ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΜΙΑ ΦΥΛΗ, ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 18 Ιούλ 2019, 21:04

Adminović έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Το παραδέχομαι. :s_yes Είμαι λαθρο από την Χαναάν και έφερα τον πολιτισμό στην απολίτιστη Χρωβατία. :lengua08: Δες τον χάρτη σου :

Εικόνα

Η Χρωβατια ήταν χιλιετίες μπροστά σε σχέση με εσάς τους καμηλιέρηδες, μην τα λέμε πάλι και μην μπερδεύουμε τους πολιτισμένους γηγενείς Πρωτοευρωπαίους με εσάς τους λάθρο-πειρατές.

Εσύ ένας αχταρμάς από κατοίκους της Χαναάν ήσουν (μεταξύ αυτών ίσως και Ινδοευρωπαίοι, αλλά και πολλοί Αφρικανοί), που βγήκατε για πλιάτσικο στη Μεσόγειο.

Αντεγραψες στοιχεία από τους ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ Αιγύπτιους, Μεσοποτάμιους και Θεσσαλοδουνάβιους και μας το παίζεις και ιστορία.

Μια ζωή αντιγραφή και κλοπή είσαι άλλωστε, nothing to see here. :giggle02:

Κι άλλωστε εσύ είσαι η κυρία αιτία κατάρρευσης των τότε προηγμένων πολιτισμών στην Ανατολική Μεσόγειο. :yesyes:

Και btw, που τους βρήκες τους ΙΕ Δαναούς (όπως λες ότι είναι) την 6η ή 7η χιλιετία; :laugh1:

Τόσο πολιτισμένη ήταν οι Πρωτοευρωπαίοι που τους δίδαξαν την καλλιέργεια οι ... "λαθροπειρατές καμηλιέρηδες". :giggle02:

Οι Έλληνες αποδεικνύεται ότι είναι 39 % νεολιθικοί, ενώ οι Χρωβάτες μόνο 13 %. Δηλαδή οι Χρωβάτες είναι 3 φορές πιο καθυστερημένοι πολιτιστικά. :D Γι' αυτό και τον 7ο αι. έγιναν υποτελείς των Ελλήνων. :laugh1:
Εικόνα

Εγώ είμαι η κύρια αιτία άνθισης των πιο προηγμένων πολιτισμών στην Μεσόγειο. Όπως λέει και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης πήγα την αστρονομία και την γραφή στην Αίγυπτο. :pardon:

Διόδωρος Σικελιώτης :

Άκτὶς δ᾽ εἰς Αἴγυπτον ἀπάρας ἔκτισε τὴν Ἡλιούπολιν ὀνομαζομένην, ἀπὸ τοῦ πατρὸς θέμενος τὴν προσηγορίαν: οἱ δ᾽ Αἰγύπτιοι ἔμαθον παρ᾽ αὐτοῦ τὰ περὶ τὴν ἀστρολογίαν θεωρήματα" ὕστερον δὲ παρὰ τοῖς Ἕλλησι γενομένου κατακλυσμοῦ, καὶ διὰ τὴν ἐπομβρίαν τῶν πλείστων ἀνθρώπων ἀπολομένων, ὁμοίως τούτοις καὶ τὰ διὰ τῶν γραμμάτων ὑπομνήματα συνέβη φθαρῆναι "δἰ ἣν αἰτίαν οἱ Αἰγύπτιοι καιρὸν εὔθετον λαβόντες ἐξιδιοποιήσαντο τὰ περὶ τῆς ἀστρολογίας, καὶ τῶν Ἑλλήνων διὰ τὴν ἄγνοιαν μηκέτι τῶν γραμμάτων ἀντιποιουμένων ἐνίσχυσεν, ὡς αὐτοὶ πρῶτοι τὴν τῶν ἄστρων εὕρεσιν ἐποιήσαντο
ὁμοίως δὲ καὶ Ἀθηναῖοι κτίσαντες ἐν Αἰγύπτῳ πόλιν τὴν ὀνομαζομένην Σάιν, τῆς ὁμοίας ἔτυχον ἀγνοίας διὰ τὸν κατακλυσμόν. δι᾽ ἃς αἰτίας πολλαῖς ὕστερον γενεαῖς Κάδμος ὁ Ἀγήνορος ἐκ τῆς Φοινίκης πρῶτος ὑπελήφθη κομίσαι γράμματα εἰς τὴν Ἑλλάδα: καὶ ἀπ᾽ ἐκείνου τὸ λοιπὸν οἱ Ἕλληνες ἔδοξαν ἀεί τι προσευρίσκειν περὶ τῶν γραμμάτων, κοινῆς τινος ἀγνοίας κατεχούσης τοὺς Ἕλληνας

