ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
-
mister spooky
- Basic poster

Re: ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
Εδώ να πώ πως η συμφωνία τσίπρα-ζάεφ δεν έχει σχέση με τον εμφύλιο ή κάποια φαντασιακή αρχαια μακεδονία αλλά με ιμπεριαλιστική επέμβαση.
0 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

mister spooky έγραψε:Εδώ να πώ πως η συμφωνία τσίπρα-ζάεφ δεν έχει σχέση με τον εμφύλιο ή κάποια φαντασιακή αρχαια μακεδονία αλλά με ιμπεριαλιστική επέμβαση.
σχολιο 7
ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΘΡΑΚΗΣ ειδικα μετα την προωθηση των δεκαδων χιλιαδων μεταναστων σε ετησια βαση προς την Μακεδονια και τη Θρακη ...
τα νησια του Αιγαιου επισης ειναι ενα θεμα γιατι βουλαζουν στους μουσουλμανους ...καποιος πολιτικος σχεδιασμος ιμπεριαλιστικο για το γκριζο Αιγαιο υπαρχει στα σκαρια ...
...πολλα και ενδιαφεροντα αναρτηθηκαν στην νημα αλλα ..βεβαια ριξε και μια ματια στις ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ της νηματοθετριας ...το Μακεδονικο οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στο αυτονομιστικο της Μακεδονιας και αργοτερα κια της Θρακης πιθανα ....αναπτυξα απο την μερια μου καποιες εκδοχες τοςυ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ...η εξαρησ του μεταναστευτικου στην Ελλδα το τελευταιο καιρο μας οδηγει στο συμπερασμα οτι το δευτρεο μερο ςτο σχδιου για την αυτο νομια της Μακεδονια θα εινα η πρωθηση μεχρι κι 1000.000 μουσουλμανων στην Μακεδονια ....
...
το πρωτο βημα ηταν η Συμφωνια "Μιντιουμ" που έμμεσα αναγνωριζει την υποσταση κρατους με το ονομα Μακεδονια το "Βορεια" Μακεδονια ειναι ενα "κερασακι" στο ονομα καρτους που κανεις δε θα το προφερει σε λιγα χρονια ..και παραλληλα αναπτυξη του μακεδονικου κινηματος στην Ελλαδα κυριως οπου σιγασιγα η Μακεδονικη Ταυτοτητα να μοιαζει να τιθεται πανω απο την Ελληνικη ...αρα εχουμε δημιουργια μιας παραλληλης ""εθνικης"" ταυτοτητας ...χμμ..
...
το δευτερο βημα θα ειναι η συρροη δεκαδων χιλιαδων μεταναστων απο μουσουλμανικες ςχωρες ...αυτοι θα οδηγηθουν στην Μακεδονια για να δημοιοργηθει ζητημα εντονη μουσουλμανικης μειονοτητας καταπιεσμενης απο το ελληνικο κρατος και τους Ελληνες ...
...το τριτο βημα εινα η εξαρση του διαφυλετικου μισους θρησκευτικου φανατισμου οι συγκρουσεις οι μαζικες δολοφονιες και η εγερση αυτονομιστικου μετα απο βιαιες καταστολες που θα εφαρμοσει το κρατος ...
.. αρα ναι θα συμφωνησω οτι υπαρχουν ιμπεριαλιστικα σχεδια ( μια πιθανολογικη ερμηνεια των βηματων των σχεδιων αυτων εδωσα παραπανω) για την περιοχη που την θελουν εξαιταιας της γεωφυσικης σημασια της μικρο αυτονομα εξαρττημενο αδυναμο κρατιδιο κλωτσοβαρεμα να το κανουν οτι θελουν ...
1 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Τόλμησες να μιλήσεις σλάβικα σε δημόσιο χώρο;;; ΦΥΛΑΚΗ!!

