H Κωνσταντινουπολη (διεθνως Ινσταμπουλ) ειναι τουρκικη πολη.
Πηξε.
Διαχρονικός σεβασμός προς τους Έλληνες
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Διαχρονικός σεβασμός προς τους Έλληνες
ΓΑΛΗ έγραψε:Από εκεί και πέρα, εσύ τι κατάλαβες από το "μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια";
Ότι είμαι ένας ανθαίλυνας προπαγανδιστής υπάλληλος του Σόρος που θέλω να εξολοθρεύσω τον περιούσιο λαό του Θεού και προαιώνιο εχθρό της ΝΤΠ, εφαρμόζοντας το δόγμα Κίσινγκερ (χτυπηστε τους στη γλώσσα και την ιστορία τους);;
oldjedi έγραψε:Πολιτισμικα , ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ειμαστε ιδιοι με τους αρχαιους ημων προγονους ... Περασαν απο τα εδαφη μας Περσες , Τουρκοι , Ενετοι , και δεν συμμαζευεται ... Αλλωστε ειμασταν 400 χρονια ραγιαδες κατω απο εναν αμορφωτο και απολιτιστο λαο , σε σχεση με την κληρονομια μας ...
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι ειμαστε κληρονομοι των αρχαιων ημων προγονων σε ολα και τα καλα και τα ασχημα ...
Στην ουσία όμως το ίδιο με τους Βουλγαροσκοπιανούς κάνετε.
Αντί να ενδιαφερθείτε για το σήμερα και να χτίσετε ένα σοβαρό κράτος, ασχολείστε με τους δήθεν προγόνους και καμαρώνετε κι άσε την Ελλάδα να είναι ο παράδεισος του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς κλπ κλπ και ο περίγελως της Οικουμένης.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:H Κωνσταντινουπολη (διεθνως Ινσταμπουλ) ειναι τουρκικη πολη.
Πηξε.
ΕΔΩ δες πως αλλάζει ο παγκόσμιος χάρτης, αυτό που θεωρείς σήμερα τουρκικό πολύ σύντομα δεν ξέρουμε τι θα είναι (έχει ένα βίντεο "Όλη Η Παγκόσμια Ιστορία Σε Ενάμιση Λεπτό"! δες το να ξεστραβωθείς).
http://filologika.gr/pagkosmia-istoria-enamisi-lepto/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εχεις ψυχολογικα και θες να διαφωνεις για να διαφωνεις. Ουστ.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Admin έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Από εκεί και πέρα, εσύ τι κατάλαβες από το "μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια";
Ότι είμαι ένας ανθαίλυνας προπαγανδιστής υπάλληλος του Σόρος που θέλω να εξολοθρεύσω τον περιούσιο λαό του Θεού και προαιώνιο εχθρό της ΝΤΠ, εφαρμόζοντας το δόγμα Κίσινγκερ (χτυπηστε τους στη γλώσσα και την ιστορία τους);;![]()
Πρώτον, διευκρίνησα ότι δεν αναφέρομαι ειδικώς σε σένα αλλά σε κάτι πιο γενικό.
Δεύτερον, είπα τη γνώμη μου για τις σκυλοτροφές.
Τρίτον, θεωρώ την απάντηση σου υπεκφυγή.
Πάμε πάλι ή να το κλείσουμε εδώ;

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Τότε καντο πιο λιανά, γιατί αυτό το "τί θέλει να πει ο ποιητής" δεν το έχω. Τα Κείμενα Λογοτεχνίας ήταν το χειρότερο μου μάθημα.
0 .

