Λαχουρένιος έγραψε:Το παω στο οτι αποδιδεις τους Ερυθρους Χμερ στους σοβιετικους και τους κομμουνιστες οταν ηταν τα αγαπημενα παιδια της Δυσης
Αποδίδω εγώ τους Ερυθρούς Χμερ στους σοβιετικούς .... που το έγραψα εγώ αυτό;

Λαχουρένιος έγραψε:Το παω στο οτι αποδιδεις τους Ερυθρους Χμερ στους σοβιετικους και τους κομμουνιστες οταν ηταν τα αγαπημενα παιδια της Δυσης

pluton έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Το παω στο οτι αποδιδεις τους Ερυθρους Χμερ στους σοβιετικους και τους κομμουνιστες οταν ηταν τα αγαπημενα παιδια της Δυσης

Λαχουρένιος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Ε καλα τωρα Ολες οι αιμοσταγεις δικτατοριες φροντιζουν να σουλουπωνουν τα στατιστικα τυους στοιχεια
Πχ το κουλο περι του καλυτερου συστηματος υγειας στην .. κουβα.
Ελεος.
Ε αρα με τι βαση βγαινουν οι δολοφονιες του Σταλιν? Ο καθενας τα βγαζει απο τον κωλο του τοτε.
Σε μια ερωτηση του Quora βρισκω τα εξης:A real, scientific research was carried out by Victor Zemskov, who obtained access to NKVD archives and was among the first who had the opportunity to work with the real, internal documents, cross-checking them. And no, he wasn’t a communist, but rather on the democratic side, politically.
So here are the real numbers, that are obtained by scientific study, rather than made up in hysteria:
While there were plenty of executions, and some of them were illegal, the overall amount of death sentences given on Article 58 (political crimes) during the entire Stalin's rule (1921–1953) was 799,455, and about 10% of the sentences weren't carried out. The overall number of people convicted on Article 58 was 4,060,306.
https://www.quora.com/If-Stalin-killed- ... population
Ο αριθμος το 720.000 (λεει το 10% των θαν. ποινων δεν εκτελεστηκε) και των 4.000.000 συνολο που κυνηγηθηκαν για πολιτικους λογους φαινεται πολυ πιο ρεαλιστικος σε σχεση με το να εχασε η ΕΣΣΔ 20 εκ. απο τον πολεμο και αλλα 20 απο τον Σταλιν. Δε θα εμενε ρωσος και ουκρανος για δειγμα.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:
Μιλαγαμε για τους ποσους σκοτωσαν οι σοβιετικοι και μου αναφερεις τους Χμερ τους οποιους στηριζαν οι αμερικανοι οχι οι σοβιετικοι. Συγκεντρωσου.

pluton έγραψε:]
Οι Ερυθροί Χμερ σκότωναν σαν κομμουνιστές ....

pluton έγραψε:Οι Ερυθροί Χμερ σκότωναν σαν κομμουνιστές .... Γενικά οι κομμουνιστές όπου επικράτησαν υπήρξαν βίαιοι και δημιούργησαν θύματα και στην Ελλάδα έτσι έδρασαν.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Οι Ερυθροί Χμερ σκότωναν σαν κομμουνιστές .... Γενικά οι κομμουνιστές όπου επικράτησαν υπήρξαν βίαιοι και δημιούργησαν θύματα και στην Ελλάδα έτσι έδρασαν.
Τους Χμερ η ΕΣΣΔ και το Βιετναμ τους ανετρεψε, εσεις τους στηριζατε.
Τα χεις αναποδα στο μυαλο σου.

pluton έγραψε:Καμιά αντίρρηση η ΕΣΣΔ με μακρύ χέρι το Βιετνάμ εισέβαλε στην Καμπότζη.
Σιγά το νέο, είναι το μόνο κράτος που εισέβαλε η ΕΣΣΔ; Εγώ στα γρήγορα μπορών να σου αναφέρω:
Φιλανδία, τα 3 βαλτικά κράτη, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία και Ελλάδα

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Καμιά αντίρρηση η ΕΣΣΔ με μακρύ χέρι το Βιετνάμ εισέβαλε στην Καμπότζη.
Για να ανατρεψει εναν παρανοικο που εκανε εθνοκαθαρση εναντιον των βιετναμεζων με τις πλατες της Δυσης.
Λεπτομερειες...
Σιγά το νέο, είναι το μόνο κράτος που εισέβαλε η ΕΣΣΔ; Εγώ στα γρήγορα μπορών να σου αναφέρω:
Φιλανδία, τα 3 βαλτικά κράτη, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία και Ελλάδα
Ποτε εισεβαλλε η ΕΣΣΔ στην Ελλαδα?![]()
![]()
Με ρεγουλα το τσιπουρο