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
denplirono
- Extreme poster

Adminović έγραψε:Τόλμησες να μιλήσεις σλάβικα σε δημόσιο χώρο;;; ΦΥΛΑΚΗ!!![]()
![]()
![]()
ξερω τωρα κανεις αντιπερισπασμο σαν γνησιος ανθελληνας...τσουρελακη
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ΩRIΩNAS7
Αυτό κι αν είναι γελοίο. Να είσαι νδουλος και να αποκαλείς τους άλλους ανθέλληνες και προδοτες.
Σαν να βγαίνει ο Μιζοτακης και να κατηγορεί άλλους για διαφθορά, ένα πράγμα.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αυτό κι αν είναι γελοίο. Να είσαι νδουλος και να αποκαλείς τους άλλους ανθέλληνες και προδοτες.
ακου να δεις λεβεντη....νδουλος αν ημουν νδ θα ψηφιζα. οσο εσυ ψηφισες νδ αλλα τοσο την ψηφισα και εγω. αλλα καλιο χιλια χρονια νδ παρα μια φορα προδοτες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
pluton
- Supreme poster

Adminović έγραψε:Τόλμησες να μιλήσεις σλάβικα σε δημόσιο χώρο;;; ΦΥΛΑΚΗ!!![]()
![]()
![]()
Γιάσου ρε Ι Μεταξά .... αθάνατος.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Γιάσου ρε Ι Μεταξά .... αθάνατος.
Γιάσα Ιωάννη Μεταξά γιασά!!!
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
ΩRIΩNAS7
denplirono έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Αυτό κι αν είναι γελοίο. Να είσαι νδουλος και να αποκαλείς τους άλλους ανθέλληνες και προδοτες.
ακου να δεις λεβεντη....νδουλος αν ημουν νδ θα ψηφιζα. οσο εσυ ψηφισες νδ αλλα τοσο την ψηφισα και εγω. αλλα καλιο χιλια χρονια νδ παρα μια φορα προδοτες
Δεν γνωρίζω τι ψήφισες, αλλά γνωρίζω πόσο πολύ την υποστηρίζεις.
Και να σου πω και κάτι άλλο. Αυτά τα περί προδοτων ξέρουμε κι οι 2 ότι τα λες μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου την επιλογή να υποστηρίξεις τους μεγαλύτερους κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες και προδοτες που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.
Αρκετά με την υποκρισία. Θες να πεις κάπως τους προηγούμενους ανίκανους; Υπάρχουν πάρα πολλά. Αλλά το προδοτες, μαζί με άλλα, ανήκει δικαιωματικά στην νδουλα.
Το να παραποιείς τόσο εξοφθαλμα και μεροληπτικά την πραγματικότητα, εσένα μειώνει.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΩRIΩNAS7 έγραψε:denplirono έγραψε:ακου να δεις λεβεντη....νδουλος αν ημουν νδ θα ψηφιζα. οσο εσυ ψηφισες νδ αλλα τοσο την ψηφισα και εγω. αλλα καλιο χιλια χρονια νδ παρα μια φορα προδοτες
Δεν γνωρίζω τι ψήφισες, αλλά γνωρίζω πόσο πολύ την υποστηρίζεις.
Και να σου πω και κάτι άλλο. Αυτά τα περί προδοτων ξέρουμε κι οι 2 ότι τα λες μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις στον εαυτό σου την επιλογή να υποστηρίξεις τους μεγαλύτερους κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες και προδοτες που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.
Αρκετά με την υποκρισία. Θες να πεις κάπως τους προηγούμενους ανίκανους; Υπάρχουν πάρα πολλά. Αλλά το προδοτες, μαζί με άλλα, ανήκει δικαιωματικά στην νδουλα.
Το να παραποιείς τόσο εξοφθαλμα και μεροληπτικά την πραγματικότητα, εσένα μειώνει.
κανεις λαθος. δεν ειναι ετσι. ο βαρεμενος απο τουςπροδοτες, παιζει το παιχνιδι του ερντογαν, επικαλλειται τον ερτογαν. δεν ψηφισα ουτε θα ψηφισω νδ, εκτος και αν κινδυνευουν να βγουν οι μειοδοτες, αντε, δεν τους λεω προδοτες, ειναι μειοδοτες.....αντε να στο στρογγυλεψω λιγο... να το πω πιο ευγενικα, φιλοτουρκοι και φιλοσκοπιανοι

0 .