μια γωνίτσα στην άκρη της φωτό θα φαίνεται το τσαντάκι σου;
Δλδ άμα ήταν άντρας τι έπρεπε να αφήσει παραδίπλα για να μην το κρατάει στα χέρια του; Τα τσιγάρα του και το δελτίο από το στοίχημα που θα παίξει μετά στο ΠΡΟΠΟ;

Όταν βγαίνεις επίσημη φωτογραφία, ως εκπρόσωπος ξένου κράτους, δώσε τα τσιμπράγκαλά σου σε κάποιον άλλον να στα κρατάει για λίγο. Τόσο παρατρεχάμενους έχουν που τους ακολουθούν από πίσω.
Δεν μπορούσε να αφήσει το τσαντάκι για λίγο σε κάποιον άλλον ή έστω να το ακουμπήσει στα πόδια της να μη φαίνεται;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Μαρ 2021, 16:10

nemo έγραψε:εδω οι δικοι μας στεκονται με τα ποδια ανοιχτα και τα χερια σαν ξερα θυμησου και τον τσιπρα

τελος θα τους βριζω ανοιχτα ολους τους επισημους με λιγα λογια ολα αυτα ακομη και να μην τα πιστευουν
οφειλουν να τα τηρουν αυστηροτατα αφου ειναι μεσα στις αρμοδιότητές τους και στον μισθο
αρα οφειλουν να ειναι επαγγελματιες - και αν δεν θελουν να φευγουν απο το αξιωμα τους

γιατι και πρεπει να δινουν το παραδειγμα

η δε προεδρος -δεν θελω να το γραψω οπως το σκεφτομαι και θα πω ευγενικα οτι ειναι ενα ορθιο βλημα

και φανταζομαι ποσο κακη θα ηταν στο επάγγελμα της

Αξιοπρεπέστατη την βρήκα την κ. Σακελλαροπούλου και σεβασμός στην πρώτη γυναίκα πρόεδρο της δημοκρατίας της χώρας.
:s_mad
Το μόνο που μπορώ να της προσάψω είναι ότι είναι τόσο εξαιρετικά απλοϊκή γυναίκα, παρά τα θεσμικά αξιώματα που κατέχει, φαίνεται λίγο να είναι έξω από τα νερά της πολλές φορές με όλες αυτές τις επισημότητες.
Αλλά προσπαθεί και στέκεται επάξια.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Μαρ 2021, 16:14

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε: :s_mad λεπτομερειες που μονο μια γυναικα θα τις προσεξει ..εγω ειχα την προσοχη στον καρολο

Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά μιλάς;
Βγαίνεις μια επίσημη φωτογραφία, ένα ιστορικό στιγμιότυπο όπου βάζεις την υπογραφή σου και σε μια γωνίτσα στην άκρη της φωτό θα φαίνεται το τσαντάκι σου;
Δλδ άμα ήταν άντρας τι έπρεπε να αφήσει παραδίπλα για να μην το κρατάει στα χέρια του; Τα τσιγάρα του και το δελτίο από το στοίχημα που θα παίξει μετά στο ΠΡΟΠΟ;

Όταν βγαίνεις επίσημη φωτογραφία, ως εκπρόσωπος ξένου κράτους, δώσε τα τσιμπράγκαλά σου σε κάποιον άλλον να στα κρατάει για λίγο. Τόσο παρατρεχάμενους έχουν που τους ακολουθούν από πίσω.
Δεν μπορούσε να αφήσει το τσαντάκι για λίγο σε κάποιον άλλον ή έστω να το ακουμπήσει στα πόδια της να μη φαίνεται;

δεν ξερω τι συμβαινει στα σαλονια μηπως αυτοι οι γαλαζοαιματοι δε το εχουν για παραπτωμα αυτο;
δεν μπορει να συμβαινει αλλιως γιατι ειπαμε πως ειναι επαγγελματιες

υσ...διαβασα την γνωμη σου για την προεδρο ..και συ η ιδια αν συνεχισουμε την κουβεντα θα ερθεις στα λογια
μου οτι δεν ειναι σοβαρη η εικονα της για κυρια προεδρου ...αλλα δεν θελω να εμπλακω :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 25 Μαρ 2021, 16:19

