Adminović έγραψε:Τόλμησες να μιλήσεις σλάβικα σε δημόσιο χώρο;;; ΦΥΛΑΚΗ!!![]()
![]()
![]()
Μιλάμε για αυθεντικό στοκουμέντο !
σφραγήδα
δυσανάγνοστος
Πτεσματοδικείο

Adminović έγραψε:Τόλμησες να μιλήσεις σλάβικα σε δημόσιο χώρο;;; ΦΥΛΑΚΗ!!![]()
![]()
![]()

denplirono έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Δεν γνωρίζω τι ψήφισες, αλλά γνωρίζω πόσο πολύ την υποστηρίζεις.
Και να σου πω και κάτι άλλο. Αυτά τα περί προδοτων ξέρουμε κι οι 2 ότι τα λες μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου την επιλογή να υποστηρίξεις τους μεγαλύτερους κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες και προδοτες που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.
Αρκετά με την υποκρισία. Θες να πεις κάπως τους προηγούμενους ανίκανους; Υπάρχουν πάρα πολλά. Αλλά το προδοτες, μαζί με άλλα, ανήκει δικαιωματικά στην νδουλα.
Το να παραποιείς τόσο εξοφθαλμα και μεροληπτικά την πραγματικότητα, εσένα μειώνει.
κανεις λαθος. δεν ειναι ετσι. ο βαρεμενος απο τουςπροδοτες, παιζει το παιχνιδι του ερντογαν, επικαλλειται τον ερτογαν. δεν ψηφισα ουτε θα ψηφισω νδ, εκτος και αν κινδυνευουν να βγουν οι μειοδοτες, αντε, δεν τους λεω προδοτες, ειναι μειοδοτες.....αντε να στο στρογγυλεψω λιγο... να το πω πιο ευγενικα, φιλοτουρκοι και φιλοσκοπιανοι

nemo έγραψε:η αληθεια ειναι οτι εγιναν καποια παρατραγουδα προς οφελος μας

Τλαξκαλτέκος έγραψε:nemo έγραψε:η αληθεια ειναι οτι εγιναν καποια παρατραγουδα προς οφελος μας
Μην μασάς την προπαγάνδα τους φιλάρα. Δεν απαγορευόταν μόνο η σλαβική. Απαγορευόταν και η αλβανική και η βλάχικη και η τούρκικη ( των προσφύγων του '22 που τους εχθρεύονταν οι ντόπιοι ) και όλες οι γλώσσες πλην της ελληνικής. Γιατί ; Το εξηγεί στο διδακτορικό του Οι πρόσφυγες στη Δυτική Μακεδονία 1941 - 1949 ο Αθανάσιος Καλλιανιώτης :

nemo έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μην μασάς την προπαγάνδα τους φιλάρα. Δεν απαγορευόταν μόνο η σλαβική. Απαγορευόταν και η αλβανική και η βλάχικη και η τούρκικη ( των προσφύγων του '22 που τους εχθρεύονταν οι ντόπιοι ) και όλες οι γλώσσες πλην της ελληνικής. Γιατί ; Το εξηγεί στο διδακτορικό του Οι πρόσφυγες στη Δυτική Μακεδονία 1941 - 1949 ο Αθανάσιος Καλλιανιώτης :
αυτο εννοουσα και εγω περα απο την πολιτικη επικοινωνια υπηρξαν και ελαχιστα πραγματικα
περιστατικα τα οποια δεν ειχα και δεν εχω καμια προθεση να τα γραψω
υσ..μου κανει εντυπωση ομως ενα πραγμα αυτο δηλαδη το κειμενο που το βρηκες ;

Τλαξκαλτέκος έγραψε:nemo έγραψε:αυτο εννοουσα και εγω περα απο την πολιτικη επικοινωνια υπηρξαν και ελαχιστα πραγματικα
περιστατικα τα οποια δεν ειχα και δεν εχω καμια προθεση να τα γραψω
υσ..μου κανει εντυπωση ομως ενα πραγμα αυτο δηλαδη το κειμενο που το βρηκες ;
Του Καλλιανιώτη ή της Μπενάκη ;

nemo έγραψε:Τλαξκαλτέκος έγραψε:Του Καλλιανιώτη ή της Μπενάκη ;
όλα βρε οσα βρίσκεις σε κάθε νήμα ...τα γκουγκλιζεις;

ΩRIΩNAS7 έγραψε:denplirono έγραψε:κανεις λαθος. δεν ειναι ετσι. ο βαρεμενος απο τουςπροδοτες, παιζει το παιχνιδι του ερντογαν, επικαλλειται τον ερτογαν. δεν ψηφισα ουτε θα ψηφισω νδ, εκτος και αν κινδυνευουν να βγουν οι μειοδοτες, αντε, δεν τους λεω προδοτες, ειναι μειοδοτες.....αντε να στο στρογγυλεψω λιγο... να το πω πιο ευγενικα, φιλοτουρκοι και φιλοσκοπιανοι
Μάλιστα. Κοίτα βλέπω ότι εμμέσως μου ζητάς να σε αφήσω να τρέφεις τις παραισθήσεις που μεγαλώνεις μέσα σου, για να δικαιολογείς την υποστήριξη σου στους μεγαλύτερους εγκληματίες, προδοτες και ολετήρες αυτού του τόπου.
Δεν στα λέω για να αλλάξεις, όμως. Γνωρίζω πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Είναι μάλλον αδύνατο να αλλάξει κάποιος ο οποίος τόσο συνειδητά επιλέγει να ζει σε ένα ψέμα. Στα λέω απλά για να ξέρεις, πως μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις και κανέναν άλλο.
denplirono έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Μάλιστα. Κοίτα βλέπω ότι εμμέσως μου ζητάς να σε αφήσω να τρέφεις τις παραισθήσεις που μεγαλώνεις μέσα σου, για να δικαιολογείς την υποστήριξη σου στους μεγαλύτερους εγκληματίες, προδοτες και ολετήρες αυτού του τόπου.
Δεν στα λέω για να αλλάξεις, όμως. Γνωρίζω πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Είναι μάλλον αδύνατο να αλλάξει κάποιος ο οποίος τόσο συνειδητά επιλέγει να ζει σε ένα ψέμα. Στα λέω απλά για να ξέρεις, πως μόνο τον εαυτό σου κοροϊδεύεις και κανέναν άλλο.
φιλε μου τι νομιζεις; δεν ξερω οτι οι νεδοημοκρατες ειναι και ψευτες και κλεφτες και αχρηστοι; φυσικα και ειναι. αλλα ΔΕΝ ειναι προδοτες, αντε μειοδοτες.....προτιμω να με κλεβουν παρα να με προδιδουν . 100 φορες αν επελεγα θα επελεγα 100 φορες να με κλεψουν και καμια να με προδοσουν. το λαθος του τσιπρα δεν το εχουν ακομα καταλαβει....θα το καταλαβουν στις επομενες εκλογες....εγω προβλεπω την νεκρανασταση του πασοκ, οχι οτι την θελω, απλα την προβλεπω
να στο πω χυμα:καλυτερος πρωθυπουργος απο τον τσιπρα δεν βγηκε τα τελευταια 20 χρονια, μεχρι την ημερα που προδοσε την μακεδονια. απο τοτε αλλαξαν ολα