ο αδόλφος υποκλίνεται στο μεγαλείο των Ελλήνων

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ο αδόλφος υποκλίνεται στο μεγαλείο των Ελλήνων

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2022, 12:48

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τους υποσχεθήκαμε πως αν γίνονταν εδαφικές αλλαγές στα Βαλκάνια θα ελάμβαναν έξοδο προς το Αιγαίο και θα έκαναν δική τους την Θεσσαλονίκη.

Αυτο ηταν το ινδαλμα του -μακεδονομαχου κατα τα αλλα- Πλουτονα και πολλων αλλων ''εθνικιστων'' και ''πατριωτων''. Να τους χαιρεστε.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Μαρ 2022, 14:02

ναι και για αυτο ο εθνικιστης και ακροδεξιος και δικτατορας μεταξας
πηρε το μερος των αγγλων σε αυτον τον πολεμο

να τα λεμε κι αυτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 23 Μαρ 2022, 17:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Τους υποσχεθήκαμε πως αν γίνονταν εδαφικές αλλαγές στα Βαλκάνια θα ελάμβαναν έξοδο προς το Αιγαίο και θα έκαναν δική τους την Θεσσαλονίκη.

Αυτο ηταν το ινδαλμα του -μακεδονομαχου κατα τα αλλα- Πλουτονα και πολλων αλλων ''εθνικιστων'' και ''πατριωτων''. Να τους χαιρεστε.

Ο Πλούτων δεν μου φαίνεται φιλοναζί. :neonaziaris: Το έχω ξαναπεί και δεν καταλαβαίνω γιατί κατηγορείται για κάτι τέτοιο. :dunno:

Η Γιουγκοσλαβία για λίγο να ταχθεί στο πλευρό του Άξονα την εποχή που η Ελλάδα πολεμούσε την Ιταλία.
Συμμαχικός ξένος Τύπος για το πισώπλατο χτύπημα της γιουγκοσλαβικής ηγεσίας που δεν λαμβάνει υπόψιν της την γνώμη του λαού :

Εικόνα

Ελληνικό Μέλλον 7/4/1941
Ο άτιμος Χίτλερ ! Ο τυχάρπαστος τύραννος του γερμανικού λαού , αυτός ο αδέξιος απατεώνας, είχε υποσχεθεί την Θεσσαλονίκη σε Γιουγκοσλαβία , Ιταλία και Βουλγαρία ταυτόχρονα. Αηδιασμένοι μαζί του οι Γιουγκοσλάβοι.
Εικόνα
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Επιστροφή σε “Ιστορία”