Χρόνια Πολλά Έλληνες και Ελληνίδες! Σημαντική ημέρα σήμερα υπέρ Πατρίδος. Ο αγώνας της εθνικής απελευθέρωσης πέτυχε, ο ταξικός πότε όμως;
2 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Μαρ 2021, 16:28

Comrade Giannis έγραψε:Χρόνια Πολλά Έλληνες και Ελληνίδες! Σημαντική ημέρα σήμερα υπέρ Πατρίδος. Ο αγώνας της εθνικής απελευθέρωσης πέτυχε, ο ταξικός πότε όμως;

αφου τα διαχωριζεις θα σου ειλικρινεστατα οτι συμφωνω πληρως αυτο θα γινει μεσω και μονο απο εθνικα οραματα
υποστηριζοντας το οτιδηποτε ελληνικο και να το παω και πιο περα ..γιατι καποιοι μου λενε
οτι μισω τον κομμουνισμο -δεν ειναι αυτο -ειναι οτι εσεις σαν αριστεροι αν δειχνατε ενα μικρο ποσοστο
της πιστης σας που εχετε για το κκ προς τους εθνικους σκοπους θα ειμασταν τωρα σε διαφορετικη θεση
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Μαρ 2021, 16:29

nemo έγραψε:δεν ξερω τι συμβαινει στα σαλονια μηπως αυτοι οι γαλαζοαιματοι δε το εχουν για παραπτωμα αυτο;
δεν μπορει να συμβαινει αλλιως γιατι ειπαμε πως ειναι επαγγελματιες

Δεν είναι θέμα γαλαζοαίματων ή όχι. Είναι θέμα κοινής λογικής σε επίσημες φωτογραφίες.
Και σε γάμο να πας και πρόκειται να βγεις μια φωτογραφία προσέχεις λίγο τι θα φαίνεται και πώς θα φαίνεται.
Τον φωτογράφο που πρέπει να κάθεται μετά και να κάνει edit για να σβήνει κάτι τέτοια άκυρα δεν τον λυπάσαι μετά;

nemo έγραψε: υσ...διαβασα την γνωμη σου για την προεδρο ..και συ η ιδια αν συνεχισουμε την κουβεντα θα ερθεις στα λογια
μου οτι δεν ειναι σοβαρη η εικονα της για κυρια προεδρου ...αλλα δεν θελω να εμπλακω :s_mad

Σου εξήγησα ότι η κ. Σακελλαροπούλου είναι μια εξαιρετικά απλή γυναίκα και αυτή η τύπου "αφέλεια" που έχει θα έπρεπε να την τιμά αντί να το βλέπεις αρνητικά.
Είναι μια γυναίκα που θα μπορούσε να κομπάζει και να έχει ψωνιστεί με όλα αυτά τα αξιώματα, παρόλα αυτά κρατά χαμηλό προφίλ και κάποιες αστοχίες συγχωρούνται ας πούμε γιατί δεν έχει συνηθίσει τα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται ότι αισθάνεται άβολα.
Σε αντίθεση με την Αγγελοπούλου πχ όπου όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη.

Τι ήταν αυτό που φόρεσε σήμερα; Τη στολή της αμαλίας; Έλεος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Μαρ 2021, 16:30

nemo έγραψε:
Comrade Giannis έγραψε:Χρόνια Πολλά Έλληνες και Ελληνίδες! Σημαντική ημέρα σήμερα υπέρ Πατρίδος. Ο αγώνας της εθνικής απελευθέρωσης πέτυχε, ο ταξικός πότε όμως;

αφου τα διαχωριζεις θα σου πω ειλικρινεστατα οτι συμφωνω πληρως αυτο θα γινει μεσω και μονο απο εθνικα οραματα
υποστηριζοντας το οτιδηποτε ελληνικο και να το παω και πιο περα ..γιατι καποιοι μου λενε
οτι μισω τον κομμουνισμο -δεν ειναι αυτο -ειναι οτι εσεις σαν αριστεροι αν δειχνατε ενα μικρο ποσοστο
της πιστης σας που εχετε για το κκ προς τους εθνικους σκοπους θα ειμασταν τωρα σε διαφορετικη θεση
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Μαρ 2021, 17:20

παρακολουθούμε τον αυτοκράτωρ κούλι με τις παράτες του ...
:D
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Ιστορία”