Λαχουρένιος έγραψε:Nαι ως γνωστον η Γερμανια, η Ιαπωνια και αλλες βιομηχανικες χωρες δεν εχουν δημοκρατια αλλα ημιτρελους χουντικους στο τιμονι
.gif)
Όλη η ιστορία της καταστροφής των πάντων είναι η διαβρωτική πολιτική του εργατοπατερισμού και της αριστεράς που δεν θέλει "λίθο επί λίθου" διότι μόνο έτσι μπορεί να επιβληθεί.
Διάβαζα το βιβλίο του προοδευτικού Σπύρου Κρίμπαλη : "Η ΕΡΤ εν τάφω" δείχνει σ όλο του το μεγαλείο την διαβρωτική δουλειά του ΠΟΣΠΕΡΤ με στόχο της διάλυση της κρατικής τηλεόρασης (πράγμα που απ ότι φαίνεται το πέτυχαν), τα πάντα γινόντουσαν με το ΠΟΣΠΕΡΤμετρο .... έβλεπα και εγώ την σειρά "Η ζωή εν τάφω" του Τάσου Ψαρρά και έλεγα γιατί είναι τόσο κακογυρισμένο αυτό το έργο, τώρα μου λύνονται απορίες .... (το βιβλίο ακόμα το διαβάζω)....
Αυτό γίνηκε σ όλη την βιομηχανία δεν είναι παράξενο ότι έκλεισαν υγιείς βιομηχανίες μια δεκαετία μετά το 1974; Οι συνδικαλιστοπατεράδες και οι αριστεροί κομισάριοι ήθελαν άνεργους εργάτες και εκμηδενισμένη οικονομία .... ποιο είναι το κατάλληλο καθεστώς να το πετύχουν φυσικά η μπλα-μπλάδικη δημοκοπία .... το τεμπελαριό που επιβραβεύει όποιον καταστρέφει και κυνηγάει όποιον αποδίδει... έτσι καταστράφηκαν τα πάντα και εσείς με την μεγαλύτερη αθωότητα συγκρίνετε τις θωρακισμένες προοδευτικές δημοκρατίες της δύσης με το ρέμπελο της αριστεροκρατούμενης μεταπολίτευσης.
Θα σας βάλω κομμάτια από το βιβλίο του Σπύρου Κρίμπαλη.
«... Πριν πατήσω στην ΕΡΤ ένας φίλος μου που ήξερε προσωπα και πράγματα με ενημέρωσε ότι ο Τάσος Μπρισίμ έψαχνε να βρει άτομα για να στελεχώσει την επιτροπή ψυχαγωγικού προγράμματοςτης ΕΡΤ. Ο ποιός; Ο Τάσος Μπρισίμ ο συνταξιούχος σκηνοθέτης του Ανδρέα Παπανδρέου από τα βάθη των 80ς, τότε που οι συναυλίες , συγνώμη, συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ έκλειναν με τα Karmina Burana και τα μυαλά στα κάγκελα.....»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».