:bigsmile45: :bigsmile45: :bigsmile45:

Είπα εγώ βρε ζουντούβουλου Θεσσαλοδουνάβιε πως οι Δαναοί ήταν της 6ης χιλιετίας π.Χ. ; Εσύ δεν το έλεγες για να τεκμηριώσεις το 39 % αφροσιατικής προέλευσης των Ελλήνων ; Εγώ δεν σου έλεγα ότι είναι πρωτοελληνικός λαός του 1500 π.Χ. ; Και από πάνω μιλάς για καμηλιέρηδες όταν

Humans may have first domesticated dromedaries in Somalia and southern Arabia around 3,000 BC, and Bactrian camels in central Asia around 2,500 BC, as at Shahr-e Sukhteh (also known as the Burnt City), Iran.

https://en.wikipedia.org/wiki/Camel#Domestication

Το 3000 π.Χ. ξεκινούσε στην Ελλάδα ο πρωτοελλαδικός πολιτισμός από τους απογόνους των Νεολιθικών Ελλαδιτών ( 6800 - 3000 π.Χ. ). Όταν οι Νεολιθικοί Αφροασιάτες έφτασαν στην Ελλάδα το 6800 π.Χ. η καμήλα δεν είχε εξημερωθεί ακόμη. :oleole:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιούλ 2019, 21:48

Τα εθνολογικα δεν τα γνωριζω. Το οτι οι πρωτοι ελληνες φιλοσοφοι, δηλαδη εκεινοι της Μ.Ασιας και της Ν. Ιταλιας ειχαν ''σπουδασει'' σε Αιγυπτο και Βαβυλωνα ειναι ευρεως γνωστο και λογικο.

Εκεινες οι δυο χωρες ηταν αυτοκρατοριες τοτε ενω η Ελλαδα ενας σωρος απο διασπαρτα υποαναπτυκτα χωρια. Υστερα πηρε τα πανω της, για λιγο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Ιούλ 2019, 22:39

Λαχουρένιος έγραψε:Τα εθνολογικα δεν τα γνωριζω. Το οτι οι πρωτοι ελληνες φιλοσοφοι, δηλαδη εκεινοι της Μ.Ασιας και της Ν. Ιταλιας ειχαν ''σπουδασει'' σε Αιγυπτο και Βαβυλωνα ειναι ευρεως γνωστο και λογικο.

Εκεινες οι δυο χωρες ηταν αυτοκρατοριες τοτε ενω η Ελλαδα ενας σωρος απο διασπαρτα υποαναπτυκτα χωρια. Υστερα πηρε τα πανω της, για λιγο.

Χωριατάκια ήταν τα ΕΛ. Ακόμη και την εποχή του Άλεξ, με ανοικτό το στόμα μπήκαν στην Βαβυλώνα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιούλ 2019, 05:58

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τόσο πολιτισμένη ήταν οι Πρωτοευρωπαίοι που τους δίδαξαν την καλλιέργεια οι ... "λαθροπειρατές καμηλιέρηδες". :giggle02:

Ανιστόρητες σάχλες και μπούρδες.

