Όταν η "δεκσια" αρνήθηκε τα 12 νμ

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
ΩRIΩNAS7

Re: Όταν η "δεκσια" αρνήθηκε τα 12 νμ

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 01 Απρ 2020, 16:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Αν θεωρείς άσχετο το σχήμα Αριστερά - Συμφωνία / Δεξιά - Μη Συμφωνία δικό σου θέμα. Εγώ δεν έχω παρά να διαφωνήσω.

Το ξέρω. Το ειρωνικό σου σχόλιο ήταν κάτω απ' το δικό μου. Δες το σχόλιό μου , δες του Ωρίωνα και δες και το δικό σου - Ποιο δικό σου ; Λέμε τώρα ! - και συμπέρανε ποιο σχόλιο ασχολείται περισσότερο με την Διάσκεψη του 1960.

Αν σχολιαζα στα σοβαρα την τριπλα σου τοτε θα ειχες πετυχει τον σκοπο σου. Που τελικα τον πετυχες αλλα λογω Ωριωνα :D

Δεν θεώρησα πως χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Και ο ίδιος ο δεκσος ψεκασμενος, παραδέχθηκε εμμέσως πως δεν συμφωνήσαμε για τα 12νμ για να κάνουμε το χατήρι στις ΗΠΑ κατά της ΕΣΣΔ.
Ε δεν θα χάσω την ευκαιρια να ξανατονισω την αιωνίως προδοτική και πατριδοκάπηλη ιστορία της δεκσας!
Ηθελημένο ήταν λοιπόν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 01 Απρ 2020, 18:05

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Αν θεωρείς άσχετο το σχήμα Αριστερά - Συμφωνία / Δεξιά - Μη Συμφωνία δικό σου θέμα. Εγώ δεν έχω παρά να διαφωνήσω.

Το ξέρω. Το ειρωνικό σου σχόλιο ήταν κάτω απ' το δικό μου. Δες το σχόλιό μου , δες του Ωρίωνα και δες και το δικό σου - Ποιο δικό σου ; Λέμε τώρα ! - και συμπέρανε ποιο σχόλιο ασχολείται περισσότερο με την Διάσκεψη του 1960.

Αν σχολιαζα στα σοβαρα την τριπλα σου τοτε θα ειχες πετυχει τον σκοπο σου. Που τελικα τον πετυχες αλλα λογω Ωριωνα :D

Δεν είχα ούτε έχω κάποιον σκοπό. :s_empathy Τώρα θα στον περιποιηθώ τον αστοιχείωτο τον Ωρίωνα. :sberle:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 01 Απρ 2020, 18:09

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Βλέπω πως συνήλθες απ' τον παργαλάτσο. Φυσικά δεν απάντησες σε τίποτα σχεδόν από αυτά που έγραψα. Αλλά το χειρότερο , μετά την ανάνηψή σου συνέχισες τις κατεργαριές. Ας τις δούμε λοιπόν μία μία.

Οι Έλληνες που πολεμησαν στην Μ Ασία δεν ήταν ούτε δεκσοι ούτε αριστεροι. Ήταν Έλληνες πολιτες που το αστικοτειφλικαδικο κράτος τους έστειλε θέλοντας και μη, να αυξήσουν τα χωράφια των τσιφλικαδων, την ίδια που τα καμάρια της αστικής τάξης (σαν τον κουραφοκεφτε τηες δεκσας τον Μεταξά, που έκανε διακοπές στο οικογενειακό του εξοχικό στο Φάληρο.

Τώρα οι Έλληνες έγιναν απλοί πολίτες. Ούτε δεκσοι ούτε αριστεροι. Κάνεις φυσικά λάθος . Ήταν όλων των κομματικών αποχρώσεων, εκτός βέβαια των κομμουνιστών που κατά ομολογία του Ζαχαριάδη σαμπόταραν τον ελληνικό αγώνα για να μην γίνει η Μικρασία αντισοβιετική βάση. Ο Μεταξάς δεν δέχτηκε να πάει να πολεμήσει σαν αρχηγός του στρατού. Δέχτηκε όμως να πάει να πολεμήσει με τον βαθμό που είχε. Άρα και εδώ βλέπουμε την άγνοιά σου ή τα ηθελημένα ψέματά σου. Αυτή είναι βέβαια η Αριστερά. Η παράταξη του ψεύδους και της συκοφαντίας.
Καινούργιους κοιλιακούς έκανα από τα γέλια. 15 χιλιάδες Πόντιο αντάρτες μέσω αντιπροσωπία ζήτησαν να τους εξοπλίσει το δεκσο προδοτικό κράτος, ώστε να συνεχίσουν και να εντείνουν τον ηφη υπάρχον ανταρτικό τους στον Πόντο και ο Παπούλιας τους έστειλε στον διάβολο, γιατί το αστικοτειφλικαδικη δεκσα προδοτική κυβερνηση ούτε να ακούσει δεν ήθελε τέτοιο πράγμα. Και δεν είναι η μόνη προδοσια της δεκσας. Έχουμε και την περίπτωση με τους Αμυνίτες. Όπου ήταν προτοβουλια των ντόπιων να φτιάξουν τον ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ στρατό και μάλιστα με σχέδιο να στελεχωθεί από Ελλάδι τες εθελοντές. Ο Ύπατος Αρμοστής, που χε στείλει η Ελλάδα όμως, με την εντολές της δεκσας κουρελοκυβερνησης (ή όποια αργότερα έχασε και τον πόλεμο), τους εδιωξε κακήν κακώς, εξόργισε σε ελληνικά νησιά τους επικεφαλής της ιδέας αυτής και έτσι η προδοσια της δεκσας εναντίον του ελληνισμού τη Μ Ασίας άρχισε να γίνεται πιο ξεκάθαρη.
Είπαμε. Εδώ θα μάθεις να λες την πραγματική ιστορία και όχι τα προδοτικά ψέματα της δεκσας.

Εδώ βλέπουμε τον πονηρό αριστερό φίλο μας σε νέες πιρουέτες . :laugh1: Τι μας είχε πει ;

Χμαος έγινε από τους ομογενεις, που δεν πήγε κανένας τους να καταταγεί εθελοντής.

Kαι το μπολντάρει κιόλας. :laugh1:

Tι γράφει παραπάνω ;

15 χιλιάδες Πόντιο αντάρτες μέσω αντιπροσωπία ζήτησαν να τους εξοπλίσει το δεκσο προδοτικό κράτος

:whatever45: :whatever45: :whatever45:

Κι αυτό για να μην παραδεχτεί πως Ναι είμαι πανάσχετος . Βλέπετε δεν γνώριζε πως στον ελληνικό στρατό κατατάχθηκαν 14.000 Μικρασιάτες ( Ίωνες ) και 9.000 Ανατολοκοθρακιώτες. Οπότε λέει ας πετάξω κάποια νέα μαλακία που διάβασα στο "Πόντος και Αριστερά" ή μου είπαν τα παιδιά στην Βίλλα στα Εξάρχεια.

Απ' το πίτουρο που έχει γεμίσει το αριστερό μυαλό του δεν μπορεί να κάτσει να σκεφτεί Είμαι παπάρας όταν λέω πως η "δεκσά προδοτική κυβέρνηση" δέχτηκε την εθελοντική προσφορά των Ανατολικοθρακιώτών και των Ιωνων και όχι των Ποντίων !

Μετά λέει κάτι ακατάληπτα . :dunno: Το μόνο που καταλαβαίνω απ' τις παλαβομάρες του είναι ότι θεωρεί πως τον ύπατο αρμοστή Στεργιάδη τον είχε διορίσει η "δεκσά κυβέρνηση" . Μάθε λοιπόν αμαθέστατε φίλε μας πως ο Στεργιάδης είχε διοριστεί απ' τον Βενιζέλο. Δηλαδή αυτόν που υποστήριζαν οι Βενιζελικοί. Μόνο στους Συμμάχους απολογούταν και η νέα κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένη να τον διατηρήσει. Αν θέλεις να σου διδάξω και το γιατί πολύ ευχαρίστως. Αν με παρακαλέσεις βέβαια ...
Ποιοι Κούρδοι; Οι Κούρδοι ήταν σύμμαχοι του Κεμαλ.
Αλήθεια τώρα; Τέτοια ιστορία ξέρεις;
Σταμάτα. Δεν μπορώ να γελάω άλλο με τα ανιστόρητα πράγματα που γράφεις.

Ο κλόουν που λέγατε βασιλιά, ήταν ιδιαίτερα αντιπαθής σε όλες τις συμμαχίες δυνάμεις, φίλογερμανος και αυτό αποτέλεσε έναν ακόμα παράγοντα πιυ οι σύμμαχοι εγκατεληψαν την Ελλάδα.

Εντάξει δεν μου προκαλεί εντύπωση που οι δεκσοι δεν ξέρουν ιστορία. Από αμόρφωτη ορκ αποτελούνταν πάντα, που ποτέ δεν θα γινεται άνθρωποι.

Ξέρεις ιστορία εσύ που δεν γνωρίζεις πως η συνθήκη των Σεβρών προέβλεπε αυτόνομο Κουρδιστάν. :LoL: Όσοι Κούρδοι επέμειναν στην αυτονομία εκκαθαρίστηκαν . Όσοι αμφιταλαντεύονταν , πείστηκαν απ' τον Κεμάλ με ψεύτικες υποσχέσεις για ιδιαίτερες ελευθερίες μετά την ευόδωση του τουρκικού αγώνα.
Νομίζω κλαις με μαύρο δάκρυ. Δεν γελάς. Για να γελάσεις πρέπει να διαβάσεις τις δικές σου αναρτήσεις. Όχι τις δικές μου. :hat44:

Και σε ξαναρωτώ λοιπόν. Οι Αρμένιοι και οι Κούρδοι ποιον βασιλιά έφεραν πίσω και οι Σύμμαχοι τους εγκατέλειψαν ; Απορία ψάλτου βηξ ! :whistle:

Τουλάχιστον έμαθαν τα βασικά στην ορθογραφία , το συντακτικό και την γραμματική. :bigsmile45: Οι αριστεροί πάλι όπως φαίνεται δεν τα έμαθαν. Έμαθαν όμως ιστοχαχαχαχαχαχαχα ! :xaxax:
Όντως επικό τρομπόνιασμα και μάλιστα σε επίπεδο που να απορώ με τον μαζοχισμό σου. Με απλά λόγια μόνο φήμες υπήρχαν και δεν υπήρξε ούτε κάνα αποδεδειγμένο σαμποτάζ, ούτε αρνήθηκαν να πολεμήσουν όπως έκανε ο κουραφοκεφτες της δεκσας, ο Μεταξας, ούτε σαμποταραν τις προσπάθειες των ντόπιων Ελλήνων της Μ Ασίας να φτιάξουν δικούς τους στρατους, όπως ήταν το δίκαιο, ούτε χαμουρευονταν με τους Τούρκους, όπως έκανε όλη δεκσά πολιτική μαφία της Ελλάδας μετά τον πόλεμο.
Αυτή είναι ομως η ιστορίας σας. Μια θλιβερή πατριδοκάπηλη καιροσκοπική ψευτιά, βαθύτατα ανθελληνική και ραγιαδικη.

Εδω θα μάθεις να λες την πραγματική ιστορία. Η δεκσά απάτη εδω δεν περνάει. Deal with ti and stop bitching around.

Τι μας είπε ο φαιδρεπίφαιδρος φίλος μας :

φτιάχνουν αναππδεικτα σενάρια ότι το κκε σαμποταρε την εκστεστια. Κάτι που ούτε οι τοτε δεκσιοι δεν είχαν τολμήσει να πουν.

