Adminović έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Δεν είπες απολύτως τίποτα. Δεν έχεις επιχειρήματα. Τι νιώθεις μέσα σου; αλβανος; ε είσαι Αλβανός. Τι ένοιωθαν και πως αυτό αποκαλούνταν οι αρχαίοιμακεδονες;;; Έλληνες. και όσο ανεξήγητα το αρνείσαι αυτό απλά γραφικά αυτόαναιρεισαι. Το παίζετε διεθνιστες αλλά σε θέματα ελλ εθνικής συνείδησης είστε πραγματικά χειρότεροι ρατσιστές και φυλετιστες από τους ίδιους τους ναζί. Οι πόντιοι το λένε ξεκάθαρα ότι νιώθουν Έλληνες και Έλληνες είναι όσο κι αν σας τσούζει ο σφιγκτηρας. Είμαι κατά το ήμισυ πόντιος και νιώθω άρα και είναι Έλληνας όσο κι αν προσπαθείτε με ανόητο παιδικό τρόπο να πείτε κάτι διαφορετικό.
Είπα εγώ ποτέ ότι αν κάποιος αισθάνεται Έλληνας δεν μπορεί να είναι Έλληνας;;![]()
Οι αρχαίοι Μακεδόνες, Μακεδόνες αισθάνονταν και ένα τουρλουμπούκι φυλών ήταν. Ελληνόπληκτοι ήταν κυρίως οι -ελληνικής καταγωγής- ηγεμόνες τους. Και βέβαια μην κάτσουμε τώρα και αναλύσουμε τί σχέση έχουν οι Νεοέλληνες με αρχαίους Μακεδόνες κοκ, γιατί θα πονέσετε πάλι και σας λυπάμαι.![]()
Εσείς βασικά το κάνετε αυτό που λες, ασκώντας μπούλινγκ σε άλλα κράτη και λαούς που θέλουν πχ να ονομάζονται Μακεδονία. Όπως λοιπόν εσύ ο Πόντιος έχεις το δικαίωμα να λέγεσαι Έλληνας γιατί αισθάνεσαι Έλληνας, το ίδιο έχει και ο Μακεδόνας.
Το ίδιο δικαίωμα έχει και ο Πόντιος που αισθάνεται Τούρκος, να λέει ότι είναι Τούρκος (όπως πχ ο Ερντογάν, που κατάγεται κι από αντάρτες του Πόντου κιόλας).
Εσείς πάτε διαρκώς την κουβέντα στα ιστορικά στοιχεία και, μόλις δείτε ότι πέφτετε σε αδιέξοδο και ότι τα ιστορικά στοιχεία είναι συντριπτικά εις βάρος της θέσης που υποστηρίζετε, αρχίζουν τα «είσαι φυλετιστής, είσαι ρατσιστής, είσαι ανθέλλην νια νια νια» κλπ κλπ.![]()
![]()
![]()
Μου λέτε ότι είμαι φυλετιστής επειδή αναζήτησα την απώτερη καταγωγή μου, αλλά ο Τούρκος που θα κάνει το ίδιο και θα βρει ότι είναι Ρωμιός, δεν είναι φυλετιστής. Οπότε, να πούμε ότι φυλετιστής είναι αυτός που αναζητεί την καταγωγή του και προκύπτει ότι αυτή δεν είναι ρωμαίικη.![]()
![]()
![]()
![]()
Συνεχώς "αποδεικνύετε" την μη ελληνική καταγωγή του ...90% του ελληνικου πληθυσμού χρησιμοποιώντας πειστήρια φυλετικης αναγωγης αλλά σε αντιστροφές περιπτώσεις γειτόνων της Ελλάδος χρησιμοποιείτε αναποδα επιχειρήματα.
Χάσατε στο γραμμο, το ελλ έθνος σας συνέτριψε. Πάει αυτό τελείωσε όσο και να κλάψετε δεν αλλάζει τίποτα.
Τι να κάνουμε τώρα Που δεν γίνετε να αλλάξει η ιστορία;;;;
Είπα εγώ ότι υπάρχει κάπου κάποια καθαρή φυλή;![]()
Βασικά χέστηκα και για το Γράμμο, χέστηκα και για την τριτοκοσμική χώρα που λέγεται Ελλάδα.
Αυτά ας τα λέτε μεταξύ σας, να πανηγυρίζετε και να πλακώνεστε με τα κοθμόθνια, γιατί παραέξω η φάπα πάει σύννεφο και η Ελλάδα είναι ο παλιάτσος του πλανήτη.
αυτοι που εκαναν τριτοκοσμικη την ελλαδα είναι η πασοκαρια μαζι με την αριστερα και το κκε
πρωτα για το καλο της σοβιετιας και μετα ως ααρφανα πια υπερ των αμερικανικων λομπυ της ανατολικης αμερικανικης ακτης