Τις καλλιέργειες από εμένα, τους Σουμέριους και τους Αιγυπτίους τις έμαθες αγαπητέ μου λάθρο. :yesyes:

Οι Έλληνες αποδεικνύεται ότι είναι 39 % νεολιθικοί, ενώ οι Χρωβάτες μόνο 13 %. Δηλαδή οι Χρωβάτες είναι 3 φορές πιο καθυστερημένοι πολιτιστικά.

Αυτά είναι τα συμπεράσματα της έρευνας του καθηγητή Ταξκαλτέκου, ο οποίος δεν ξέρει ποια η διαφορά μεταξύ Ινδοευρωπαίων και Πρωτοευρωπαίων;;; :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Εγώ είμαι η κύρια αιτία άνθισης των πιο προηγμένων πολιτισμών στην Μεσόγειο. Όπως λέει και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης πήγα την αστρονομία και την γραφή στην Αίγυπτο.

Ποια γραφή πήγες;;
Αυτή που αντέγραψες από εμάς ή το φοινικικό αλφάβητο;; :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Το 3000 π.Χ. ξεκινούσε στην Ελλάδα ο πρωτοελλαδικός πολιτισμός από τους απογόνους των Νεολιθικών Ελλαδιτών ( 6800 - 3000 π.Χ. ). Όταν οι Νεολιθικοί Αφροασιάτες έφτασαν στην Ελλάδα το 6800 π.Χ. η καμήλα δεν είχε εξημερωθεί ακόμη. :oleole:

Καρντιά μου τα έχεις κάνει σαλάτα εντελώς τελείως. :s_no
Καμηλιέρη σε λέω από τις μετακινήσεις των Δαναών από Χαναάν και Αίγυπτο (αυτά που αναφέρει ο Ηρόδοτος και άλλοι).

Δεν μιλάμε για την 6η ή 7η χιλιετία, τότε που δεν υπήρχαν στα Βαλκάνια οι τριτοκοσμικοί Δαναοί και τότε που εγώ ο πολιτισμένος Θεσσαλοδουνάβιος (κυρίως Πρωτοευρωπαίος, αλλά και με κάτι ψιλά από Καύκασο, Μεσοποταμία και Ανατολία) δημιούργησα τον πρώτο ευρωπαϊκό πολιτισμό. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 19 Ιούλ 2019, 08:39

Adminović έγραψε:Ανιστόρητες σάχλες και μπούρδες.
Τις καλλιέργειες από εμένα, τους Σουμέριους και τους Αιγυπτίους τις έμαθες αγαπητέ μου λάθρο. :yesyes:

Πάλι βλακείες ! :s_no
Τι να μάθω από εσένα που μάλωνες με την αρκούδα για την κατοικία της σπηλιάς βρε σκυτοφάγε. Για δες από που ήρθε η αγροτική ανάπτυξη :

Εικόνα

Αυτά είναι τα συμπεράσματα της έρευνας του καθηγητή Ταξκαλτέκου, ο οποίος δεν ξέρει ποια η διαφορά μεταξύ Ινδοευρωπαίων και Πρωτοευρωπαίων;;; :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Πάει πολύ να με εγκαλεί για ένα ακούσιο λαθάκι αυτός που νομίζει πως η νεολιθική ανάπτυξη ήρθε από τον βορρά. :s_no Αλλά εδώ μιλάμε για άνθρωπο που θεωρεί τυχάρπαστο τον Μιχαήλ Σακελλαρίου !!! :closed33:

Ποια γραφή πήγες;;
Αυτή που αντέγραψες από εμάς ή το φοινικικό αλφάβητο;; :xaxax: :xaxax: :xaxax:

Διόδωρος Σικελιώτης speaking. Αφού σου αρέσουν τόσο οι αρχαίοι συγγραφείς γιατί απορρίπτεις τον Διόδωρο ; :flip2: Φαίνεται πως προτιμάς μόνο όσους λένε πως οι βασιλιάδες των Δωριέων ήταν … Αιγύπτιοι. :tourtaface:

Καρντιά μου τα έχεις κάνει σαλάτα εντελώς τελείως. :s_no
Καμηλιέρη σε λέω από τις μετακινήσεις των Δαναών από Χαναάν και Αίγυπτο (αυτά που αναφέρει ο Ηρόδοτος και άλλοι).