Του φέραμε λοιπόν και άποψη των τότε "δεκσών" που τόλμησαν να πουν πως οι κομμουνιστές σαμπόταραν την εκστρατεία. Θα περίμενε εδώ κάποιος ότι θα παραδεχόταν την μαλακία του. Αλλά όχι . Ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρει αυτός. Και τι απαντάει λοιπόν ο σαλτιμπάγκος ; Τα παραπάνω εμέσματα. Δηλαδή ο αριστερός Ζαχαριάδης είναι ψεύτης , ο κυβερνητικός επιτελάρχης το '22 είναι ψεύτης και μόνο ο παπαρίωνας ξέρει την αλήθεια. Έλα στα συγκαλά σου άνθρωπέ μου και σταμάτα να αυτοεξευτελίζεσαι . Εκτός κι αν είσαι κλινική περίπτωση …

Έλληνες πολίτες ήταν. Σ αρέσει δεν σ αρέσει.
Ο κλόουν της δεκσας, που τον αποκαλείτε βασιλιά (και ήρθε πραξικοπηματικα στην Ελλάδα με ένα δημοψήφισμα, που έδειχνε ότι ο κόσμος τον θέλει πισω με ένα ποσοστό 105%, κάνοντας τον πλανήτη να γελάει υστερικά εις βάρος μας), την εκανε για Κρήτη και από εκεί για πιο ζεστά μέρη. Ούτε πετραδάκι δεν σήκωσε να πετάξει στους ανώμαλους τους φασίστες και τους ναζί.
Ο Μεταξας ήταν ένας κωλογρεος αντιπαθής στον ελληνικό λαό που δεν πολεμησε ΠΟΤΕ για την Ελλάδα. Και όχι από τύχη, αλλά από δική του εμμονική επιμ9ν+. Φοβόταν για την ζωούλα του ο φλώρος. Χεστηκε για την Ελλάδα.
Οι σριστεροι εν αντιθέσει με τους δεκσους, πολεμησαν για τον ελληνικό λαό, έγραψαν ιστορία δόξας στο όνομα της ελευθερίας, έγιναν αντικείμενο θαυμασμού και η προσωποποίηση της ηρωϊκής αντίστασης κατά των ναζί και των φασιστών. Το ότι οι πολιτικοί απόγονοι των ναζί και των φασιστών, προσπαθουν να ξεπλυνουν τα εγκλήματα αυτών μετατρεποντας τις πλήρως αναιτίες σφαγές σε Καλάβρυτα και άλλες περιοχές, στους αριστερούς δεν εκπλήσσει κανένας. Αυτή είναι η δεκσά. Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η δεκσά. Και φυσικά αυτή ακριβώς η χυδαία ρητορική είναι πιυ δικαιώνει και τις κεμαλικες σφαγές εναντίον των Ελλήνων, του διωγμούς και φτάνει μάλιστα δικαιολογεί σφαγές μέχρι πίσω την Οθωμανική εποχή, όπως η καταστροφή των Ψαρών. Αλλά είπαμε. Ο ανθελληνισμός και προδοσια είναι η δεκσά. Αυτό ακριβώς το.πραγμα είναι η δεκσά σας. Πάντα αυτό ήταν πάντα αυτό θα είναι. Και επειδή πάντα αυτό ήταν, για αυτό και από μέσας της ο ανθός.που ξεπεταχρηκε ήταν οι ταγματαλήτες. Αυτοί ηταν και είναι ο ορισμός της δεκσας. Για αυτό και τους τιμάτε μέχρι σήμερα ως τους ήρωες σας.
Σύμμαχος του ναζισμου και του φασισμού ήταν πάντα η δεκσά και ο καπιταλισμός στην Ευρώπη. Και ακριβώς για να κρύψει αυτήν την ντροπή η Αγγλία και οι άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, αποφάσισαν να μεταφέρουν την έναρξη του ΒΠΠ με την εισβολή στην Πολωνία. Βεβαίως αποτελεί γελοιότητα κάτι τέτοιο. Ο ΒΠΠ είχε αρχισρι πολύ νωρίτερα. Είχε αρχίσει με τον Ισπανικό εμφύλιο, οπου ο Στάλιν πολεμούσε τον Χίτλερ εκεί. Μετά συνεχίστηκε με την προσαρτηση της Αυστρίας στην Γερμανό, με τις ευχές Άγγλων και Γάλλων. Συνεχίστηκε με το συμφωνο του Μονάχου του 38, όπου οι συμμαχοι του Χίτλερ (Αγγλία, Γαλλία κλπ) του έδωσαν μέρος της Τσεχοσλοβακίας. Αυτά ή δεκσά σας τα ξεχνάει.
Μα τι περίεργο που είναι..... Δεν
Αυτοι είναι όμως οι δεκσοι. Ψέματα και ευθυνοφοβια. Ιστορία από τα lidl

Τι να απαντήσει κανείς σε αυτόν τον ακατάσχετο εμετό ; Να υπενθυμίσουμε μόνο πως ο Μεταξάς και ο βασιλιάς αντιτάχτηκαν στους ναζί όταν οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοί τους. :ciao5:

Βέβαια δεν μπορώ να περιμένω και πολλά από κάποιον που νομίζει πως ο Κουρελομανλης αναγκάστηκε να νομιμοοοιήσει το κκε για να μην παιε κόντρα στο ανανεωμένο λαϊκό αίσθημα για την αριστερά. Ποιος ; Αυτός που πήρε πάνω απ' το 50 % των ψήφων και δίκασε τους Απριλιανούς ! :oomg: Το μόνο που φοβόταν ο "Κουρελομανλης" τότε ήταν μήπως γίνει κάποιο πραξικόπημα από σταγονίδια βρε φαιδρέ τύπε. :em99:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 01 Απρ 2020, 20:12

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Βλέπω πως συνήλθες απ' τον παργαλάτσο. Φυσικά δεν απάντησες σε τίποτα σχεδόν από αυτά που έγραψα. Αλλά το χειρότερο , μετά την ανάνηψή σου συνέχισες τις κατεργαριές. Ας τις δούμε λοιπόν μία μία.

Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις. Αρκέσου στις ανοησίες και στα ψέματα που γράφεις για την ιστορία. Δεν χρειάζεται να ρεζιλευεσαι περισσότερο.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Οι Έλληνες που πολεμησαν στην Μ Ασία δεν ήταν ούτε δεκσοι ούτε αριστεροι. Ήταν Έλληνες πολιτες που το αστικοτειφλικαδικο κράτος τους έστειλε θέλοντας και μη, να αυξήσουν τα χωράφια των τσιφλικαδων, την ίδια που τα καμάρια της αστικής τάξης (σαν τον κουραφοκεφτε τηες δεκσας τον Μεταξά, που έκανε διακοπές στο οικογενειακό του εξοχικό στο Φάληρο.

Τώρα οι Έλληνες έγιναν απλοί πολίτες. Ούτε δεκσοι ούτε αριστεροι. Κάνεις φυσικά λάθος . Ήταν όλων των κομματικών αποχρώσεων, εκτός βέβαια των κομμουνιστών που κατά ομολογία του Ζαχαριάδη σαμπόταραν τον ελληνικό αγώνα για να μην γίνει η Μικρασία αντισοβιετική βάση. Ο Μεταξάς δεν δέχτηκε να πάει να πολεμήσει σαν αρχηγός του στρατού. Δέχτηκε όμως να πάει να πολεμήσει με τον βαθμό που είχε. Άρα και εδώ βλέπουμε την άγνοιά σου ή τα ηθελημένα ψέματά σου. Αυτή είναι βέβαια η Αριστερά. Η παράταξη του ψεύδους και της συκοφαντίας.

Φυσικά και ήταν απλα Ελληνες πολίτες και φυσικά δεν ήταν ούτε δεκσοι ούτε αριστεροι. Δεν έχεις ιδέα για την ιδεολογική "αδιαφορία" που υπήρχε στον ελληνικό λαό εκείνη την εποχή. Κλασσικός ανιστόρητος δεκσος.
Εν καιρό πολέμου μόνο τύποι σαν τον Μεταξά και την αστική τάξη, που χει τον τρόπο της, δεν πάνε να πολεμήσουν αποφεύγοντας την επιστράτευση. Αυτοί δεν πολεμάνε λοιπον. Μόνο ξεκινάνε πολέμους.
Έτσι και ο Μεταξας δεν πήγε.
Είτε σου αρέσει είτε όχι, έτσι έγιναν τα πράγματα. Για αυτό είχε και τον τίτλο του εθνοπροδότη. Ή πιο σωστά ΚΑΙ για αυτό.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Καινούργιους κοιλιακούς έκανα από τα γέλια. 15 χιλιάδες Πόντιο αντάρτες μέσω αντιπροσωπία ζήτησαν να τους εξοπλίσει το δεκσο προδοτικό κράτος, ώστε να συνεχίσουν και να εντείνουν τον ηφη υπάρχον ανταρτικό τους στον Πόντο και ο Παπούλιας τους έστειλε στον διάβολο, γιατί το αστικοτειφλικαδικη δεκσα προδοτική κυβερνηση ούτε να ακούσει δεν ήθελε τέτοιο πράγμα. Και δεν είναι η μόνη προδοσια της δεκσας. Έχουμε και την περίπτωση με τους Αμυνίτες. Όπου ήταν προτοβουλια των ντόπιων να φτιάξουν τον ΔΙΚΌ ΤΟΥΣ στρατό και μάλιστα με σχέδιο να στελεχωθεί από Ελλάδι τες εθελοντές. Ο Ύπατος Αρμοστής, που χε στείλει η Ελλάδα όμως, με την εντολές της δεκσας κουρελοκυβερνησης (ή όποια αργότερα έχασε και τον πόλεμο), τους εδιωξε κακήν κακώς, εξόργισε σε ελληνικά νησιά τους επικεφαλής της ιδέας αυτής και έτσι η προδοσια της δεκσας εναντίον του ελληνισμού τη Μ Ασίας άρχισε να γίνεται πιο ξεκάθαρη.
Είπαμε. Εδώ θα μάθεις να λες την πραγματική ιστορία και όχι τα προδοτικά ψέματα της δεκσας.

Εδώ βλέπουμε τον πονηρό αριστερό φίλο μας σε νέες πιρουέτες . :laugh1: Τι μας είχε πει ;

Χμαος έγινε από τους ομογενεις, που δεν πήγε κανένας τους να καταταγεί εθελοντής.

Kαι το μπολντάρει κιόλας. :laugh1:

Tι γράφει παραπάνω ;

15 χιλιάδες Πόντιο αντάρτες μέσω αντιπροσωπία ζήτησαν να τους εξοπλίσει το δεκσο προδοτικό κράτος

:whatever45: :whatever45: :whatever45:

15 χιλιάδες Πόντιοι αντάρτες ζήτησαν να εξοπλιστούν για να συνεχίσουν το ήδη υπάρχον ανταρτικό τους. Όχι για να ενταχθούν στον ελληνικό στρατό. Πετσοκοψες και παραποιησες ότι είπα για να γράψεις μαλακίες για πιρουέτες. Φυσικά αναμενόμενη συμπεριφορά, που επιβεβαιώνει ότι το ψεμα και η εξαπατηση είναι στην φύση της δεκσας. Έγινες το απόλυτο παράδειγμα αυτού που λέω συνεχεια.
Μπράβο σου
:kritiki: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Κι αυτό για να μην παραδεχτεί πως Ναι είμαι πανάσχετος . Βλέπετε δεν γνώριζε πως στον ελληνικό στρατό κατατάχθηκαν 14.000 Μικρασιάτες ( Ίωνες ) και 9.000 Ανατολοκοθρακιώτες. Οπότε λέει ας πετάξω κάποια νέα μαλακία που διάβασα στο "Πόντος και Αριστερά" ή μου είπαν τα παιδιά στην Βίλλα στα Εξάρχεια.

:laugh1:
Παραμυθιά και ασυναρτησίες από την δεκσά κρύπτη.
Η αλήθεια είναι χαστούκι στα μούτρα σας. 3 με 4 εκατομμύρια ελληνικός πληθυσμός στην Μ Ασία και δεν ήρθε κανένας να βοηθήσει την δεκσά σας.
Επίσης η δεκσά αστικοτσιφλικαδικη κυβέρνηση προδοσε και τους Πόντιους και τους Ίωνες Αμυνίτες. Δεν εξυπηρετουσαν τα σχέδιά της βλέπεις. Άλλο ένα παράδειγμα στα τόσα πολλά του ψευτοπατριωτισμου και της εθνοπροδοσιας της δεκσας. :D

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Απ' το πίτουρο που έχει γεμίσει το αριστερό μυαλό του δεν μπορεί να κάτσει να σκεφτεί Είμαι παπάρας όταν λέω πως η "δεκσά προδοτική κυβέρνηση" δέχτηκε την εθελοντική προσφορά των Ανατολικοθρακιώτών και των Ιωνων και όχι των Ποντίων !

Αυτό που βλέπουμε είναι πως οι Ίωνες δεν ζήτησαν να καταταγουν στον Ελληνικό στρατό, αλλά να φτιάξουν τον δικό τους. Η δεκσά όμως, μέσω του Υπατου Αρμοστη και διαολοστειλε αυτήν την ιδέα και εξόργισε τους αρχιμαστορες της ιδέας σε νησιά.
Εκεί φτάνει και τέτοια ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η αγάπη της δεκσας για το έθνος.
Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η ιστορία σας. Αυτή είναι η δεκσά σας. Deal with it.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μετά λέει κάτι ακατάληπτα . :dunno: Το μόνο που καταλαβαίνω απ' τις παλαβομάρες του είναι ότι θεωρεί πως τον ύπατο αρμοστή Στεργιάδη τον είχε διορίσει η "δεκσά κυβέρνηση" . Μάθε λοιπόν αμαθέστατε φίλε μας πως ο Στεργιάδης είχε διοριστεί απ' τον Βενιζέλο. Δηλαδή αυτόν που υποστήριζαν οι Βενιζελικοί. Μόνο στους Συμμάχους απολογούταν και η νέα κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένη να τον διατηρήσει. Αν θέλεις να σου διδάξω και το γιατί πολύ ευχαρίστως. Αν με παρακαλέσεις βέβαια ...

