Η Μάχη της Αθήνας

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Η Μάχη της Αθήνας

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Δεκ 2017, 13:29

σαν σήμερα ξεκίνησε η εποποιία του κόκκινου δεκέμβρη του 1944. ήταν ο μήνας που ο άοπλος ελληνικός λαός ξεφτίλισε την πάνοπλη αγγλία και τους ντόπιους γερμανοτσολιάδες. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 14:12

Ας επιχειρησω μια αναλυση

1) Το ΚΚΕ εστειλε τον κοσμο αοπλο να σκοτωθει, και τους ειχε δωσει οπλα γιατι ειχε σκοπο να παρει την εξουσια

2) Το ΚΚΕ εκανε εμφυλιο για να παρει την εξουσια, αλλα δε θελει να κυβερνησει και αυτο φαινεται

3) Οι ηγετες του ΚΚΕ ειναι αγραμματοι και τεμπεληδες για αυτο ειναι φτωχοι, και στα βορεια προαστια ειναι ολοι υποκριτες κομμουνιστες σαν την Κανελη

4) Τιμη και δοξα στους ηρωες που πολεμησαν τον συμμοριτισμο. Παντως κατι αχρηστοι κατσαπλιαδες ηταν εδω που τα λεμε, δηλαδη εδω και να κερδιζαν θα επεφταν μονοι τους. Τζαμπα ασχοληθηκαμε και μαζι τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 14:12

Κυριοι απο την ασφαλεια (ξερω με διαβαζετε), σκεφτειτε να με αξιοποιησετε
Ξερω αναγνωση και γραφη, αρα ειμαι πιο qualified για την θεση απο το 99% των ακροδεξιων και ειμαι μαρξιστικα καταρτισμενος αρα μπορω να ειμαι ενας χρησιμος ρουφιανος της εργατικης ταξης στη διαθεση σας
Χρειαζομαι κατι φραγκα τελευταια, παρτε με και δε θα χαστε :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Δεκ 2017, 14:24

πες ρε και για μένα κανα καλό λόγο. να τονίσεις ότι είμαι ειδικός στην κατασκευή ντοκουμέντων που αποδεικνύουν την προδοτική και εγκληματική φύση των κομμουνιστών. να πεις ότι άμα σας φτιάξει ο ρεκ ντοκουμέντο τα μελισσοχώρια τα πετρίτσια και τα μυστικά σύμφωνα του κκε με γκεστάπο και βουλγάρους, μπροστά στου ρεκ θα φαντάζουν κωλόχαρτα. :D :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 14:33

Ο φιλος Ρεκλαμας απο την Καλαματα, τοπο ηρωων και μαρτυρων κατα του κομμουνισμου

Η βαθια γνωση της μαρξιστικης, χεγκελιανης και ηρακλειτειας διαλεκτικης του επιτρεπει να κανει το ασπρο μαυρο και το μαυρο μανταρινι εν ριπη οφθαλμου αφηνοντας τους αντιπαλους του με το στομα ανοιχτο

Επιπλεον ειναι ακαταμαχητος στο αδυναμο φυλο, ειδικα στις ηλικιες απο 55 και πανω, μπορει να μπει σε μια ΚΟΒ και σε λιγοτερο απο μια βδομαδα να στρεψει την μανα εναντιον της κορης και την κορη εναντιον γιαγιας της

Ειναι φθηνος θελει το παιδι μονο να βγαζει τις βενζινες και τα ανταλλακτικα απο το παπι γιατι τα πουρμπουαρ εχουν πεσει. Προσαρμοζομαστε και μεις στα δεδομενα της αγορας. Κατι παραπανω απο μας ξερει και αυτη :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Δεκ 2017, 14:40

όλα εντάξει ρε, αλλά με αυτό το ''55 και πάνω'' το παράκανες. από 50 και πάνω είναι το σωστό. μη φανούμε και σαβουρογάμηδες για να πάρουμε μια κωλοθέση στην ασφάλεια. :D

υγ. τώρα μλκ θα τη φάμε την αναφορά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 14:41

Η ασφαλεια ολα τα ξερει ηδη :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Δεκ 2017, 14:48

ρε συ μήπως είμαστε λίγο οφ τόπικ;
το νήμα είναι για τον ένδοξο αγώνα άγγλων και ταγματασφαλιτών, εναντίον κάτι ξενοκίνητων αμόρφωτων λιγούρηδων κκεδων που ήθελαν να βουτήξουν την εξουσία από κάτι χορτασμένους, μορφωμένους και υψηλού κοινωνικού επιπέδου κυρίους.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Δεκ 2017, 15:27

Ρεκ_ _μας έγραψε:ρε συ μήπως είμαστε λίγο οφ τόπικ;
το νήμα είναι για τον ένδοξο αγώνα άγγλων και ταγματασφαλιτών, εναντίον κάτι ξενοκίνητων αμόρφωτων λιγούρηδων κκεδων που ήθελαν να βουτήξουν την εξουσία από κάτι χορτασμένους, μορφωμένους και υψηλού κοινωνικού επιπέδου κυρίους.

