Adminović έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Το παραδέχομαι.Είμαι λαθρο από την Χαναάν και έφερα τον πολιτισμό στην απολίτιστη Χρωβατία.
Δες τον χάρτη σου :
Η Χρωβατια ήταν χιλιετίες μπροστά σε σχέση με εσάς τους καμηλιέρηδες, μην τα λέμε πάλι και μην μπερδεύουμε τους πολιτισμένους γηγενείς Πρωτοευρωπαίους με εσάς τους λάθρο-πειρατές.
Εσύ ένας αχταρμάς από κατοίκους της Χαναάν ήσουν (μεταξύ αυτών ίσως και Ινδοευρωπαίοι, αλλά και πολλοί Αφρικανοί), που βγήκατε για πλιάτσικο στη Μεσόγειο.
Αντεγραψες στοιχεία από τους ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ Αιγύπτιους, Μεσοποτάμιους και Θεσσαλοδουνάβιους και μας το παίζεις και ιστορία.
Μια ζωή αντιγραφή και κλοπή είσαι άλλωστε, nothing to see here.![]()
Κι άλλωστε εσύ είσαι η κυρία αιτία κατάρρευσης των τότε προηγμένων πολιτισμών στην Ανατολική Μεσόγειο.
Και btw, που τους βρήκες τους ΙΕ Δαναούς (όπως λες ότι είναι) την 6η ή 7η χιλιετία;
Τόσο πολιτισμένη ήταν οι Πρωτοευρωπαίοι που τους δίδαξαν την καλλιέργεια οι ... "λαθροπειρατές καμηλιέρηδες".
Οι Έλληνες αποδεικνύεται ότι είναι 39 % νεολιθικοί, ενώ οι Χρωβάτες μόνο 13 %. Δηλαδή οι Χρωβάτες είναι 3 φορές πιο καθυστερημένοι πολιτιστικά.
Γι' αυτό και τον 7ο αι. έγιναν υποτελείς των Ελλήνων.

Εγώ είμαι η κύρια αιτία άνθισης των πιο προηγμένων πολιτισμών στην Μεσόγειο. Όπως λέει και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης πήγα την αστρονομία και την γραφή στην Αίγυπτο.
Διόδωρος Σικελιώτης :
Άκτὶς δ᾽ εἰς Αἴγυπτον ἀπάρας ἔκτισε τὴν Ἡλιούπολιν ὀνομαζομένην, ἀπὸ τοῦ πατρὸς θέμενος τὴν προσηγορίαν: οἱ δ᾽ Αἰγύπτιοι ἔμαθον παρ᾽ αὐτοῦ τὰ περὶ τὴν ἀστρολογίαν θεωρήματα" ὕστερον δὲ παρὰ τοῖς Ἕλλησι γενομένου κατακλυσμοῦ, καὶ διὰ τὴν ἐπομβρίαν τῶν πλείστων ἀνθρώπων ἀπολομένων, ὁμοίως τούτοις καὶ τὰ διὰ τῶν γραμμάτων ὑπομνήματα συνέβη φθαρῆναι "δἰ ἣν αἰτίαν οἱ Αἰγύπτιοι καιρὸν εὔθετον λαβόντες ἐξιδιοποιήσαντο τὰ περὶ τῆς ἀστρολογίας, καὶ τῶν Ἑλλήνων διὰ τὴν ἄγνοιαν μηκέτι τῶν γραμμάτων ἀντιποιουμένων ἐνίσχυσεν, ὡς αὐτοὶ πρῶτοι τὴν τῶν ἄστρων εὕρεσιν ἐποιήσαντο
ὁμοίως δὲ καὶ Ἀθηναῖοι κτίσαντες ἐν Αἰγύπτῳ πόλιν τὴν ὀνομαζομένην Σάιν, τῆς ὁμοίας ἔτυχον ἀγνοίας διὰ τὸν κατακλυσμόν. δι᾽ ἃς αἰτίας πολλαῖς ὕστερον γενεαῖς Κάδμος ὁ Ἀγήνορος ἐκ τῆς Φοινίκης πρῶτος ὑπελήφθη κομίσαι γράμματα εἰς τὴν Ἑλλάδα: καὶ ἀπ᾽ ἐκείνου τὸ λοιπὸν οἱ Ἕλληνες ἔδοξαν ἀεί τι προσευρίσκειν περὶ τῶν γραμμάτων, κοινῆς τινος ἀγνοίας κατεχούσης τοὺς Ἕλληνας

Είπα εγώ βρε ζουντούβουλου Θεσσαλοδουνάβιε πως οι Δαναοί ήταν της 6ης χιλιετίας π.Χ. ; Εσύ δεν το έλεγες για να τεκμηριώσεις το 39 % αφροσιατικής προέλευσης των Ελλήνων ; Εγώ δεν σου έλεγα ότι είναι πρωτοελληνικός λαός του 1500 π.Χ. ; Και από πάνω μιλάς για καμηλιέρηδες όταν
Humans may have first domesticated dromedaries in Somalia and southern Arabia around 3,000 BC, and Bactrian camels in central Asia around 2,500 BC, as at Shahr-e Sukhteh (also known as the Burnt City), Iran.
https://en.wikipedia.org/wiki/Camel#Domestication
Το 3000 π.Χ. ξεκινούσε στην Ελλάδα ο πρωτοελλαδικός πολιτισμός από τους απογόνους των Νεολιθικών Ελλαδιτών ( 6800 - 3000 π.Χ. ). Όταν οι Νεολιθικοί Αφροασιάτες έφτασαν στην Ελλάδα το 6800 π.Χ. η καμήλα δεν είχε εξημερωθεί ακόμη.

Είμαι λαθρο από την Χαναάν και έφερα τον πολιτισμό στην απολίτιστη Χρωβατία.
Δες τον χάρτη σου : 

Φαίνεται πως προτιμάς μόνο όσους λένε πως οι βασιλιάδες των Δωριέων ήταν … Αιγύπτιοι.

.gif)