Και εδώ βλέπουμε άλλη μια προσπάθεια παραποίησης. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι είπα πως τον ΥΠΑΤΟ Αρμοστη τον διόρισε η φιλοβασιλικη δεκσά κυβέρνηση. Πάνω στην μανία σου ξέχασες πως ο αυτός που κυβερνούσε όταν ορίστηκε Ύπατος Αρμοστής, ήταν ο Βενιζέλος. Άρα δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω κάνει τέτοιο λάθος. Επίσης ποτε δεν είπα ότι ο Βενιζέλος δεν ανήκει στην δεκσά σας, ώστε να τον διαχωρίζεις από την δεκσά επειδή η επόμενη σουργελο κυβέρνηση, που έχασε την Μ Ασία, ήταν ακόμα πιο δεκσα. Γελοίες προσπάθειες παραποίησης όσον λέω, είναι αυτά που γράφεις

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Ποιοι Κούρδοι; Οι Κούρδοι ήταν σύμμαχοι του Κεμαλ.
Αλήθεια τώρα; Τέτοια ιστορία ξέρεις;
Σταμάτα. Δεν μπορώ να γελάω άλλο με τα ανιστόρητα πράγματα που γράφεις. Ο κλόουν που λέγατε βασιλιά, ήταν ιδιαίτερα αντιπαθής σε όλες τις συμμαχίες δυνάμεις, φίλογερμανος και αυτό αποτέλεσε έναν ακόμα παράγοντα πιυ οι σύμμαχοι εγκατεληψαν την Ελλάδα.

Εντάξει δεν μου προκαλεί εντύπωση που οι δεκσοι δεν ξέρουν ιστορία. Από αμόρφωτη ορκ αποτελούνταν πάντα, που ποτέ δεν θα γινεται άνθρωποι.

Ξέρεις ιστορία εσύ που δεν γνωρίζεις πως η συνθήκη των Σεβρών προέβλεπε αυτόνομο Κουρδιστάν. :LoL: Όσοι Κούρδοι επέμειναν στην αυτονομία εκκαθαρίστηκαν . Όσοι αμφιταλαντεύονταν , πείστηκαν απ' τον Κεμάλ με ψεύτικες υποσχέσεις για ιδιαίτερες ελευθερίες μετά την ευόδωση του τουρκικού αγώνα.
Νομίζω κλαις με μαύρο δάκρυ. Δεν γελάς. Για να γελάσεις πρέπει να διαβάσεις τις δικές σου αναρτήσεις. Όχι τις δικές μου. :hat44:

Ανιπόστατες κατηγορίες, αυτά για τα περί συνθήκης των Σεβρών κλπ.
Απλά είσαι ανιστόρητος και επειδη δεν έχεις τι να πεις προσπαθείς μέσω ψευδεπιγραφων κατηγοριών εναντίον μου να γραψεις κάτι. Simple as that.

Επίσης μπράβο που παραδέχεσαι επιτέλους ότι οι Κούρδοι πήγαν με τον Κεμάλ. Τον τύπο δηλαδή που οι πρώην σύμμαχοι, αλλά και εχθροί της Ελλάδος, βοήθησαν να διώξει τον ελληνικό στρατό από την Μ Ασία. Και φυσικά το έκαναν αυτό γιατί το αστικοτσιφλικαδικο δεκσο τσίρκο θέλησε να φτάσει τα κτηματά του μέχρι την Άγκυρα, πρ; γμα που εξόργισε τους πάντες καθώς έπληξε τα συμφέροντά τους και γιατί επανεφερε για βασιλιά έναν εχρθο τους.
Αυτή δεκσά. Ποια είναι η χειρότερη εκδοχή των πραγμάτων; Ε αυτή θα πάει να διαλέξει και θα πολεμήσει λυσσαλέα για να επικρατήσει.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Και σε ξαναρωτώ λοιπόν. Οι Αρμένιοι και οι Κούρδοι ποιον βασιλιά έφεραν πίσω και οι Σύμμαχοι τους εγκατέλειψαν ; Απορία ψάλτου βηξ ! :whistle:

Δεν κάνεις κάποιο ερώτημα. Μια γελοία στοχευμενη προσπάθεια κάνεις ώστε μέσω (παρα)λογικών αλμάτων να καταλήξεις στο ότι οι σύμμαχοι αγαπαγαν τον βασιλιά σας και τον θέλανε και δεν είχαν ενοχληθεί καθόλου που η αστικοτσιφλικαδικη δεκσά σας ήθελε να φτάσει μέχρι την Άγκυρα.
Αυτα τα ork tactics, εδώ δεν πιανουν. Δεν είμαστε αμόρφωτοι δεκσοι ψεκασμενοι για να εφαρμόζεις τέτοιες απατεωνήστικες τακτικές.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τουλάχιστον έμαθαν τα βασικά στην ορθογραφία , το συντακτικό και την γραμματική. :bigsmile45: Οι αριστεροί πάλι όπως φαίνεται δεν τα έμαθαν. Έμαθαν όμως ιστοχαχαχαχαχαχαχα ! :xaxaxa

Πω πω τι μου είπες! Συνέχισε να γελάς υστερικά τώρα. Η υστερία είναι το μόνο αληθινό που έχεις δείξει μέχρι τώρα σε αυτό νήμα, το οποίο αναφέρεται σε αν ακόμα στοιχείο που καταδεικνύει τον ελλαδεμπορισμό και ψευτοπατριωτισμό της δεκσας σας.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Όντως επικό τρομπόνιασμα και μάλιστα σε επίπεδο που να απορώ με τον μαζοχισμό σου. Με απλά λόγια μόνο φήμες υπήρχαν και δεν υπήρξε ούτε κάνα αποδεδειγμένο σαμποτάζ, ούτε αρνήθηκαν να πολεμήσουν όπως έκανε ο κουραφοκεφτες της δεκσας, ο Μεταξας, ούτε σαμποταραν τις προσπάθειες των ντόπιων Ελλήνων της Μ Ασίας να φτιάξουν δικούς τους στρατους, όπως ήταν το δίκαιο, ούτε χαμουρευονταν με τους Τούρκους, όπως έκανε όλη δεκσά πολιτική μαφία της Ελλάδας μετά τον πόλεμο.
Αυτή είναι ομως η ιστορίας σας. Μια θλιβερή πατριδοκάπηλη καιροσκοπική ψευτιά, βαθύτατα ανθελληνική και ραγιαδικη.

Εδω θα μάθεις να λες την πραγματική ιστορία. Η δεκσά απάτη εδω δεν περνάει. Deal with ti and stop bitching around.

Τι μας είπε ο φαιδρεπίφαιδρος φίλος μας :

φτιάχνουν αναππδεικτα σενάρια ότι το κκε σαμποταρε την εκστεστια. Κάτι που ούτε οι τοτε δεκσιοι δεν είχαν τολμήσει να πουν.

Του φέραμε λοιπόν και άποψη των τότε "δεκσών" που τόλμησαν να πουν πως οι κομμουνιστές σαμπόταραν την εκστρατεία. Θα περίμενε εδώ κάποιος ότι θα παραδεχόταν την μαλακία του. Αλλά όχι . Ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρει αυτός. Και τι απαντάει λοιπόν ο σαλτιμπάγκος ; Τα παραπάνω εμέσματα. Δηλαδή ο αριστερός Ζαχαριάδης είναι ψεύτης , ο κυβερνητικός επιτελάρχης το '22 είναι ψεύτης και μόνο ο παπαρίωνας ξέρει την αλήθεια. Έλα στα συγκαλά σου άνθρωπέ μου και σταμάτα να αυτοεξευτελίζεσαι . Εκτός κι αν είσαι κλινική περίπτωση …

Εδω ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα περίμενε να δει την παραδοχή σου ότι δεν διαπραχθηκε από την αριστερα καμία προδοσια και ότι φυσικά δεν έχασε αυτή την Μ Ασία, αλλά η δεκσά σας.
Εντάξει. Δεκσος είσαι, ευθυνόφβος ως εκ τούτου, οπότε σιγά μην παραδεχθείς ότι εξαιτίας σας χάθηκε η Μ Ασία και εξαφανίστηκε το ελληνικό στοιχείο από εκεί.
Παραμένουμε ομως στο ότι η δεκσά σας έχασε την Μ Ασία και εξαφάνισε τον εκεί ελληνισμό, καθώς δεν υπάρχει κανείς μα κανείς που να κατηγορήσε για αυτό την αριστερά. Ακόμα κι εσύ που επιμένεις σε αυτό το γελοίο σενάριο, δεν μπορείς να βρεις ούτε στοιχεία ούτε και κατηγορίες. Και πολύ αμφιβάλω ότι γνωρίζεις τις αιτίες που οδήγησαν την δεκσά σας στην μικρασιατική καταστροφή. Κι ας σου χω πει τις βασικές,
Τι να κάνουμε; Έτσι είναι αυτά. Δέξου το και move on. :giggle02:

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Έλληνες πολίτες ήταν. Σ αρέσει δεν σ αρέσει.
Ο κλόουν της δεκσας, που τον αποκαλείτε βασιλιά (και ήρθε πραξικοπηματικα στην Ελλάδα με ένα δημοψήφισμα, που έδειχνε ότι ο κόσμος τον θέλει πισω με ένα ποσοστό 105%, κάνοντας τον πλανήτη να γελάει υστερικά εις βάρος μας), την εκανε για Κρήτη και από εκεί για πιο ζεστά μέρη. Ούτε πετραδάκι δεν σήκωσε να πετάξει στους ανώμαλους τους φασίστες και τους ναζί.
Ο Μεταξας ήταν ένας κωλογρεος αντιπαθής στον ελληνικό λαό που δεν πολεμησε ΠΟΤΕ για την Ελλάδα. Και όχι από τύχη, αλλά από δική του εμμονική επιμ9ν+. Φοβόταν για την ζωούλα του ο φλώρος. Χεστηκε για την Ελλάδα.
Οι σριστεροι εν αντιθέσει με τους δεκσους, πολεμησαν για τον ελληνικό λαό, έγραψαν ιστορία δόξας στο όνομα της ελευθερίας, έγιναν αντικείμενο θαυμασμού και η προσωποποίηση της ηρωϊκής αντίστασης κατά των ναζί και των φασιστών. Το ότι οι πολιτικοί απόγονοι των ναζί και των φασιστών, προσπαθουν να ξεπλυνουν τα εγκλήματα αυτών μετατρεποντας τις πλήρως αναιτίες σφαγές σε Καλάβρυτα και άλλες περιοχές, στους αριστερούς δεν εκπλήσσει κανένας. Αυτή είναι η δεκσά. Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η δεκσά. Και φυσικά αυτή ακριβώς η χυδαία ρητορική είναι πιυ δικαιώνει και τις κεμαλικες σφαγές εναντίον των Ελλήνων, του διωγμούς και φτάνει μάλιστα δικαιολογεί σφαγές μέχρι πίσω την Οθωμανική εποχή, όπως η καταστροφή των Ψαρών. Αλλά είπαμε. Ο ανθελληνισμός και προδοσια είναι η δεκσά. Αυτό ακριβώς το.πραγμα είναι η δεκσά σας. Πάντα αυτό ήταν πάντα αυτό θα είναι. Και επειδή πάντα αυτό ήταν, για αυτό και από μέσας της ο ανθός.που ξεπεταχρηκε ήταν οι ταγματαλήτες. Αυτοί ηταν και είναι ο ορισμός της δεκσας. Για αυτό και τους τιμάτε μέχρι σήμερα ως τους ήρωες σας.
Σύμμαχος του ναζισμου και του φασισμού ήταν πάντα η δεκσά και ο καπιταλισμός στην Ευρώπη. Και ακριβώς για να κρύψει αυτήν την ντροπή η Αγγλία και οι άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, αποφάσισαν να μεταφέρουν την έναρξη του ΒΠΠ με την εισβολή στην Πολωνία. Βεβαίως αποτελεί γελοιότητα κάτι τέτοιο. Ο ΒΠΠ είχε αρχισρι πολύ νωρίτερα. Είχε αρχίσει με τον Ισπανικό εμφύλιο, οπου ο Στάλιν πολεμούσε τον Χίτλερ εκεί. Μετά συνεχίστηκε με την προσαρτηση της Αυστρίας στην Γερμανό, με τις ευχές Άγγλων και Γάλλων. Συνεχίστηκε με το συμφωνο του Μονάχου του 38, όπου οι συμμαχοι του Χίτλερ (Αγγλία, Γαλλία κλπ) του έδωσαν μέρος της Τσεχοσλοβακίας. Αυτά ή δεκσά σας τα ξεχνάει.
Μα τι περίεργο που είναι..... Δεν
Αυτοι είναι όμως οι δεκσοι. Ψέματα και ευθυνοφοβια. Ιστορία από τα lidl

Τι να απαντήσει κανείς σε αυτόν τον ακατάσχετο εμετό ; Να υπενθυμίσουμε μόνο πως ο Μεταξάς και ο βασιλιάς αντιτάχτηκαν στους ναζί όταν οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοί τους. :ciao5:

Βέβαια δεν μπορώ να περιμένω και πολλά από κάποιον που νομίζει πως ο Κουρελομανλης αναγκάστηκε να νομιμοοοιήσει το κκε για να μην παιε κόντρα στο ανανεωμένο λαϊκό αίσθημα για την αριστερά. Ποιος ; Αυτός που πήρε πάνω απ' το 50 % των ψήφων και δίκασε τους Απριλιανούς ! :oomg: Το μόνο που φοβόταν ο "Κουρελομανλης" τότε ήταν μήπως γίνει κάποιο πραξικόπημα από σταγονίδια βρε φαιδρέ τύπε.

