Adminović έγραψε:Αισθανονταν λέει Έλληνες.......γιαυτό φαντάζομαι είχαν και τους πιο ακραιους ανθελληνικους νόμους......
Οι Σλάβοι μια χαρά ανεξάρτητα κρατιδια έκαναν και κυριαρχησαν στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Και στη συνέχεια και στην βορεια Ασία. Εσένα παλι σε πήραν παραμάζωμα κάτι απιθανοι καμηλιέρηδες κατσικογάμηδες της Ασίας, ενώ ήσουν ο κληρονόμος της παγκόσμιας υπερδυναμης τότε. Το αντίστοιχο σήμερα θα ήταν πχ το Μεξικό να καταλάβει τις ΗΠΑ και να τις σβήσει από το χάρτη. Για τέτοιο επίτευγμα μιλάμε.
Οι Αρναούτ και οι Βλάχοι, όπως και οι Σαρακηνοί, δεν αναπτυξατε ποτέ κανένα ιδιαίτερο πολιτισμό. Οι δε Ρωμιοί κληρονομήσατε έναν σπουδαίο πολιτισμό και τον διαλυσατε.
Όπως εσύ λοιπόν παριστανεις τον απογονο κάποιων που κάποτε έζησαν εδώ, με τους οποίους δεν εχεις σχεση, το ίδιο δικαιούται να κάνει και ο Σερβος.

Άλλο το θρησκευτικό "Έλληνας" κι άλλο το εθνοτικό. Ζήτα μου μια οποιαδήποτε περίοδο της βυζαντινής ιστορίας και θα σου φέρω απόσπασμα αναφοράς ελληνικής καταγωγής. Μέχρι και απ'την φτωχή σε πηγές μεσοβυζαντινή περίοδο.
Οι Σλάβοι μια ζωή ήταν δούλοι Αλτάιων και Ουράλιων. Τους έσερναν οι Κουτρίγουροι όπου γούσταραν. Στην Βουλγαρία τους κυβέρνησαν οι Ονογούροι και αργότερα οι Κουμάνοι. Στην Ρωσία και στην Ουκρανία ήρθαν Σουηδοί να τους διαφεντέψουν . Οι Άβαροι τους είχαν για λακέδες τους και για
την ναυτική τους τέχνη : τα περίφημα μονόξυλά τους .
.gif)
Να πούμε για τους Κροάτες ; Δουλικά των Βυζαντινών :
ὁ ἄρχων Χρωβατίας ἐξ ἀρχῆς, ἢγουν ἀπὸ τῆς βασιλείας Ἡρακλείου τοῦ βασιλέως, δουλικῶς ἐστι ὑποτεταγμένος τῷ βασιλεῖ Ῥωμαίων . 
Οι Σέρβοι :
τω βασιλεί Ρωμαίων υποτασσομενοι. Οι Βούλγαροι :
ἔχοντες δούλωσιν καὶ ὑποταγὴν εἰς τοὺς βασιλεῖς τῶν Ῥωμαίων.Υπερχιλιόχρονη αυτοκρατορία είχα εγώ. Με στρίμωξαν οι Άραβες μετά τον εξαντλητικό πόλεμο με τους Πέρσες και από αδράνεια των μονοφυσιτών , αλλά επέστρεψα για 800 χρόνια ακόμη ώστε να εκπολιτίσω και να εκχριστιανίσω τους πορνοβοσκούς αγροτοκτηνοτρόφους Σκλάβους. Με παρακαλούσαν Μοραβοί και Βούλγαροι να τους στείλω ιεραποστόλους. Ζητούσαν να νυμφευθούν Βυζαντινά γκομενάκια

μπάς και ανέβουν λίγο στην πολιτισμική κλίμακα.

Μόλις μάθαιναν λίγο Αριστοτέλη τους αποκαλούσαν ημι - Γραικούς.
Οι Αρναούτ γίναμε οι μάστορες της πολεμικής τέχνης σε Ιταλική και Βαλκανική Χερσόνησο. Οι Βλάχοι αναπτύξαμε το εμπόριο. Οι Σαρακηνοί καλλιεργήσαμε τις θετικές επιστήμες . Οι Γραικοί φέραμε τον πολιτισμό στο βάρβαρο Λάτιο και διατηρήσαμε μια αυτοκρατορία 400 ετών για 1100 χρόνια ακόμη.
Εγώ έχω να σου φέρω 3500 χρόνια συνεχούς ελληνοφωνίας στην περιοχή. Ο Σέρβος μόλις 1400 χρόνια - ούτε τα μισά δηλαδή , με τους Αλβανούς και τους Ρουμάνους να είναι παλαιότεροι από αυτόν στην Βόρεια Βαλκανική.