Λοιπόν Ρεκ--μας πρέπει να παραδεχτώ ότι για κομμουνιστής διαφέρεις, πως μπορείς βρε παιδί μου να βρίσκεσαι μαζί με όλο αυτό το πολιτικό σκουπιδ@ριό δεν νοιώθεις άσκημα (για σένα το γράφω να μη νοιώθεις άσκημα δηλαδή, είσαι και από την Καλαμάτα).

Κυριοι απο την ασφαλεια (ξερω με διαβαζετε), σκεφτειτε να με αξιοποιησετε
Ξερω αναγνωση και γραφη, αρα ειμαι πιο qualified για την θεση απο το 99% των ακροδεξιων και ειμαι μαρξιστικα καταρτισμενος αρα μπορω να ειμαι ενας χρησιμος ρουφιανος της εργατικης ταξης στη διαθεση σας
Χρειαζομαι κατι φραγκα τελευταια, παρτε με και δε θα χαστε :fico:

Βρε παιδί μου Λαχουρένιε, η ασφάλεια σήμερα τους κομμουνιστές τους έχει στα ώπα - ώπα καλύτερα στηρίγματα του συστήματος που να βρει... αλλά ας πούμε ότι ήθελε να στρατολογήσει χαφιέδες εσένα θα έπαιρναν, πιστεύεις ότι έχεις το μυαλό για αυτή την δουλειά; Διάθεση μπορεί να έχεις και σε μια αστυνομία του "υπαρκτού" είχες θέση, αλλά στις δυτικές αστυνομίες χρειάζεται και κάποια ευφυΐα... φοβάμαι ότι θα κοβόσουν.

Ας δούμε όμως τι έγραφε ο Μάρκος το 1948 για τα Δεκεμβριανά στην επιστολή του στον Ζαχαριάδη.

"Σύντροφε,

Ως αρχηγός του Ελληνικού Δημοκρατικού Στρατού, είμαι υποχρεωμένος να σας επαναλάβω εγγράφως τα όσα σας εξέθεσα προφορικώς προ της αναχωρήσεώς σας διά Μόσχαν................

Γνωρίζετε καλώς το ιστορικόν μήνυμα του συντρόφου Στάλιν του Δεκεμβρίου 1944, το οποίον μας παρακίνησε να κηρύξωμεν την λαϊκήν εξέγερσιν με τα γνωστά και τραγικά αποτελέσματα, άτινα μας ωδήγησαν εις Βάρκιζαν και άτινα οφείλονται εις το γεγονός ότι, όταν απηυθύνθημεν διά βοήθειαν προς την Μόσχαν, ο σύντροφος Στάλιν, λησμονών τας υποσχέσεις του, ωμίλησε περί διπλωματικών υποχρεώσεων...................

Μπορείτε να διαβιβάσατε την παρούσαν επιστολήν εις το Πολιτικόν Γραφείον του Κ.Κ. Ελλάδος, ίνα γίνη σχετική εκτίμησις των όσων εξέθεσα και ληφθή απόφασις ως πρός το μέλλον.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

στρατηγός ΜΑΡΚΟΣ. "

Αυτά στο κόμμα σας τα λένε;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2017, 17:28

pluton έγραψε:Βρε παιδί μου Λαχουρένιε, η ασφάλεια σήμερα τους κομμουνιστές τους έχει στα ώπα - ώπα καλύτερα στηρίγματα του συστήματος που να βρει

posted from Ασφαλεια Αθηνων :laugh1: :laugh1: :laugh1:

... αλλά ας πούμε ότι ήθελε να στρατολογήσει χαφιέδες εσένα θα έπαιρναν, πιστεύεις ότι έχεις το μυαλό για αυτή την δουλειά; Διάθεση μπορεί να έχεις και σε μια αστυνομία του "υπαρκτού" είχες θέση, αλλά στις δυτικές αστυνομίες χρειάζεται και κάποια ευφυΐα... φοβάμαι ότι θα κοβόσουν.

Να σου πηγε μην σου φαω την δουλεια ε? ;)

Ρε ξυπνοπουλι, εσυ φαινεσαι απο μακρια οτι εισαι μποτ, εχεις αχρηστευτει τελειως σαν ρουφιανος

Πες τους να στειλουν κανενα αλλο
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”