Και ποιος σου είπε πσυχή μου πως οι Δαναοί που επέστρεψαν στην Ελλάδα ήταν καμηλιέρηδες και άνθρωποι της ερήμου ; Για τους μόνους που μπορείς να το πείς αυτό είναι ίσως η φυλή Δαν του Ισραήλ. Οι υπόλοιποι ήταν θαλασσινοί.

Οι Δαναοί αναφέρονται στα έπη του Ομήρου. Στον ναό του Άμμωνος στις Θήβες της Αυγύπτου βρέθηκε το 1859 από τον αιγυπτιολόγο Ωγκύστ Μαριέττ ενεπίγραφη στήλη του φαραώ Τούθμωσι Γ΄, η οποία εικονίζει την ένοπλη προσωποποίηση της Θηβαΐδος ή της Αιγύπτου, συνοδευόμενης από 25 ποιητικότατους στίχους σε ιερή γραφή. Οι στίχοι αυτοί απαριθμούν τα διάφορα έθνη, όσα κατατροπώθηκαν από τον Φαραώ. Μεταξύ αυτών αναφέρονται και οι «κάτοικοι των νήσων της μεγάλης θάλασσας και οι νήσοι των Δαναών (ΤΑΝΑ), υποταχθείσα εις την κυριαρχία αυτού» ως και «όλος ο κύκλος της παραλίας της μεγάλης θάλασσας». Η επιγραφή αυτή αποδεικνύει ότι τα Ελληνικά φύλα που κατοικούσαν στην Ελλάδα ονομάζονταν Δαναοί από τον 15ο αιώνα π.Χ.
https://el.wikipedia.org/wiki/Δαναοί

Δεν μιλάμε για την 6η ή 7η χιλιετία, τότε που δεν υπήρχαν στα Βαλκάνια οι τριτοκοσμικοί Δαναοί και τότε που εγώ ο πολιτισμένος Θεσσαλοδουνάβιος (κυρίως Πρωτοευρωπαίος, αλλά και με κάτι ψιλά από Καύκασο, Μεσοποταμία και Ανατολία) δημιούργησα τον πρώτο ευρωπαϊκό πολιτισμό. :pardon:

Α, δεν μιλάμε για την νεολιθική εποχή ; Τότε αυτόν τον χάρτη τι τον ήθελες ; viewtopic.php?f=20&t=10938#p265180

Haplogroup E1b1b (formerly known as E3b) represents the last major direct migration from Africa into Europe. It is believed to have first appeared in the Horn of Africa approximately 26,000 years ago and dispersed to North Africa and the Near East during the late Paleolithic and Mesolithic periods. E1b1b lineages are closely linked to the diffusion of Afroasiatic languages. Although present throughout Europe, it peaks in the western Balkan region amongst Albanians and their neighbors. It is also common in Italy and the Iberian peninsula. Haplogroup E1b1b1, mainly in the form of its E1b1b1a2 (E-V13) sub-clade, reaches frequencies above 47% around the area of Kosovo.[82] This clade is thought to have arrived in Europe from western Asia either in the later Mesolithic,[83] or the Neolithic.[84] North Africa subclade E-M81 is also present in Spain and Portugal.
https://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_h ... al_studies

Βρε Πρωτοευρωπαίε των σπηλαίων σου έφερα πολιτισμό και μιλάς ; Δες χάρτη από πάνω. Τι ήσουν εσύ ;

Haplogroup I is found in the form of various sub-clades throughout Europe and is found at highest frequencies in the Nordic Countries as I1 (Norway, Denmark, Sweden, Finland) and in the Balkan Peninsula as I2a (Bosnia and Herzegovina 65%,[81] Croatia and Serbia). I1 is also frequent in Germany, Great Britain and Netherlands, while I2a is frequent also in Sardinia, Romania/Moldova, Bulgaria and Ukraine. This clade is found at its highest expression by far in Europe and may have been there since before the LGM.[35] :s_rofl
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιούλ 2019, 09:29

