Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Τα ίδια κάνανε και στον karhergr του έβαλε αυτός ο αχαρακτήριστος 71 βρισιές και ο άνθρωπος είναι αξιοσέβαστος...
Ο 71 δεν ειναι ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ειναι και εχει βρισει ολο το φορουμ σχεδον. Και εμενα εχει βρισει οπως και τον Διαδοχο.
Ο Καρχερ ειναι αξιοπρεπης ανθρωπος και δεν εχει τσακωθει κανενα αλλο μελος μαζι του, ολοι τον σεβομαστε ο,τι και αν ψηφιζουμε.
Οι χρηστες δεν ειναι ηλιθιοι Πλουτονα, ολοι καταλαβαινουν ποιος συζηταει ανοιχτα και ποιος κανει κομματικη προπαγανδα με ξυπνητζηδικα επιχειρηματα.
Γιατί εγώ ποιόν έχω βρίσει και με ποιόν έχω τσακωθεί; Σας ενοχλεί που δεν μπορείτε να μ αντιμετωπίσετε...
Όσο αφορά τους "ψαράδες" στο Κερατσίνι... τι να σου πω ένα τοπικό πρόβλημα για το οποίο γνωρίζεις μόνο ότι σου σερβίρουν μου το παρουσιάζεις σαν το πάρθιο βέλος σου.
Δεν έχετε αντικειμενικότητα, εσύ κάνεις ναζιστική προπαγάνδα που κάθε τρεις και δύο μας κωλάς στην μούρη τις ναζιστοφωτογραφίες .... όλη η σκοτούρα μας είναι ο Μιχαλιολιάκος που χαιρετά με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό.

157.593 στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού για ανανδρία και ότι το 1952 οι κρατούμενοι στα στρατόπεδα εργασίας ( γκουλάγκ ) ήταν 1,7 εκατ. , σε αποικίες εργασίας 800.000 και σε "ειδικούς οικισμούς" 2.753.000 .