Τι μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε Δεκσος μπροστά στην αλήθεια, εκτός του ότι η αλήθεια είναι εμετός; Αφού την σιχένονται.
Τι να περιμένει όμως κάνεις από κάποιον δεκσο που είναι υπέρ ενός κλόουν βασιλιά, χρισμενου με το 105% των ψήφων ενός κατ΄ ευφημισμόν δημοψηφίσματος , καθώς και του τσουτσεκιου που διόρισε αυτός ο κλόουν βασιλιάς;
Τι να περιμένει κανείς από κάποιον που δικαιολογεί την σφαγή των τραυματιών ηρώων του αλβανικού μετώπου μέσα στο νοσοκομείο από του "εθνικοφρονες" ιδεολογικού προγόνους του; Τι να περιμένει κανείς από έναν δεκσο που δικαιολογεί τους παππούδες του τους ναζί για σφαγές όπως αυτή των Καλαβρύτων; Τι να περιμένει κανείς γενικώς από την πατριδοκάπηλη και καιροσκοπική δεκσά; Αφού η δεκσά αυτό το πράγμα είναι. Ακριβώς αυτό το πράγμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 01 Απρ 2020, 22:30

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις. Αρκέσου στις ανοησίες και στα ψέματα που γράφεις για την ιστορία. Δεν χρειάζεται να ρεζιλευεσαι περισσότερο.

Μόνο αλήθειες γράφω . Τα ψεύδη και οι ηλιθιότητες είναι δική σου ειδικότητα. Αν θες βέβαια να συνεχίσεις να αυτοεξευτελίζεσαι δικό σου θέμα. Γελάνε τα πληκτρολόγια και οι οθόνες μαζί σου Σεφερλή του Λέφτερου.

Φυσικά και ήταν απλα Ελληνες πολίτες και φυσικά δεν ήταν ούτε δεκσοι ούτε αριστεροι. Δεν έχεις ιδέα για την ιδεολογική "αδιαφορία" που υπήρχε στον ελληνικό λαό εκείνη την εποχή. Κλασσικός ανιστόρητος δεκσος.
Εν καιρό πολέμου μόνο τύποι σαν τον Μεταξά και την αστική τάξη, που χει τον τρόπο της, δεν πάνε να πολεμήσουν αποφεύγοντας την επιστράτευση. Αυτοί δεν πολεμάνε λοιπον. Μόνο ξεκινάνε πολέμους.
Έτσι και ο Μεταξας δεν πήγε.
Είτε σου αρέσει είτε όχι, έτσι έγιναν τα πράγματα. Για αυτό είχε και τον τίτλο του εθνοπροδότη. Ή πιο σωστά ΚΑΙ για αυτό.

Θα συνεχίσεις για πολύ ακόμη να γελοιοποιείσαι βρε κλόουν ; Βενιζελικοί και Αντιβενιζελικοί ήταν το 90 % του λαού. Και παρακάτω μας λες πως θεωρείς και τον Βενιζέλο "δεκσό". Άρα "δεκσοι" πολέμησαν και οι αριστερούληδες ήταν μια ισχνή μειοψηφία που σαμπόταραν τον ελληνικό αγώνα στην Μικρασία σύμφωνα με τον Ζαχαριάδη και σύμφωνα με την Στρατιά το 1922. Το κατάλαβες τώρα διανοητικά ανάπηρε αριστερούλη ή να στο συλλαβίσω ; Αδιαφορία στους πολέμους του έθνους έδειξαν μόνο οι προδότες αριστεροί. Ο Μεταξάς ήταν αποστρατευμένος. Μπορούσε να τεθεί ξανά εν ενεργεία με τον βαθμό του. Αλλά ήταν στο χέρι του να δεχτεί ή όχι να γίνει αρχηγός του Στρατού. Μπερδεύεις τον Μεταξά με τους απάτριδες φυγόστρατους αριστερούς.

15 χιλιάδες Πόντιοι αντάρτες ζήτησαν να εξοπλιστούν για να συνεχίσουν το ήδη υπάρχον ανταρτικό τους. Όχι για να ενταχθούν στον ελληνικό στρατό. Πετσοκοψες και παραποιησες ότι είπα για να γράψεις μαλακίες για πιρουέτες. Φυσικά αναμενόμενη συμπεριφορά, που επιβεβαιώνει ότι το ψεμα και η εξαπατηση είναι στην φύση της δεκσας. Έγινες το απόλυτο παράδειγμα αυτού που λέω συνεχεια.
Μπράβο σου

Τι πετσόκοψα βρε μπαγλαμά ; Έγραψες :

Δεν καταλαβαίνεις ότι το να λες πως ήταν αδιάφοροι και ταυτόχρονα πως ζητούσαν όπλα για αντάρτικο έρχεται σε αντίφαση. Φέρε μου τώρα έγγραφο ρε στουρνάρι που να λένε οι Πόντιοι πως αν και έχουμε την δυνατότητα να καταταγούμε εθελοντές στον ελληνικό στρατό, εντούτοις το αρνούματσε και ζητάμε μόνο ενίσχυση σε πολεμοφόδια.

Εκτός των άλλων φελλέ σου είπα ήδη πως 14.000 Μικρασιάτες κατατάχθηκαν εθελοντικά στον ελληνικό στρατό. Πρέπει μάλλον να στο πω αρκετές φορές για να το καταλάβεις , αφού έχεις αποδείξει πως είσαι μειωμένης νοημοσύνης.

Παραμυθιά και ασυναρτησίες από την δεκσά κρύπτη.
Η αλήθεια είναι χαστούκι στα μούτρα σας. 3 με 4 εκατομμύρια ελληνικός πληθυσμός στην Μ Ασία και δεν ήρθε κανένας να βοηθήσει την δεκσά σας.
Επίσης η δεκσά αστικοτσιφλικαδικη κυβέρνηση προδοσε και τους Πόντιους και τους Ίωνες Αμυνίτες. Δεν εξυπηρετουσαν τα σχέδιά της βλέπεις. Άλλο ένα παράδειγμα στα τόσα πολλά του ψευτοπατριωτισμου και της εθνοπροδοσιας της δεκσας.

Ποια παραμύθια βρε βλαξ με περικεφαλαία . Όπως τα λέω είναι. Ανιστόρητε τζουτζέ.
Τι λες βρε άσχετε ; :fool: 3-4 εκατ. Έλληνες είχε η Μικρασία ; Η καλύτερη στατιστική υπερ μας τους έδινε 1,9 εκατ. και αυτή πριν ξεκινήσει η γενοκτονία και οι διώξεις.
Ποιους πρόδοσε ( sic ρε ) ; Ξέρεις τι προέβλεπε βρε πανάσχετε το σχέδιο των "Ιώνων Αμυνιτών" ; Ότι θα εξοπλίζονταν και θα προστάτευαν μόνοι τους την αυτόνομη περιοχή από τους Τούρκους. Την περιοχή που δεν μπορούσε να προστατεύσει ελληνικός στρατός 300.000 οπλιτών. Οι Αμυνίτες ήταν προδότες εφάμιλλοι των κομμουνιστών . Είχαν καταφύγει στην Πόλη και εκεί έγραφαν κατά της ελληνικής ηγεσίας. Τα γραπτά τους μοίραζε με αεροπλάνα ο Κεμάλ στο μέτωπο. Άντε. Πάλι κάτι έμαθες σήμερα. Α, και που 'σαι. Οι Αμυνίτες, σαν Βενιζελικοί , ήταν δεκσοί κατά τον Παπαρίωνα. :laugh1:
Αυτό που βλέπουμε είναι πως οι Ίωνες δεν ζήτησαν να καταταγουν στον Ελληνικό στρατό, αλλά να φτιάξουν τον δικό τους. Η δεκσά όμως, μέσω του Υπατου Αρμοστη και διαολοστειλε αυτήν την ιδέα και εξόργισε τους αρχιμαστορες της ιδέας σε νησιά.
Εκεί φτάνει και τέτοια ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η αγάπη της δεκσας για το έθνος.
Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η ιστορία σας. Αυτή είναι η δεκσά σας. Deal with it.

Ανιστόρητες μαλακίες. Ένας πολτός μέσα στο σαλεμένο σου κεφάλι. 14.000 Ίωνες υπηρετούσαν στον ελληνικό στρατό χώρια αυτούς που είχαν καταφύγει πιο πριν στην Ελλάδα. Ο ύπατος αρμοστής ήταν διορισμένος εκεί απ' τον Βενιζέλο. Οι Ίωνες και οι Ελλαδίτες που είχαν την ηλίθια και ανεφάρμοστη ιδέα ήταν βενιζελικοί. Άρα μας λες πως η "δεκσα" ( ύπατος αρμοστής ) αρνήθηκε στην "δεκσά" ( αυτονομιστές Ιωνίας ). :tourtaface:

Και εδώ βλέπουμε άλλη μια προσπάθεια παραποίησης. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι είπα πως τον ΥΠΑΤΟ Αρμοστη τον διόρισε η φιλοβασιλικη δεκσά κυβέρνηση. Πάνω στην μανία σου ξέχασες πως ο αυτός που κυβερνούσε όταν ορίστηκε Ύπατος Αρμοστής, ήταν ο Βενιζέλος. Άρα δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω κάνει τέτοιο λάθος. Επίσης ποτε δεν είπα ότι ο Βενιζέλος δεν ανήκει στην δεκσά σας, ώστε να τον διαχωρίζεις από την δεκσά επειδή η επόμενη σουργελο κυβέρνηση, που έχασε την Μ Ασία, ήταν ακόμα πιο δεκσα. Γελοίες προσπάθειες παραποίησης όσον λέω, είναι αυτά που γράφεις

Ο Βενιζέλος στην ίδια παράταξη με τους αντιβενιζελικούς. :o Συνεπώς παραδέχεσαι πως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ήταν "δεκσοι" και η αριστερά μια ισχνή μειοψηφία. Άρα αυτοί που πολέμησαν στη Μικρασία ήταν "δεκσοί". Και τι ήταν οι αριστεροί ; Μειοδότες και προδότες σύμφωνα με ομολογία του Ζαχαριάδη.
Ανιπόστατες κατηγορίες, αυτά για τα περί συνθήκης των Σεβρών κλπ.
Απλά είσαι ανιστόρητος και επειδη δεν έχεις τι να πεις προσπαθείς μέσω ψευδεπιγραφων κατηγοριών εναντίον μου να γραψεις κάτι. Simple as that.

Ατέλειωτο τρομπόνι ! :laugh1: Διάβασε ιστορία βρε ψυχάκια.

Επίσης μπράβο που παραδέχεσαι επιτέλους ότι οι Κούρδοι πήγαν με τον Κεμάλ. Τον τύπο δηλαδή που οι πρώην σύμμαχοι, αλλά και εχθροί της Ελλάδος, βοήθησαν να διώξει τον ελληνικό στρατό από την Μ Ασία. Και φυσικά το έκαναν αυτό γιατί το αστικοτσιφλικαδικο δεκσο τσίρκο θέλησε να φτάσει τα κτηματά του μέχρι την Άγκυρα, πρ; γμα που εξόργισε τους πάντες καθώς έπληξε τα συμφέροντά τους και γιατί επανεφερε για βασιλιά έναν εχρθο τους.
Αυτή δεκσά. Ποια είναι η χειρότερη εκδοχή των πραγμάτων; Ε αυτή θα πάει να διαλέξει και θα πολεμήσει λυσσαλέα για να επικρατήσει.

Στόκος. :s_crazy Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι βοηθούσαν τον Κεμάλ απ' την εποχή του Βενιζέλου. Οι Κούρδοι πήγαν με τον Κεμάλ όταν είδαν πως δεν τους βοήθησε κανένας , όπως δεν βοήθησε και τους Αρμένιους , όπως δεν βοήθησε και τους Έλληνες. Κούρδοι και Αρμένιοι δεν έφεραν πίσω κανέναν βασιλιά , αλλά πάλι δεν έλαβαν καμία βοήθεια απ' τους Συμμάχους. Μέχρι και ένας αυτιστικός αριστερός μπετόστοκος σαν και εσένα θα το καταλάβει αν του το επαναλάβω 100 φορές.

Δεν κάνεις κάποιο ερώτημα. Μια γελοία στοχευμενη προσπάθεια κάνεις ώστε μέσω (παρα)λογικών αλμάτων να καταλήξεις στο ότι οι σύμμαχοι αγαπαγαν τον βασιλιά σας και τον θέλανε και δεν είχαν ενοχληθεί καθόλου που η αστικοτσιφλικαδικη δεκσά σας ήθελε να φτάσει μέχρι την Άγκυρα.
Αυτα τα ork tactics, εδώ δεν πιανουν. Δεν είμαστε αμόρφωτοι δεκσοι ψεκασμενοι για να εφαρμόζεις τέτοιες απατεωνήστικες τακτικές.