Πάλι οι γνωστές βλακείες - μπούρδες - σάχλες από κάποιον που αγνοεί ποιοι είναι οι Ινδοευρωπαίοι, ποιοι είναι οι Πρωτοευρωπαίοι και πότε εμφανίστηκαν όλοι αυτοί στα Βαλκάνια. :yesyes: :yesyes: :yesyes: :yesyes:

Όταν εγώ είχα προηγμένες καλλιέργειες, εσύ ακόμα έβοσκες ή έκανες πλιάτσικο κάπου στις στέπες του βορρά ή τη Χαναάν καρντιά μου. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

early_bronze_age_europe.gif
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 19 Ιούλ 2019, 09:56

Adminović έγραψε:Πάλι οι γνωστές βλακείες - μπούρδες - σάχλες από κάποιον που αγνοεί ποιοι είναι οι Ινδοευρωπαίοι, ποιοι είναι οι Πρωτοευρωπαίοι και πότε εμφανίστηκαν όλοι αυτοί στα Βαλκάνια. :yesyes: :yesyes: :yesyes: :yesyes:

Όταν εγώ είχα προηγμένες καλλιέργειες, εσύ ακόμα έβοσκες ή έκανες πλιάτσικο κάπου στις στέπες του βορρά ή τη Χαναάν καρντιά μου. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

early_bronze_age_europe.gif

Τι μας δείχνει αυτός ο χάρτης ;

Ότι η Χρωβατία είναι εκτός της "Παλαιάς Ευρώπης" και ότι στην "Ελλαδική Ελλάδα" επικρατούν οι ομάδες G2a και Ι2 όπως στον Βίντσα. :sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιούλ 2019, 10:04

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τι μας δείχνει αυτός ο χάρτης ;

Ότι η Χρωβατία είναι εκτός της "Παλαιάς Ευρώπης" και ότι στην "Ελλαδική Ελλάδα" επικρατούν οι ομάδες G2a και Ι2 όπως στον Βίντσα. :sgrat:

Τα E1b1b και J2 (αυτά που κυριαρχούν σήμερα στην Ελλάδα) είδες πού εντοπίζονται ή όχι; :fico: :giggle02: :whistle:
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 19 Ιούλ 2019, 10:06

Adminović έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τι μας δείχνει αυτός ο χάρτης ;

Τα E1b1b και J2 (αυτά που κυριαρχούν σήμερα στην Ελλάδα) είδες πού εντοπίζονται ή όχι; :fico: :giggle02: :whistle:

Μήπως εγώ έφερα τον από πάνω χάρτη που λέει σαφώς πως η Χρωβατία είναι εκτός της "Παλαιάς Ευρώπης" και ότι στην "Ελλαδική Ελλάδα" επικρατούν οι ομάδες G2a και Ι2 όπως στον Βίντσα ; :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Ιούλ 2019, 10:16

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Adminović έγραψε:

Μήπως εγώ έφερα τον από πάνω χάρτη που λέει σαφώς πως η Χρωβατία είναι εκτός της "Παλαιάς Ευρώπης" και ότι στην "Ελλαδική Ελλάδα" επικρατούν οι ομάδες G2a και Ι2 όπως στον Βίντσα ; :laugh1:

To G2a (με αρχική προέλευση μάλλον τον Καύκασο) και ιδίως το Ι2 εντοπίζονται σήμερα κυρίως σε σλάβικες χώρες των Βαλκανίων (όπου και κυριαρχούν), τη Ρουμανία και τη Μολδαβία. :pardon:

Τα δικά σου είναι κυρίως στην Ανατολία, τη Μ. Ανατολή και το Ιράν, καθώς και στη ΒΑ Αφρική. :-/
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”