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

oldjedi έγραψε:
Προσωπικα , εκανα εξεταση του DNA μου και του mitDNA μου που εδειξαν οτι υπαρχει στον Ελλαδικο χωρο εδω και χιλιαδες χρονια ...
Ειναι λογικο γιατι οι κατακτητες κανονικα σφαζουν μονο τους ανδρες ενω τις γυναικες τις αφηνουν για sexual slavery.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Admin έγραψε:Τότε καντο πιο λιανά, γιατί αυτό το "τί θέλει να πει ο ποιητής" δεν το έχω. Τα Κείμενα Λογοτεχνίας ήταν το χειρότερο μου μάθημα.
Δεν έχεις άδικο, ήταν πολύ αόριστο αυτό που έγραψα. Θα το πάω βήμα-βήμα λοιπόν.
Αυτό που έχω παρατηρήσει σε όλες αυτές τις συζήτήσεις και αντιπαραθέσεις είναι ότι η γραμμή των αντιεθνικιστών είναι κοινή.
Πρώτον, χρησιμοποιούν το "μεγαλείο" της αρχαίας Ελλάδας για να τονίσουν τη μεγάλη διαφορά με τους σημερινούς Έλληνες.
Δεύτερον, όταν αναφέρονται στην αρχαία Ελλάδα, χωρίς να υπάρχουν οι σημερινοί Έλληνες στο πλαίσιο, αναφέρονται επίσης αρνητικά. Το "μεγαλείο" πάει περίπατο.
Τρίτον, δεν χάνουν καμμία ευκαιρία να τονίσουν ότι δεν υπάρχει ιστορική συνέχεια (ιδεολογική ή βιολογική) με τους σημερινούς Έλληνες.
Τέταρτον, ποτέ δεν χρησιμοποιούν τα ίδια μετρα και σταθμά όταν αναφέρονται σε άλλους πολιτισμούς (ή έθνη ή σημερινές χώρες κλπ)
Αυτά για αρχή. Ο κατάλογος έχει πολλά στοιχεία ακόμα.
Αυτά που ήδη έγραψα, ισχύουν ή όχι;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ισχύουν εν μέρει.
1. Το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας το υπερτονίζουν κυρίως τα εθνίκια, κατα τους οποίους - εν ολίγοις - εφτυσαν οι αρχαίοι Ελληνες και γεννήθηκε ο πολιτισμός. Η αρχαία Ελλάδα ήταν σαφώς σαν κοινωνία και σαν πολιτισμός ανώτερη από τη σύγχρονη Ελλάδα κι από πολλές χώρες ή κοινωνίες, αλλά όχι και κάτι το τόσο τρομερό και φοβερό.
2. Ισχύει ότι ίσως υπερτονίζουν κάποιοι τα αρνητικά της αρχαίας Ελλάδας, όχι όμως και ότι είναι κάτι που ακολουθούν όλα τα αντεθνίκια.
3. Ναι, κι αυτό άλλωστε είναι η πραγματικότητα.
4. Δεν ξέρω αν τα αντεθνίκια γενικώς το κάνουν αυτό. Εγώ πάντως έχω την τάση να αντιμετωπίζω όμοια τις ομοιες περιπτώσεις.
Το ζητούμενο πάντως για μένα είναι το σήμερα. Μακάρι η σύγχρονη Ελλάδα να ήταν ένα σοβαρό κράτος και κοινωνία κι ας καταγόμασταν κι από τους Εσκιμώους. Εκεί εστιάζω εγώ, γιαυτό και δεν με πολυενδιαφέρει ο θαυμασμος των ξένων για την αρχαία Ελλάδα.
1. Το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας το υπερτονίζουν κυρίως τα εθνίκια, κατα τους οποίους - εν ολίγοις - εφτυσαν οι αρχαίοι Ελληνες και γεννήθηκε ο πολιτισμός. Η αρχαία Ελλάδα ήταν σαφώς σαν κοινωνία και σαν πολιτισμός ανώτερη από τη σύγχρονη Ελλάδα κι από πολλές χώρες ή κοινωνίες, αλλά όχι και κάτι το τόσο τρομερό και φοβερό.
2. Ισχύει ότι ίσως υπερτονίζουν κάποιοι τα αρνητικά της αρχαίας Ελλάδας, όχι όμως και ότι είναι κάτι που ακολουθούν όλα τα αντεθνίκια.
4. Δεν ξέρω αν τα αντεθνίκια γενικώς το κάνουν αυτό. Εγώ πάντως έχω την τάση να αντιμετωπίζω όμοια τις ομοιες περιπτώσεις.
Το ζητούμενο πάντως για μένα είναι το σήμερα. Μακάρι η σύγχρονη Ελλάδα να ήταν ένα σοβαρό κράτος και κοινωνία κι ας καταγόμασταν κι από τους Εσκιμώους. Εκεί εστιάζω εγώ, γιαυτό και δεν με πολυενδιαφέρει ο θαυμασμος των ξένων για την αρχαία Ελλάδα.
0 .

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Admin έγραψε:Ισχύουν εν μέρει.
Οι απαντήσεις μου θα αφορούν στους ίδιους αριθμούς για να μην χαθούμε στη μετάφραση, ως συνήθως.
1. Ακριβώς γι' αυτό έβαλα και τη λέξη "μεγαλείο" σε εισαγωγικά. Η κλασσική περίοδος της Ελλάδας, που την καθόρισε ως μήτρα του δυτικού πολιτισμού, έπεται κατά χιλιετίες της ακμής του Κινέζικου, Αιγυπτιακού και Μεσοποταμιακού πολιτισμού. Το θέμα λοιπόν είναι ποια ήταν τα στοιχεία, που έκαναν τον Ελληνικό πολιτισμό να ξεχωρίσει. Για να απαντήσει κάποιος σε αυτό θα πρέπει να έχει μια στοιχειώδη γνώση και των άλλων πολιτισμών σε κάποια δομικά για τη λειτουργία των κοινωνιών στοιχεία.
2. Θα επιμείνω στο ότι το κάνουν όλα τα αντιεθνίκια, καθαρά για πολιτικούς λόγους. Ακόμη κι αν πιστεύουν το αντίθετο, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να μην υποστηρίξουν αυτήν τη γραμμή.
3. Σαφώς και είναι η πραγματικότητα αλλά το στοιχείο που λείπει συνήθως από την εικόνα είναι ότι αυτό συνέβη σε όλες τις φυλές και όλα τα έθνη. Κάποιοι εθνικιστές θεωρούν ότι είναι συνήθως απόγονοι του Περικλή ή του Λεωνίδα και ποτέ κάποιου σκλάβου και κάποιοι αντιεθνικιστές παρουσιάζουν τους Έλληνες ως τη μοναδική φυλή που μαγαρίστηκε από... καθαρούς Ρωμαίους, Τούρκους, Σλάβους, Άγγλους, Γάλλους, Ποργογάλους κλπ.
4. Θα ματαξαναεπαναλάβω ότι δεν ξέρω ούτε ένα αντιεθνίκι, που δεν λειτουργεί σε αυτό το "ιδεολογικό" πολιτικό πλαίσιο, είναι σαν ρομποτικός νόμος.
Στην τελική, αν υπάρχει κάποιος στο φόρουμ, ας το δηλώσει. Οι διαπιστώσεις μου προέρχονται από αυτά που έχω διαβάσει.
Κι αν εσύ λειτουργείς διαφορετικά, απλώς δεν είσαι αντιεθνίκι.
0 .