Φυσικά και είσαι αμόρφωτος. Για την ακρίβεια είναι σαν να μιλάω με ένα δωδεκάχρονο. Α, μπα . Δεκάχρονο. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω πλίνθε απελέκητε είναι πως οι Μεγάλες Δυνάμεις έχουν τα δικά τους συμφέροντα , τα οποία καθόλου δεν εξαρτώνται απ' τις εσωτερικές μεταβολές του δικού σου κράτους. Όπως δεν προσέφεραν καμία στρατιωτική βοήθεια επί Βενιζέλου , έτσι δεν προσέφεραν και επί βασιλιά. Γι' αυτό τον λόγο δεν βοήθησαν τους Αρμένιους και τους Κούρδους. Κατάλαβες ; Πολύ αμφιβάλλω . :s_no

Πω πω τι μου είπες! Συνέχισε να γελάς υστερικά τώρα. Η υστερία είναι το μόνο αληθινό που έχεις δείξει μέχρι τώρα σε αυτό νήμα, το οποίο αναφέρεται σε αν ακόμα στοιχείο που καταδεικνύει τον ελλαδεμπορισμό και ψευτοπατριωτισμό της δεκσας σας.

Ο μόνος υστερικά ανορθόγραφος και ανιστόρητος είσαι εσύ. Οποιοσδήποτε μας διαβάζει το έχει καταλάβει και έχει κάνει καινούριο συκώτι απ' τα γέλια. Αν η Αριστερά είχε πάτο , αυτός θα ήσουν εσύ. Απόπατος !

Εδω ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα περίμενε να δει την παραδοχή σου ότι δεν διαπραχθηκε από την αριστερα καμία προδοσια και ότι φυσικά δεν έχασε αυτή την Μ Ασία, αλλά η δεκσά σας.
Εντάξει. Δεκσος είσαι, ευθυνόφβος ως εκ τούτου, οπότε σιγά μην παραδεχθείς ότι εξαιτίας σας χάθηκε η Μ Ασία και εξαφανίστηκε το ελληνικό στοιχείο από εκεί.
Παραμένουμε ομως στο ότι η δεκσά σας έχασε την Μ Ασία και εξαφάνισε τον εκεί ελληνισμό, καθώς δεν υπάρχει κανείς μα κανείς που να κατηγορήσε για αυτό την αριστερά. Ακόμα κι εσύ που επιμένεις σε αυτό το γελοίο σενάριο, δεν μπορείς να βρεις ούτε στοιχεία ούτε και κατηγορίες. Και πολύ αμφιβάλω ότι γνωρίζεις τις αιτίες που οδήγησαν την δεκσά σας στην μικρασιατική καταστροφή. Κι ας σου χω πει τις βασικές,
Τι να κάνουμε; Έτσι είναι αυτά. Δέξου το και move on.

Η Αριστερά πρόδωσε τον Μικρασιατικό Αγώνα σύμφωνα με τον ίδιο τον Ζαχαριάδη. Τα ίδια έλεγε και η Στρατιά το 1922. Ζήτησες αποδείξεις και στις έφερα. Μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις πίπες και να παριστάνεις - χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια - τον ανόητο.

Τι μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε Δεκσος μπροστά στην αλήθεια, εκτός του ότι η αλήθεια είναι εμετός; Αφού την σιχένονται.
Τι να περιμένει όμως κάνεις από κάποιον δεκσο που είναι υπέρ ενός κλόουν βασιλιά, χρισμενου με το 105% των ψήφων ενός κατ΄ ευφημισμόν δημοψηφίσματος , καθώς και του τσουτσεκιου που διόρισε αυτός ο κλόουν βασιλιάς;
Τι να περιμένει κανείς από κάποιον που δικαιολογεί την σφαγή των τραυματιών ηρώων του αλβανικού μετώπου μέσα στο νοσοκομείο από του "εθνικοφρονες" ιδεολογικού προγόνους του; Τι να περιμένει κανείς από έναν δεκσο που δικαιολογεί τους παππούδες του τους ναζί για σφαγές όπως αυτή των Καλαβρύτων; Τι να περιμένει κανείς γενικώς από την πατριδοκάπηλη και καιροσκοπική δεκσά; Αφού η δεκσά αυτό το πράγμα είναι. Ακριβώς αυτό το πράγμα.

Βασιλιάς και Μεταξάς πολέμησαν τους ναζί. Οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι των ναζί. Η ελληνική αρίστερα υπονόμευσε όλους τους εθνικούς αγώνες ( Μικρασία, '40 , Κυπριακό, Μακεδονικό ). Η προδοσία και η βρωμιά της έχει μείνει στην ιστορία. Εκτός των άλλων η σιχαμένη αριστερά είναι υπεύθυνη και για την αμαύρωση της Εθνικής Αντίστασης και του Αντιαξονικού Αγώνα των Ελλήνων κατά την περίοδο της Κατοχής και κατά την Απελευθέρωση. Σε πονάει η αλήθεια. Και μην τρέφεις φρούδες ελπίδες πως θα γιάνεις. Θα συνεχίσεις να πονάς … :bh002:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 02 Απρ 2020, 03:01

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μόνο αλήθειες γράφω . Τα ψεύδη και οι ηλιθιότητες είναι δική σου ειδικότητα. Αν θες βέβαια να συνεχίσεις να αυτοεξευτελίζεσαι δικό σου θέμα. Γελάνε τα πληκτρολόγια και οι οθόνες μαζί σου Σεφερλή του Λέφτερου.

Μα σε αυτό το νήμα λάμπουν οι ψευτιες σου. Αυτό τα λέει όλα. Εσύ τα γραφεις! Τι να κάνουμε; Οπότε εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να λες αλήθειες. Εσύ μας επιβάλεις να σε βλέπουμε σαν ψεύτη.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Θα συνεχίσεις για πολύ ακόμη να γελοιοποιείσαι βρε κλόουν ; Βενιζελικοί και Αντιβενιζελικοί ήταν το 90 % του λαού. Και παρακάτω μας λες πως θεωρείς και τον Βενιζέλο "δεκσό". Άρα "δεκσοι" πολέμησαν και οι αριστερούληδες ήταν μια ισχνή μειοψηφία που σαμπόταραν τον ελληνικό αγώνα στην Μικρασία σύμφωνα με τον Ζαχαριάδη και σύμφωνα με την Στρατιά το 1922. Το κατάλαβες τώρα διανοητικά ανάπηρε αριστερούλη ή να στο συλλαβίσω ; Αδιαφορία στους πολέμους του έθνους έδειξαν μόνο οι προδότες αριστεροί. Ο Μεταξάς ήταν αποστρατευμένος. Μπορούσε να τεθεί ξανά εν ενεργεία με τον βαθμό του. Αλλά ήταν στο χέρι του να δεχτεί ή όχι να γίνει αρχηγός του Στρατού. Μπερδεύεις τον Μεταξά με τους απάτριδες φυγόστρατους αριστερούς.

Η δεκσά σου ξεκίνησε (και έχασε φυσικά) τον πόλεμο. Αυτό σου λέω αλλά δεν ανοίγεις τα στραβά σου να διαβάσεις τι σου γράφω. Και επειδή πάντα η δεκσά έφερνε καταστροφή στους απανταχού Έλληνες, εκτός των καθαρματων, έτσι κατέστρεψε και τον ελληνισμό της Μικρας Ασίας ξεκινώντας έναν γελοίο ιμπεριαλιστικό πόλεμο και συνεχίζοντάς τον, από αδηφαγία και καιροσκοπισμό, ενω δεν μπορούσε να τον κερδίσει.
Για τις τσέπες των δεκσων αστων ελλαδιτων τσαρλατανων εκείνης της εποχής, καταστράφηκε όλος ο Ελληνισμός της Μ Ασίας. Άλλο. Ένα κατόρθωμα της δεκσας γιατί αυτή ακριβώς είναι η δεκσά. Ενώ ο λαός στέλνεται να πολεμήσει για τα συμφέροντα της, αυτή κάθετε και πίνει κοκτέιλ στα εξοχικά της σαν τον ψευτοπατριώτη εθνοπροδοτη Μεταξά, που αρνούνταν μανιακως να πάει να πολεμήσει. Και φυσικά επειδή ήταν παιδί αστικής τάξης, κανείς δεν το κυνήγησε, τον γελοίο. Τέτοιος φυγόστρατοι είναι, γιατί τέτοιοι είναι κι όλοι οι δεκσοι.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τι πετσόκοψα βρε μπαγλαμά ; Έγραψες :

Δεν καταλαβαίνεις ότι το να λες πως ήταν αδιάφοροι και ταυτόχρονα πως ζητούσαν όπλα για αντάρτικο έρχεται σε αντίφαση. Φέρε μου τώρα έγγραφο ρε στουρνάρι που να λένε οι Πόντιοι πως αν και έχουμε την δυνατότητα να καταταγούμε εθελοντές στον ελληνικό στρατό, εντούτοις το αρνούματσε και ζητάμε μόνο ενίσχυση σε πολεμοφόδια.

Εγω αναφέρομαι στην φράση μου, που την παρέθεσες ως εξης:
"15 χιλιάδες Πόντιο αντάρτες μέσω αντιπροσωπία ζήτησαν να τους εξοπλίσει το δεκσο προδοτικό κράτος"

Πετσοκοψες το άλλο μισό για να της άλλαξεις όλο το νόημα, δηλαδή παραποιώντας την. Και αφού έχεις κάνει αυτήν την πουστια, έρχεσαι τώρα σαν μωρή παρθένα να μας πεις ότι δεν πετσοκοψες τιποτα.
Τι να πει κάποιος λοιπόν με έναν απατεώνα σαν εσένα;

Λοιπόν απαταιωνα ο Παπούλας αρνήθηκε την βοήθεια στους Πόντιους, όταν του την ζήτησαν για να συνεχίσουν το δικό τους αντάρτικο, που προϋπήρχε της δεκσας καταστροφική εκστρατείας. Φάγανε χιλοπιτα οι άνθρωποι από τους εθνικοφρονες, κατά τα άλλα, Ελλαδίτες.
Επειδή είσαι ανιστόρητος και δεν το γνωρίζεις δεν σημαίνει πως δεν έγινε.
That s a fact bitch

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Εκτός των άλλων φελλέ σου είπα ήδη πως 14.000 Μικρασιάτες κατατάχθηκαν εθελοντικά στον ελληνικό στρατό. Πρέπει μάλλον να στο πω αρκετές φορές για να το καταλάβεις , αφού έχεις αποδείξει πως είσαι μειωμένης νοημοσύνης.

Όσες φορές και να το πεις, μια μαλακία θα παραμένει.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ποια παραμύθια βρε βλαξ με περικεφαλαία . Όπως τα λέω είναι. Ανιστόρητε τζουτζέ.
Τι λες βρε άσχετε ; :fool: 3-4 εκατ. Έλληνες είχε η Μικρασία ; Η καλύτερη στατιστική υπερ μας τους έδινε 1,9 εκατ. και αυτή πριν ξεκινήσει η γενοκτονία και οι διώξεις.
Ποιους πρόδοσε ( sic ρε ) ; Ξέρεις τι προέβλεπε βρε πανάσχετε το σχέδιο των "Ιώνων Αμυνιτών" ; Ότι θα εξοπλίζονταν και θα προστάτευαν μόνοι τους την αυτόνομη περιοχή από τους Τούρκους. Την περιοχή που δεν μπορούσε να προστατεύσει ελληνικός στρατός 300.000 οπλιτών. Οι Αμυνίτες ήταν προδότες εφάμιλλοι των κομμουνιστών . Είχαν καταφύγει στην Πόλη και εκεί έγραφαν κατά της ελληνικής ηγεσίας. Τα γραπτά τους μοίραζε με αεροπλάνα ο Κεμάλ στο μέτωπο. Άντε. Πάλι κάτι έμαθες σήμερα. Α, και που 'σαι. Οι Αμυνίτες, σαν Βενιζελικοί , ήταν δεκσοί κατά τον Παπαρίωνα. :laugh1:

Φυσικά τώρα που σου έμαθα ότι υπήρχαν Οι Αμυνιτες και πως η δεκσά σας του προδωσε κι αυτούς για τα γελοία συμφέροντα της, έγιναν κι αυτοί προδοτες. Αλίμονο. Εδώ θεωρείται παράδειγμα πατριωτων τους παππούδες σας τους εθνικοφρονες που έσφαξαν μέσα στο νοσοκομείο τους τραυματίες του αλβανικού μετώπου. Θεωρείται υπόδειγμα πατριωτη τους ταγματαλήτες. Δικαιολογείται τις σφαγές των λαυρεμενων σας Γερμανών ναζί. Δεν θα θεωρούσατε προδοτες του Αμυνιτες. Δεν θα λέγατε ψέματα για αυτούς; Ποιοι εσείς; Εσείς που ακούτε Ατατούρκ και σας πιανουν ρίγη συγκίνησης για το καλύτερο φίλο της τότε δεκσας της Ελλάδος; Για αυτόν που ο κουραδοκεφτες σας ο Μεταξας, μόλις πέθανε, αγόρασε με λεφτά του ταλαίπωρου ελληνικού λαού το σπίτι του, το δώρισε στην Τουρκία κει μετονόμασε τον δρόμο σε όσο Ατατούρκ; Τι να περιμένει κανείς από εσάς που ο λατρεμένος σας ο προδοτης δεκσος Παπαδοπουλας ονειρευόταν τότε πως σε 50 χρόνια (δηλαδή σήμερα) θα είμαστε ένα ομοαπονδο κράτος με τους Τούρκους;
Αλλά αυτοί είστε οι δεκσοι. Αυτοί ακριβώς οι προσκυνημένοι είστε οι δεξιοί.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ανιστόρητες μαλακίες. Ένας πολτός μέσα στο σαλεμένο σου κεφάλι. 14.000 Ίωνες υπηρετούσαν στον ελληνικό στρατό χώρια αυτούς που είχαν καταφύγει πιο πριν στην Ελλάδα. Ο ύπατος αρμοστής ήταν διορισμένος εκεί απ' τον Βενιζέλο. Οι Ίωνες και οι Ελλαδίτες που είχαν την ηλίθια και ανεφάρμοστη ιδέα ήταν βενιζελικοί. Άρα μας λες πως η "δεκσα" ( ύπατος αρμοστής ) αρνήθηκε στην "δεκσά" ( αυτονομιστές Ιωνίας ). :tourtaface:

