Αποζημίωση Καταλονίας

Θέματα ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αποζημίωση Καταλονίας

Δημοσίευσηαπό pluton » 08 Οκτ 2017, 17:51

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
pluton έγραψε:Ένα από τα πολλά μουσεία που υπάρχουν στο ΑΟ

Με αυτά όμως ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι και όχι τύποι με προφητείες και τσιπάκια.

Προσωπικά πιστεύω στις προφητείες. Όπως πιστεύουν σε πληροφορώ όλο το ΑΟ, όλη η Εκκλησία και όπως πιστεύουν και οι υπηρεσίες κρατών και η ΜΙΤ.... ο τουρκικός τύπος έντρομος διαρκώς δημοσιεύει πράγματα που επιβεβαιώνουν την πραγματοποίηση των προφητειών.

Ανθρωποι που εχουν παει εκει μου λενε οτι θαβονταν μεταξυ τους και τους ελεγε η Α μονη να μην παει στη Β κοκ

Μεγαλη αγιοσυνη

Εγώ έχω πάει πάνω από 15 φορές (με τα μάτια ανοιγμένα και με πνεύμα κριτικό, ειδικά τα πρώτα χρόνια)... αυτά που γράφεις ΠΟΤΕ δεν τα είδα, ΠΟΤΕ κανείς δεν μου είπε μη πας εκεί διότι αυτοί δεν είναι καλοί κλπ ΠΟΤΕ.... και ΠΟΤΕ δεν έχω ακούσει να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2017, 17:59

Και ομως, και μου το ειπαν ανθρωποι που πιστευουν πολυ
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Οκτ 2017, 19:40

pluton έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
pluton έγραψε:Ένα από τα πολλά μουσεία που υπάρχουν στο ΑΟ

Με αυτά όμως ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι και όχι τύποι με προφητείες και τσιπάκια.

Προσωπικά πιστεύω στις προφητείες.

Και πως αυτό κάνει τις προφητείες λιγότερο αστείες;

Καμιά ΜΙΤ δεν ασχολείται με προφητείες.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2017, 19:43

Oλες αυτες τις ''προφητειες'' τις διαδιδουν ακροδεξιοι κυκλοι χρησιμοποιωντας το ονομα του Παισιου και αλλων γεροντων

Ο χριστιανικος θεος ακομα και αν υπαρχει, δε θα εκανε προφητειες για τα γεωπολιτικα της Ελλαδας.

Σιγα μην στελνει προφητειες και για τα ελληνικα ομολογα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Οκτ 2017, 20:41

Λαχουρένιος έγραψε:Oλες αυτες τις ''προφητειες'' τις διαδιδουν ακροδεξιοι κυκλοι χρησιμοποιωντας το ονομα του Παισιου και αλλων γεροντων

Ο χριστιανικος θεος ακομα και αν υπαρχει, δε θα εκανε προφητειες για τα γεωπολιτικα της Ελλαδας.

Σιγα μην στελνει προφητειες και για τα ελληνικα ομολογα.

Αντιγράφουν τους Εβραίους βασικά. Περιούσιος λαός και τα Ελς, που ο Θεός θα τους κάνει όλα τα χατήρια και θα γίνουν οι λήντερς του κόσμου. :priest_z: :s_rofl

Εν τω μεταξύ, μια βόλτα να κάνεις έξω, αρκεί για να καταλάβεις πόσο σχέση μπορεί να έχει με τον Θεό ή τον Χριστό όλο αυτό το συνονθύλευμα τουρκόγυφτων και βλαχαραπάδων κλεφτοκοτάδων.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2017, 20:48

Admin έγραψε:Αντιγράφουν τους Εβραίους βασικά. Περιούσιος λαός και τα Ελς, που ο Θεός θα τους κάνει όλα τα χατήρια και θα γίνουν οι λήντερς του κόσμου. :priest_z: :s_rofl

Εν τω μεταξύ, μια βόλτα να κάνεις έξω, αρκεί για να καταλάβεις πόσο σχέση μπορεί να έχει με τον Θεό ή τον Χριστό όλο αυτό το συνονθύλευμα τουρκόγυφτων και βλαχαραπάδων κλεφτοκοτάδων.

Ακριβως αυτο!

Μα ποσο σαδιστης και βλακας πρεπει να σαι για να σκεφτεις οτι ο θεος θα σκοτωσει το 1/3 των τουρκων (μιλαμε για πανω απο 20 εκ. ατομα) ισα ισα για να παρει η Ελλαδα την Πολη? :rolleyes:
0 .

Επιστροφή σε “Ιστορία”