ΩRIΩNAS7 έγραψε:pluton έγραψε:Όχι ρε συ εγώ τους Αμερικανούς ποτέ δεν τους πιστεύω, εγώ ακολουθώ ΠΑΝΤΑ αυτό που έλεγε ο σύντροφος Χ Φλωράκης : "δεν ξεκινώ για τις δουλειές μου στην Αθήνα αν δεν ακούσω το κύριο άρθρο της Πράβντα που μετέδιδε νωρίς το πρωί ο σταθμός στη Μόσχας.....".

Τι λες;
Ξαναρωταω γιατί με τόσες εμμονές που χεις, δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις.
Τα πιστεύεις αυτα; Ο τύπος που τα είπε αυτά για τον απατεωνα που τα τσεπωνε από την Siemens ώστε να σε κλεβει, ξέρεις ποιος είναι;
Ας ξεκινήσουμε από αυτο για αρχ. Για πες λοιπόν. Ξέρεις;
Βρε ΩΡΙΩΝΑ που να ξέρω εγώ ο απληροφόρητος όλα αυτά τα περισπούδαστα που εσύ καταλαβαίνεις.
Εγώ παιδί μου ΩΡΙΩΝΑ δεν υπερασπίζομαι την κλεπτο-μεταπολιτευτική δημοκρατία σας, εσείς την υπερασπίζεστε διότι μέσα από αυτή την σαπίλα μπορείτε και υπάρχετε.
Και έτσι για να καταλάβεις ο Ι Μεταξάς όταν επέβαλε την δικτατορία της 4ης Αυγούστου πήρε ένα κομουνιστή τον Αριστείδη Δημητράτο, πρώην ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ (αδελφός του δικηγόρου Νίκου Δημητράτου που μπορεί και πρέπει να θεωρηθεί ο πρώτος οργανωτικός γραμματέας του ΣΕΚΕ).
Το βραδύ της 4ης Αυγούστου η αστυνομία για πολλοστή φορά πήγε στο σπίτι του Δημητράτου
Ο Δημητράτος συνηθισμένος από τις άλλες φορές ετοίμασε βιαστικά την βαλίτσα για την εξορία.
Ο Αστυνόμος ήταν βιαστικός
- Γρήγορα του λέει
- Καλά ντε περίμενε λιγάκι να ετοιμαστώ λέει ο Δημητράτος
Τόσο πολύ βιάζεται ο Μεταξάς να με στείλει εξορία;
Τον συνέλαβαν άρον άρον και γραμμή στο σπίτι του Μεταξά.
Τον υποδέχτηκε χαμογελαστός ο Εθνικός κυβερνήτης
- Είσαι ο κομμουνιστής Δημητράτος έτσι δεν είναι;
- Ναι απαντά ο Δημητράτος
- Και πιστεύεις στα δίκαια των εργατών αν δεν κάνω λάθος
- Βεβαίως λέει ο Δημητράτος
- Ιδού λοιπόν ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ υπουργός εργασίας!!!
Και του επέβαλε να εφαρμόσει όλα αυτά που φώναζε τόσο καιρό ότι έπρεπε να εφαρμοστούν, το ΚΚΕ λύσσαξε μη μπορώντας να συγχωρήσει την «προδοσία» του Α Δημτράτου που τι έκανε εφάρμοσε το πρόγραμμα της αριστεράς.... έτσι λοιπόν δεν σας ενδιαφέρει η διόρθωση της στραβομάρας της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας σας, σας ενδιαφέρει να μη διορθωθεί τίποτα για να υπάρχετε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».