Τελικά είσαι πιο χαζός και από χρυσαλητη με απολυτηριο νηπιαγωγείου είσαι τελικά. Το πασιφανεστατο που σου λέω είναι η ελλαδιτικη δεκσά, πηγε εκεί να κατακτήσει και να κάνει κ ολίγους της τους πάντες. Ακόμα και τους ντόπιους Έλληνες. Και η δική σου ακόμα στάση, ως απόγονος αυτών των προδοτων, εννοείται πως είναι κατά των Ελλήνων της Μ Ασίας. Εξάλλου εσείς τους λέγατ, αφού τους καταστρέψατε πρωτα, προσφιγγες και τουρκόσπορους. Εσείς οι ολετήρες εθνοπροδοτες δεκσοι της φαπας. Τα καταστρέψατε ολα. Κάνατε μάγκα τον σφαγέα τον Ατατούρκ και με τα του περνάτε πιπες κιόλας θρασίμια. Γιατί αυτή είναι η δεκσά. Αυτό ακριβώς τι πραγμα είστε όλοι σας.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Ο Βενιζέλος στην ίδια παράταξη με τους αντιβενιζελικούς. :o Συνεπώς παραδέχεσαι πως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού ήταν "δεκσοι" και η αριστερά μια ισχνή μειοψηφία. Άρα αυτοί που πολέμησαν στη Μικρασία ήταν "δεκσοί". Και τι ήταν οι αριστεροί ; Μειοδότες και προδότες σύμφωνα με ομολογία του Ζαχαριάδη.

Οχι. Ο λαός είχε χεσμενη την δεκσά σου. Για την ακρίβεια ο λαός δεν ήθελε καν άλλους πολέμους. Η αδηφάγα και ο καιροσκοπισμός της δεκσας τους ήθελε, του; έκανε, αλλά δεν τους πολεμαγε. Έστελνε το κακόμοιρο τον λαό και αυτή έκανε τα όργια της στα διάφορα θέρετρα της Ελλάδος, μέχρι ο σκλάβος ο λαός να της φέρει τα καινούργια τσιφλικια της. Αυτό λέω και αυτή είναι η αλήθεια. Το παρήγορο είναι ότι το ξέρεις, αλλά το θλιβερό είναι πως πιστοποιείς την διαχρονική υποκρισία, ευθυνοφοβια και ψευτιά της δεκσας σου. Όσο αναμενόμενη και να είναι μια τέτοια στάση, είναι πραγματικά θλιβερή.
Βεβαια μόνο θλίψη και οδύνη φέρνει πάντα η δεκσά σε αυτόν τον τόπο.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Ατέλειωτο τρομπόνι ! :laugh1: Διάβασε ιστορία βρε ψυχάκια.

Μην δίνεις συμβουλές για πράγματα με τα οποοα δεν έχεις σχέση. Γίνεσαι ακόμα περισσότερο ρεζίλι.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Στόκος. :s_crazy Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι βοηθούσαν τον Κεμάλ απ' την εποχή του Βενιζέλου. Οι Κούρδοι πήγαν με τον Κεμάλ όταν είδαν πως δεν τους βοήθησε κανένας , όπως δεν βοήθησε και τους Αρμένιους , όπως δεν βοήθησε και τους Έλληνες. Κούρδοι και Αρμένιοι δεν έφεραν πίσω κανέναν βασιλιά , αλλά πάλι δεν έλαβαν καμία βοήθεια απ' τους Συμμάχους. Μέχρι και ένας αυτιστικός αριστερός μπετόστοκος σαν και εσένα θα το καταλάβει αν του το επαναλάβω 100 φορές.

Καταρχάς δεν χρειάζεται να βάζεις το προσωνύμιο σου πριν γραψεις κάτι. Γνωρίζουμε ότι είσαι στόκος. Όπως και το ότι είσαι απατεώνας, ψευτοπατριώτης κλπ.
Εν συνεχεία είτε θες να το παραδεχθείς είτε οχι, το τσρλατανο που λες βασιλιά δεν τον ήθελε κανείς από τους συμμάχους. Αυτό σε συνδιασμο με την επεκτατικότητα των γελοίων αστικοτσλικαδων δεκσων κυβερνόντων, έθιξε όλα τα συμφέροντα τους και τους έστρεψε όλους εναντίον μας. Και επειδή τα κάνατε σκατα προσπαθεις αποτυχημένα να δημιουργήσεις, μέσω άκυρους συσχετισμούς. Δυστυχώς δεν περνάει το παραμύθι σου. Παρ το χαμπάρι. Κάνατε το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει υποστεί ο ελληνισμός μέχρι σήμερα. Καταστρέψτε τον ελληνισμό της Μ Ασιας για τα συμφέροντά σας. Γιατί αυτή είναι η δεκσά. Αυτό το πράγμα ακριβώς είναι.
Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Φυσικά και είσαι αμόρφωτος. Για την ακρίβεια είναι σαν να μιλάω με ένα δωδεκάχρονο. Α, μπα . Δεκάχρονο. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω πλίνθε απελέκητε είναι πως οι Μεγάλες Δυνάμεις έχουν τα δικά τους συμφέροντα , τα οποία καθόλου δεν εξαρτώνται απ' τις εσωτερικές μεταβολές του δικού σου κράτους. Όπως δεν προσέφεραν καμία στρατιωτική βοήθεια επί Βενιζέλου , έτσι δεν προσέφεραν και επί βασιλιά. Γι' αυτό τον λόγο δεν βοήθησαν τους Αρμένιους και τους Κούρδους. Κατάλαβες ; Πολύ αμφιβάλλω . :s_no

Καλά. Όταν τα βρεις με τον εαυτό σου και αποφασίσεις πόσο χρόνον είμαι, μου το ξαναλές. :laugh1:

ΒΡΕ ανιστόρητε εννοείται ότι τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων εξαρτώνται άμεσα από τις εσωτερικές εξελίξεις και διεργασίες μιας χώρας. Για αυτό ακριβώς και έχουν την θλιβερή παράδοση να ανατρέπουν ηγητες χωρών, να καταστρεφουν και να εισβάλλουν σε άλλες κλπ
Και τώρα εσύ με τέτοια έλλειψη γνώσεων και τέτοια ανυπαρξία αντίληψης πραγματικότητας, έρχεσαι να μιλήσεις για ιστορία.
Τι άλλες παπαντζες θα γράψεις ακόμα για να δικαιολογήσεις την δεκσά σου; :laugh1:

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Ο μόνος υστερικά ανορθόγραφος και ανιστόρητος είσαι εσύ. Οποιοσδήποτε μας διαβάζει το έχει καταλάβει και έχει κάνει καινούριο συκώτι απ' τα γέλια. Αν η Αριστερά είχε πάτο , αυτός θα ήσουν εσύ. Από πάτος !

Οπουδήποτε. Εμένα θα με πει αποπατο. Εσένα που δεν ξέρεις ιστορία, που δικαιολογείς την Μικρασιατική καταστροφή που δημιούργησε η δεκσά σου, που λες τους Μικρασιατες Έλληνες προδοτες, που δικαιολογείς την σφαγή Ελλήνων αμάχων τραυματιών του Αλβαβικου μετώπου μέσα στο νοσοκομείο, που δικαιολογεις την σφαγή των Καλαβρύτων και όλα τα άλλα τέρατα που έγραψες, θα σε βρει εξαιρετικό.
Σίγουρα. Αυτά να λέγονται, να γελάμε. :laugh1:

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Η Αριστερά πρόδωσε τον Μικρασιατικό Αγώνα σύμφωνα με τον ίδιο τον Ζαχαριάδη. Τα ίδια έλεγε και η Στρατιά το 1922. Ζήτησες αποδείξεις και στις έφερα. Μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις πίπες και να παριστάνεις - χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια - τον ανόητο.

Και δεν έφερες καμία απόδειξη για την αριστερά. Καμία απόδειξη προδοσίας όμως. Συνεχίζεις να ψευδεσαι. Απίστευτο. Είσαι τόσο αδίστακτος απατεώνας ε;
Σε τσουζει τόσο πολύ που σου υπενθυμίζουμε ότι η δεκσά σου κατέστρεψε τον μικρασιατική ελληνισμό με την γελοία ιμπερι; λιστικη εκστρατεία της, που θέλεις με το ζόρι να φορτώσεις την ευθύνη αλλού. Και μάλιστα εξυετλιζοντας ακόμα πιο πολύ τον εαυτό σου, αφού τα φορτώνεις όλα στην αριστερά που όπως λες κι εσύ ήταν μι ισχνη μειοψηφία.
Απιστευτες παπαριες και συνεχόμενες αποδείξεις ευθυνοφοβιας και παραποίηση της ιστορίας.

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Βασιλιάς και Μεταξάς πολέμησαν τους ναζί. Οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι των ναζί. Η ελληνική αρίστερα υπονόμευσε όλους τους εθνικούς αγώνες ( Μικρασία, '40 , Κυπριακό, Μακεδονικό ). Η προδοσία και η βρωμιά της έχει μείνει στην ιστορία. Εκτός των άλλων η σιχαμένη αριστερά είναι υπεύθυνη και για την αμαύρωση της Εθνικής Αντίστασης και του Αντιαξονικού Αγώνα των Ελλήνων κατά την περίοδο της Κατοχής και κατά την Απελευθέρωση. Σε πονάει η αλήθεια. Και μην τρέφεις φρούδες ελπίδες πως θα γιάνεις. Θα συνεχίσεις να πονάς … :bh002:

Ο Γερμανός πανιβλακας κλέφτης, που μα κουβαλήσατε εδώ, εσείς οι ξεφτίλες δεκσοι, με ένα δημοψήφισμα δημιουργημενο κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν σας, δεν πολεμησε ποτέ τους ναζί και τους φασιστες. Δεν θέλησε ποτέ να τους πολεμήσει. Ο κουραδοκεφτες ο Μεταξας σας, δεν πολεμησε ποτέ τους ναζί και τους φασίστες. Πέθαινε μέσα του κι αυτός και οι αυλικοί του οι εθνικόφρονες πιυ έβλεπαν τον λαό αφηνιασμένο να θελει ορμιξει στα φασιτικα και ναζιστικά σκουπίδια. Τα γράφει ο ίδιος ο Σεφέρης στα διηγήματα "41".
Και έχεις τόσο θράσος και τέτοιο μίσος για την ιστορία που λες την αριστερά αμαυρωσε τον αγώνα της εθνικής αντίστασης. Αγώνα που μόνο αυτή έδωσε. Αγώνα που μας έβγαλε ασπροπροσωπους και μας γλίτωσε από ακόμα μεγαλύτερα δεινα. Αν είχαμε ακολουθήσει τους προσκυνημενους τους δεκσους που πούλησαν μέχρι και τις μάνες τους στους Γερμανούς και Ιταλούς ουγκανους κατακτητές, σήμερα η ιστορία θα έλεγε ότι υπήρξαμε συνεργάτες του άξονα και θα ήμασταν στην μεριά των ηττημένων. Αντί λοιπόν να λες ευχαριστώ στην ηρωϊκή αριστερά που με το αίμα της δόξασε τούτον τον τόπο την κατηγορείς απόγονε ταγματαλητων.
Αλλά αυτοί είστε. Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η δεκσά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 02 Απρ 2020, 12:20

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Μα σε αυτό το νήμα λάμπουν οι ψευτιες σου. Αυτό τα λέει όλα. Εσύ τα γραφεις! Τι να κάνουμε; Οπότε εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να λες αλήθειες. Εσύ μας επιβάλεις να σε βλέπουμε σαν ψεύτη.

Σε αυτό το νήμα σε έχω ξεβρακώσει ξεκάθαρα. Είσαι ακόμα μπουκωμένος και ρετάρεις. Δεν ξέρω αν θα βελτιωθείς . Τα αναλφάβητα παρακμιακά παρτσακλά σαν και σένα δεν παίρνουν αναβάθμιση.

Η δεκσά σου ξεκίνησε (και έχασε φυσικά) τον πόλεμο. Αυτό σου λέω αλλά δεν ανοίγεις τα στραβά σου να διαβάσεις τι σου γράφω. Και επειδή πάντα η δεκσά έφερνε καταστροφή στους απανταχού Έλληνες, εκτός των καθαρματων, έτσι κατέστρεψε και τον ελληνισμό της Μικρας Ασίας ξεκινώντας έναν γελοίο ιμπεριαλιστικό πόλεμο και συνεχίζοντάς τον, από αδηφαγία και καιροσκοπισμό, ενω δεν μπορούσε να τον κερδίσει.
Για τις τσέπες των δεκσων αστων ελλαδιτων τσαρλατανων εκείνης της εποχής, καταστράφηκε όλος ο Ελληνισμός της Μ Ασίας. Άλλο. Ένα κατόρθωμα της δεκσας γιατί αυτή ακριβώς είναι η δεκσά. Ενώ ο λαός στέλνεται να πολεμήσει για τα συμφέροντα της, αυτή κάθετε και πίνει κοκτέιλ στα εξοχικά της σαν τον ψευτοπατριώτη εθνοπροδοτη Μεταξά, που αρνούνταν μανιακως να πάει να πολεμήσει. Και φυσικά επειδή ήταν παιδί αστικής τάξης, κανείς δεν το κυνήγησε, τον γελοίο. Τέτοιος φυγόστρατοι είναι, γιατί τέτοιοι είναι κι όλοι οι δεκσοι.

Η Δεξιά - κατάλαβα πλέον πως είσαι αγράμματος και δεν ξέρεις πως γράφεται -πολέμησε για την σωτηρία των ομογενών. Η Αριστερά κατά ομολογία του Ζαχαριάδη υπονόμευσε τον εθνικό αγώνα. Εσύ βέβαια είσαι τόσο βλαξ που δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Εγώ απλώς θα ξεσκεπάζω την βρωμερή αριστερίστικη αμορφωσιά και κουτοπονηριά σου.
Ο Μεταξάς δεχόταν να πολεμήσει. Δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα των προδοτών αριστερών.

Εγω αναφέρομαι στην φράση μου, που την παρέθεσες ως εξης:
"15 χιλιάδες Πόντιο αντάρτες μέσω αντιπροσωπία ζήτησαν να τους εξοπλίσει το δεκσο προδοτικό κράτος"

Πετσοκοψες το άλλο μισό για να της άλλαξεις όλο το νόημα, δηλαδή παραποιώντας την. Και αφού έχεις κάνει αυτήν την πουστια, έρχεσαι τώρα σαν μωρή παρθένα να μας πεις ότι δεν πετσοκοψες τιποτα.
Τι να πει κάποιος λοιπόν με έναν απατεώνα σαν εσένα;

Λοιπόν απαταιωνα ο Παπούλας αρνήθηκε την βοήθεια στους Πόντιους, όταν του την ζήτησαν για να συνεχίσουν το δικό τους αντάρτικο, που προϋπήρχε της δεκσας καταστροφική εκστρατείας. Φάγανε χιλοπιτα οι άνθρωποι από τους εθνικοφρονες, κατά τα άλλα, Ελλαδίτες.
Επειδή είσαι ανιστόρητος και δεν το γνωρίζεις δεν σημαίνει πως δεν έγινε.
That s a fact bitch

Εσύ αναφέρεσαι σε ό,τι σε νομίζεις πως σε βολεύει να αναφερθείς. Σε ό,τι σε έκανα λαχουρένια ρόμπα το προσπερνάς. Θα είμαι όμως εδώ για να στο θυμίζω κουτοπόνηρε παπατζή.14.000 Μικρασιάτες κατατάχτηκαν εθελοντικά στον ελληνικό στρατό , ενώ εσύ είπες πως δεν δέχτηκε κανείς να βοηθήσει. Αφού σε πήγα πίπα - κώλο σε αυτό, μας έφερες τα ανιστόρητά σου για άρνηση βοήθειας στους Ποντίους. Αν οι Δεξιοί ήταν προδότες δεν θα δέχονταν ούτε την βοήθεια των Ιώνων. Βέβαια ο κεφτοζελές που έχεις για εγκέφαλο δεν μπορεί να το εννοήσει.

Όσες φορές και να το πεις, μια μαλακία θα παραμένει.

Βέβαια ! Η μαλακία που έχεις στον εγκέφαλο θα παραμένει.

Φυσικά τώρα που σου έμαθα ότι υπήρχαν Οι Αμυνιτες και πως η δεκσά σας του προδωσε κι αυτούς για τα γελοία συμφέροντα της, έγιναν κι αυτοί προδοτες. Αλίμονο. Εδώ θεωρείται παράδειγμα πατριωτων τους παππούδες σας τους εθνικοφρονες που έσφαξαν μέσα στο νοσοκομείο τους τραυματίες του αλβανικού μετώπου. Θεωρείται υπόδειγμα πατριωτη τους ταγματαλήτες. Δικαιολογείται τις σφαγές των λαυρεμενων σας Γερμανών ναζί. Δεν θα θεωρούσατε προδοτες του Αμυνιτες. Δεν θα λέγατε ψέματα για αυτούς; Ποιοι εσείς; Εσείς που ακούτε Ατατούρκ και σας πιανουν ρίγη συγκίνησης για το καλύτερο φίλο της τότε δεκσας της Ελλάδος; Για αυτόν που ο κουραδοκεφτες σας ο Μεταξας, μόλις πέθανε, αγόρασε με λεφτά του ταλαίπωρου ελληνικού λαού το σπίτι του, το δώρισε στην Τουρκία κει μετονόμασε τον δρόμο σε όσο Ατατούρκ; Τι να περιμένει κανείς από εσάς που ο λατρεμένος σας ο προδοτης δεκσος Παπαδοπουλας ονειρευόταν τότε πως σε 50 χρόνια (δηλαδή σήμερα) θα είμαστε ένα ομοαπονδο κράτος με τους Τούρκους;
Αλλά αυτοί είστε οι δεκσοι. Αυτοί ακριβώς οι προσκυνημένοι είστε οι δεξιοί.

Τι μου έμαθες βρε αξιοθρήνητο ταγάρι ; Πώς είναι δυνατόν ένας ανιστόρητος κεφτές σαν και σένα να μάθει κάτι σε μένα ; Οι Αμυνίτες ήταν βενιζελικοί. Άρα σύμφωνα με σένα ήταν Δεξιοί. Οι πρόγονοί σου έκαναν το κέφι τους στα νοσοκομεία αναπήρων και όταν έκαναν την επέμβασή τους οι κατακτητές λάκισαν και άφησαν τους αναπήρους να υποστούν όλη την βία. Οι παππούδες σας μισούσαν τόσο πολύ τα ΤΑ που τους τα συγχωρούσαν όλα αρκεί να καταταγούν στο ΕΑΜ. Για τέτοιους ψευτοπατριώτες μιλάμε. Οι προπάτορές σας αριστεροί σαμπόταραν τον μικρασιατικό πόλεμο για τα συμφέροντα της Σοβιετίας. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Το '40 ήταν σύμμαχοι με τους ναζί. Ναζιστές + Κομμουνιστές = LFE.

Τελικά είσαι πιο χαζός και από χρυσαλητη με απολυτηριο νηπιαγωγείου είσαι τελικά. Το πασιφανεστατο που σου λέω είναι η ελλαδιτικη δεκσά, πηγε εκεί να κατακτήσει και να κάνει κ ολίγους της τους πάντες. Ακόμα και τους ντόπιους Έλληνες. Και η δική σου ακόμα στάση, ως απόγονος αυτών των προδοτων, εννοείται πως είναι κατά των Ελλήνων της Μ Ασίας. Εξάλλου εσείς τους λέγατ, αφού τους καταστρέψατε πρωτα, προσφιγγες και τουρκόσπορους. Εσείς οι ολετήρες εθνοπροδοτες δεκσοι της φαπας. Τα καταστρέψατε ολα. Κάνατε μάγκα τον σφαγέα τον Ατατούρκ και με τα του περνάτε πιπες κιόλας θρασίμια. Γιατί αυτή είναι η δεκσά. Αυτό ακριβώς τι πραγμα είστε όλοι σας.

Δεν ξέρω για τα Αβγά του νηπιαγωγείου. Ξέρω πως εσύ είσαι αγράμματος. Τόσο αγράμματος που τα περισσότερα απ' τα οποία γράφεις δεν βγάζουν νόημα. Λογικά θα πηγαίνεις ακόμη δημοτικό. Σε καμιά 20ριά χρόνια θα αποφοιτήσεις και θα μάθεις να γράφεις σωστά. Για την ανάγνωση δεν ξέρω. Προβλέπω πως θα συλλαβίζεις μια ζωή. Οι αριστεροί προδότες στην Μικρασία έσπειραν εσένα . Ένα ανεγκέφαλο ούγκανο που αδυνατεί να αναγνωρίσει την μειοδοσία της παράταξής του. Υποστηρικτές των Τούρκων για λογαριασμό της Ρωσίας το '22 και των Γερμανών το '40.

Οχι. Ο λαός είχε χεσμενη την δεκσά σου. Για την ακρίβεια ο λαός δεν ήθελε καν άλλους πολέμους. Η αδηφάγα και ο καιροσκοπισμός της δεκσας τους ήθελε, του; έκανε, αλλά δεν τους πολεμαγε. Έστελνε το κακόμοιρο τον λαό και αυτή έκανε τα όργια της στα διάφορα θέρετρα της Ελλάδος, μέχρι ο σκλάβος ο λαός να της φέρει τα καινούργια τσιφλικια της. Αυτό λέω και αυτή είναι η αλήθεια. Το παρήγορο είναι ότι το ξέρεις, αλλά το θλιβερό είναι πως πιστοποιείς την διαχρονική υποκρισία, ευθυνοφοβια και ψευτιά της δεκσας σου. Όσο αναμενόμενη και να είναι μια τέτοια στάση, είναι πραγματικά θλιβερή.
Βεβαια μόνο θλίψη και οδύνη φέρνει πάντα η δεκσά σε αυτόν τον τόπο.

Ο λαός τότε ήταν στην συντριπτική του πλειοψηφία βενιζελικοί και βασιλικοί. Δηλαδή δεξιοί όπως έχεις ήδη παραδεχτεί. Χεσμένη είχαν την αριστερά και γι' αυτό δεν την ψήφιζαν. Και πως να μην την είχαν χεσμένη άλλωστε αφού ήταν η παράταξη της εθνοπροδοσίας, του ολέθρου και της καταστροφής.

Μην δίνεις συμβουλές για πράγματα με τα οποοα δεν έχεις σχέση. Γίνεσαι ακόμα περισσότερο ρεζίλι.

Με τα οποοα δεν έχω σχέση. Με την ιστορία έχω σχέση. Εσύ βέβαια δεν έχεις , αλλά σου αρέσει να ξεφτιλίζεσαι από εμένα. Δεν πειράζει. Εδώ θα είμαι για να σε σβερκώνω.

Καταρχάς δεν χρειάζεται να βάζεις το προσωνύμιο σου πριν γραψεις κάτι. Γνωρίζουμε ότι είσαι στόκος. Όπως και το ότι είσαι απατεώνας, ψευτοπατριώτης κλπ.
Εν συνεχεία είτε θες να το παραδεχθείς είτε οχι, το τσρλατανο που λες βασιλιά δεν τον ήθελε κανείς από τους συμμάχους. Αυτό σε συνδιασμο με την επεκτατικότητα των γελοίων αστικοτσλικαδων δεκσων κυβερνόντων, έθιξε όλα τα συμφέροντα τους και τους έστρεψε όλους εναντίον μας. Και επειδή τα κάνατε σκατα προσπαθεις αποτυχημένα να δημιουργήσεις, μέσω άκυρους συσχετισμούς. Δυστυχώς δεν περνάει το παραμύθι σου. Παρ το χαμπάρι. Κάνατε το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει υποστεί ο ελληνισμός μέχρι σήμερα. Καταστρέψτε τον ελληνισμό της Μ Ασιας για τα συμφέροντά σας. Γιατί αυτή είναι η δεκσά. Αυτό το πράγμα ακριβώς είναι.

Είσαι τόσο βλάκας , που θα ήσουν βλάκας , ακόμη κι αν δεν ήσουν βλάκας. Τόσο βλάκας είσαι ! :laugh1: Έτσι αδυνατείς να καταλάβεις πως ο αρμόστοκος στην κουβέντα είσαι εσύ και πως έχω ρεζιλέψει όλο το παπατζιλίκι σου. Φυσικά δεν έχεις καθόλου αξιοπρέπεια και γι' αυτό δεν σε ενοχλεί που συνεχίζω να σε γελοιοποιώ . Ξύπνα ανιστόρητε. Οι Σύμμαχοι είχαν σταματήσει να μας βοηθούν απ' την εποχή που κυβερνούσε ο Βενιζέλος. Αρμένιοι και Κούρδοι δεν έφεραν κανέναν βασιλιά πίσω και όμως οι Σύμμαχοι τους εγκατέλειψαν. Την προδοτική σας στάση στο Μικρασιατικό την έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Ζαχαριάδης.

Καλά. Όταν τα βρεις με τον εαυτό σου και αποφασίσεις πόσο χρόνον είμαι, μου το ξαναλές.

ΒΡΕ ανιστόρητε εννοείται ότι τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων εξαρτώνται άμεσα από τις εσωτερικές εξελίξεις και διεργασίες μιας χώρας. Για αυτό ακριβώς και έχουν την θλιβερή παράδοση να ανατρέπουν ηγητες χωρών, να καταστρεφουν και να εισβάλλουν σε άλλες κλπ
Και τώρα εσύ με τέτοια έλλειψη γνώσεων και τέτοια ανυπαρξία αντίληψης πραγματικότητας, έρχεσαι να μιλήσεις για ιστορία.
Τι άλλες παπαντζες θα γράψεις ακόμα για να δικαιολογήσεις την δεκσά σου;

Είναι δύσκολο γιατί έχασες πολλές τάξεις στο σχολείο. Δεν αποκλείεται να είσαι ενήλικος που πηγαίνει ακόμη στο δημοτικό.

Χαίρομαι που μετά από τόση προσπάθεια το κατάλαβες. Τι έχεις λοιπόν να μας πεις ανιστόρητε κλόουν για την παράταξή σου που ομολόγησε πως υπονόμευσε τον μικρασιατικό αγώνα για να μην γίνει η Μικρασία αντισοβιετική βάση ;

Οπουδήποτε. Εμένα θα με πει αποπατο. Εσένα που δεν ξέρεις ιστορία, που δικαιολογείς την Μικρασιατική καταστροφή που δημιούργησε η δεκσά σου, που λες τους Μικρασιατες Έλληνες προδοτες, που δικαιολογείς την σφαγή Ελλήνων αμάχων τραυματιών του Αλβαβικου μετώπου μέσα στο νοσοκομείο, που δικαιολογεις την σφαγή των Καλαβρύτων και όλα τα άλλα τέρατα που έγραψες, θα σε βρει εξαιρετικό.
Σίγουρα. Αυτά να λέγονται, να γελάμε.

Ακατάληπτα. Φυσικά και απόπατος. Βόθρος, χέστρα , τούρκικος καμπινές. Βοθρατζίδικο ο Αχόρταγος. Οι δεξιοί πολέμησαν για την απελευθέρωση των ομογενών. Οι αριστεροί τους πρόδωσαν. Οι δεξιοί πολέμησαν τους ναζί. Οι αριστεροί ήταν σύμμαχοί τους. Στην Κατοχή εγκατέλειπαν τους αμάχους αβοήθητους στα αντίποινα των κατακτητών.

Και δεν έφερες καμία απόδειξη για την αριστερά. Καμία απόδειξη προδοσίας όμως. Συνεχίζεις να ψευδεσαι. Απίστευτο. Είσαι τόσο αδίστακτος απατεώνας ε;
Σε τσουζει τόσο πολύ που σου υπενθυμίζουμε ότι η δεκσά σου κατέστρεψε τον μικρασιατική ελληνισμό με την γελοία ιμπερι; λιστικη εκστρατεία της, που θέλεις με το ζόρι να φορτώσεις την ευθύνη αλλού. Και μάλιστα εξυετλιζοντας ακόμα πιο πολύ τον εαυτό σου, αφού τα φορτώνεις όλα στην αριστερά που όπως λες κι εσύ ήταν μι ισχνη μειοψηφία.
Απιστευτες παπαριες και συνεχόμενες αποδείξεις ευθυνοφοβιας και παραποίηση της ιστορίας.

Σου έφερα τον Ζαχαριάδη. Και όταν ζήτησες δεξιά μαρτυρία απ' το '22 σου έτριψα και αυτήν στα μούτρα. Αλλά εσύ κάνεις πως δεν τις βλέπεις κουτοπόνηρε σαλτιμπάγκε.
Έτσι ! Και τότε οι πρόγονοί σου θεωρούσαν "ιμπεριαλιστικό" πόλεμο τον αγώνα για την απελευθέρωση των ομογενών. Ιδεολογικός απόγονος και απολογητής αυτών των προδοτών παραμένεις εσύ σήμερα.

Ο Γερμανός πανιβλακας κλέφτης, που μα κουβαλήσατε εδώ, εσείς οι ξεφτίλες δεκσοι, με ένα δημοψήφισμα δημιουργημενο κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν σας, δεν πολεμησε ποτέ τους ναζί και τους φασιστες. Δεν θέλησε ποτέ να τους πολεμήσει. Ο κουραδοκεφτες ο Μεταξας σας, δεν πολεμησε ποτέ τους ναζί και τους φασίστες. Πέθαινε μέσα του κι αυτός και οι αυλικοί του οι εθνικόφρονες πιυ έβλεπαν τον λαό αφηνιασμένο να θελει ορμιξει στα φασιτικα και ναζιστικά σκουπίδια. Τα γράφει ο ίδιος ο Σεφέρης στα διηγήματα "41".
Και έχεις τόσο θράσος και τέτοιο μίσος για την ιστορία που λες την αριστερά αμαυρωσε τον αγώνα της εθνικής αντίστασης. Αγώνα που μόνο αυτή έδωσε. Αγώνα που μας έβγαλε ασπροπροσωπους και μας γλίτωσε από ακόμα μεγαλύτερα δεινα. Αν είχαμε ακολουθήσει τους προσκυνημενους τους δεκσους που πούλησαν μέχρι και τις μάνες τους στους Γερμανούς και Ιταλούς ουγκανους κατακτητές, σήμερα η ιστορία θα έλεγε ότι υπήρξαμε συνεργάτες του άξονα και θα ήμασταν στην μεριά των ηττημένων. Αντί λοιπόν να λες ευχαριστώ στην ηρωϊκή αριστερά που με το αίμα της δόξασε τούτον τον τόπο την κατηγορείς απόγονε ταγματαλητων.
Αλλά αυτοί είστε. Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η δεκσά.

Ποιος είναι Γερμανός ; :laugh1: Βρε ανιστόρητο βδέλυγμα οι Γλύξμπουργκ ήταν απ' την Δανία. :s_rofl Ο βασιλιάς και ο κυβερνήτης Μεταξάς πολέμησαν τους φασίστες και τους ναζί. Το '40 οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι των ναζί. Το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς γιατί αυτόν ξύπνησε ο Ιταλός πρεσβευτής και όχι τον "λαό" . Φυσικά και ο λαός συμφώνησε, αφού μιλάμε για έναν δεξιό λαό. Στην κηδεία του Μεταξά πήγε πλήθος λαού. Το έχει παραδεχτεί ο Θεοδωράκης , ο Φαράκος κ.α.
Η Αριστερά αμαύρωσε την Εθνική Αντίσταση με τα εγκλήματά της και την αντισυμμαχική της δράση. Η Δεξιά πολέμησε τους φασίστες και τους ναζιστές το 1940 - 41 , στην Κατοχή και στην Μέση Ανατολή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 17 Οκτ 2020, 15:29

Για το θέμα που είχε συζητηθεί σχετικά με την Μικρασιατική Εκστρατεία

Η Μικρασιατική Εκστρατεία και το Σ.Ε.Κ.Ε.

Οι σοσιαλιστικές ομάδες της χώρας, ήδη από το 1915, είχαν προσπαθήσει αρκετές φορές να βρουν πεδίο συνεννόησης. Η υπόθεση όμως δυσκόλευε λόγω κυρίως των διαφορών που είχαν μεταξύ τους οι δύο ισχυρότερες οργανώσεις: η Φεντερασιόν της Θεσσαλονίκης, που συσπείρωνε εργάτες απ' όλες τις εθνότητες της πόλης, και το Σοσιαλιστικό Κέντρο στην Αθήνα.

Στα μέσα του 1918 πραγματοποιείται στην Αθήνα εργατική συνδιάσκεψη, η οποία αποφάσισε να διεξαχθεί τον Νοέμβριο συνέδριο για την ίδρυση «πολιτικού κόμματος της εργατικής τάξης». Το συνέδριο αυτό γίνεται εντέλει στις 4-10 Νοεμβρίου 1918 στον Πειραιά, μία εβδομάδα μετά την ίδρυση της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή χιλίων περίπου συνέδρων, μεταξύ αυτών και εκπρόσωποι Μικρασιατών εργατών. Σκοπός του ήταν «να διαμορφώση τον αγώνα της εργατικής τάξεως εις αγώνα συνειδητόν και ενιαίον και να οδηγήση αυτήν εις την φυσικήν και αναγκαίαν αποστολήν της», και αυτό εκφράστηκε με την ίδρυση του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδος (ΣΕΚΕ), της προδρομικής μορφής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

Στο Β' συνέδριο του ΣΕΚΕ, τον Απρίλιο του 1920, αποφασίζεται η προσθήκη της λέξης «Κομμουνιστικό» στον τίτλο (ΣΕΚΚΕ), καθώς και η προσχώρηση στη Γ' Κομμουνιστική Διεθνή.

Σύμφωνα με το πρώτο του καταστατικό, το ΣΕΚΕ διεκδικούσε την «πολιτική και οικονομική οργάνωσιν του προλεταριάτου σε ξεχωριστό κόμμα τάξεως για την κατάκτησιν της πολιτικής εξουσίας». Ταυτόχρονα, το νέο κόμμα τάχθηκε στο πλευρό της Οκτωβριανής Επανάστασης.

Αν και η επιρροή του ήταν μικρή, το ΣΕΚΕ κατέβαλε έντονες προσπάθειες για να προσηλυτίσει οπαδούς μεταξύ των οπλιτών της Στρατιάς Μικράς Ασίας. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη δυσφορία της στρατιωτικής ηγεσίας και την αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού. Πιο συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 1920 ο πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος ανακοίνωσε από το βήμα του Κοινοβουλίου τη χορήγηση αμνηστίας και την κατάργηση του στρατιωτικού νόμου και της λογοκρισίας, με εξαίρεση την κριτική κατά της πολεμικής προσπάθειας της κυβέρνησης, η οποία θα εξακολουθούσε να τιμωρείται.

Έκτοτε το ΣΕΚΕ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόκληση κοινωνικής αναταραχής και, ει δυνατόν, την παρεμπόδιση της στρατιωτικής προσπάθειας στη Μικρά Ασία. Το 1921 αρχίζει ένα μεγάλο απεργιακό κύμα, που δίπλα στα οικονομικά αιτήματα προβάλλει όλο και περισσότερο και αιτήματα ενάντια στη Μικρασιατική εκστρατεία. Ξεχωρίζουν η απεργία του Βόλου και η πανελλαδική απεργία των σιδηροδρομικών (Φλεβάρης 1921), οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα σύνταγμα στρατού που πήγαινε για το μέτωπο της Μικράς Ασίας στασίασε και στρατιώτες του συναδελφώθηκαν με τους εργάτες, η απεργία της Ομοσπονδίας Ηλεκτρισμού και Ηλεκτροκίνησης κ.α. Το ΣΕΚΕ ακολούθησε μια πολιτική συνεπή ίσως προς την ιδεολογία του, η οποία, όμως, δυσχέρανε την κοινή προσπάθεια, συντελώντας σε έναν βαθμό, όπως υποστηρίζεται από ορισμένους, στην κατάρρευση του μετώπου στη Μικρά Ασία.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Ν. ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ

http://www.iskiosiskiou.com/2017/05/587.html
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 17 Οκτ 2020, 18:52

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Για το θέμα που είχε συζητηθεί σχετικά με την Μικρασιατική Εκστρατεία

[.....]

Το ΣΕΚΕ ακολούθησε μια πολιτική συνεπή ίσως προς την ιδεολογία του, η οποία, όμως, δυσχέρανε την κοινή προσπάθεια, συντελώντας σε έναν βαθμό, όπως υποστηρίζεται από ορισμένους, στην κατάρρευση του μετώπου στη Μικρά Ασία.
[/b]
ΔΙΟΝΥΣΗΣ Ν. ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ

Γι' αυτό εκτέλεσαν κομμουνιστές στου Γουδή; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 18 Οκτ 2020, 08:26

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Για το θέμα που είχε συζητηθεί σχετικά με την Μικρασιατική Εκστρατεία

[.....]

Το ΣΕΚΕ ακολούθησε μια πολιτική συνεπή ίσως προς την ιδεολογία του, η οποία, όμως, δυσχέρανε την κοινή προσπάθεια, συντελώντας σε έναν βαθμό, όπως υποστηρίζεται από ορισμένους, στην κατάρρευση του μετώπου στη Μικρά Ασία.
[/b]
ΔΙΟΝΥΣΗΣ Ν. ΜΟΥΣΜΟΥΤΗΣ

Γι' αυτό εκτέλεσαν κομμουνιστές στου Γουδή; :fico:

Εκτελέστηκαν οι κομματικοί αντίπαλοι των βενιζελικών. Αρκετοί κομμουνιστές όμως βρίσκονταν στην φυλακή. Δεν θυμάσαι τα ψέματα του Κορδάτου που έλεγε πως ο Μεταξάς επισκέφτηκε τους κομμουνιστές στην φυλακή και τους πρότεινε πολιτική συνεργασία ;
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”