αντιμν η παραγωγη πολιτισμου ειναι αρρηκτα συνδεμενη με το περιβαλλον ποτε μια ανοιχτη περιοχη δεν παρηγαγε
πολιτισμο οχι γιατι δεν ηταν ικανη αλλα γιατι ηταν ευκολος στοχος των επιδρομεων ποτε δεν θα μπορουσε να
διασφαλισει την ευμαρεια για αρκετο καιρο ωστε να τον αναπτυξει
Η παρουσία των Φοινίκων στο Αιγαίο
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η παρουσία των Φοινίκων στο Αιγαίο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:αντιμν η παραγωγη πολιτισμου ειναι αρρηκτα συνδεμενη με το περιβαλλον ποτε μια ανοιχτη περιοχη δεν παρηγαγε
πολιτισμο οχι γιατι δεν ηταν ικανη αλλα γιατι ηταν ευκολος στοχος των επιδρομεων ποτε δεν θα μπορουσε να
Εκείνη την περίοδο το βασικότερο όλων ήταν η εξασφάλιση τροφής και εύκολης πρόσβασης σε πόσιμο νερό.
Γι΄αυτό και όλοι οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί αναπτύχθηκαν γύρω από μεγάλα ποτάμια και πεδιάδες (Δούναβης, Τίγρης - Ευφράτης και Νείλος).
Η Ελλάδα βρισκόταν ακριβώς στο κέντρο αυτών των μεγάλων πολιτισμών, οπότε ήρθε σε επαφή με όλους αυτούς και υιοθέτησε ή αντέγραψε στοιχεία ή επιτεύγματα όλων αυτών των πολιτισμών, τα οποία στη συνέχεια συνδυάστηκαν στο λεγόμενο "αρχαιοελληνικό πολιτισμό".
Αντιγραφή έκαναν και οι Ρωμαίοι στη συνέχεια, αντιγράφοντας κυρίως τους Ελ.
Κι όπως έλεγε κι ένας καθηγητής μου στο ΕΜΠ, "stealing from one it's plagiarism, stealing from many it's research!".
.gif)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:αντιμν η παραγωγη πολιτισμου ειναι αρρηκτα συνδεμενη με το περιβαλλον ποτε μια ανοιχτη περιοχη δεν παρηγαγε
Εκείνη την περίοδο το βασικότερο όλων ήταν η εξασφάλιση τροφής και εύκολης πρόσβασης σε πόσιμο νερό.
Γι΄αυτό και όλοι οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί αναπτύχθηκαν γύρω από μεγάλα ποτάμια και πεδιάδες (Δούναβης, Τίγρης - Ευφράτης και Νείλος).
Η Ελλάδα βρισκόταν ακριβώς στο κέντρο αυτών των μεγάλων πολιτισμών, οπότε ήρθε σε επαφή με όλους αυτούς και υιοθέτησε ή αντέγραψε στοιχεία ή επιτεύγματα όλων αυτών των πολιτισμών, τα οποία στη συνέχεια συνδυάστηκαν στο λεγόμενο "αρχαιοελληνικό πολιτισμό".
Κι όπως έλεγε κι ένας καθηγητής μου στο ΕΜΠ, "stealing from one it's plagiarism, stealing from many it's research!".
να στο πω διαφορετικα ας παρουμε τους ελληνες προ κλασικης εποχης και τους τοποθετησουμε βορεια καπου
κοντα στον δουναβη πιστευεις οτι θα ειχαν επιζησει για να δημιουργησουν αυτα που ξερουμε;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:Adminović έγραψε:
να στο πω διαφορετικα ας παρουμε τους ελληνες προ κλασικης εποχης και τους τοποθετησουμε βορεια καπου
κοντα στον δουναβη πιστευεις οτι θα ειχαν επιζησει για να δημιουργησουν αυτα που ξερουμε;
Οι Έλληνες της προ κλασσικής περιόδου κατέρρευσαν. Απεναντίας, τα αντίστοιχα βορειότερα βασίλεια δεν υπέστησαν τέτοια καταστροφή.
Τα βασίλεια των Μυκηναίων, ελλείψει τροφής και πιθανόν και λόγω επιδρομών από τη θάλασσα, διαλύθηκαν όλα.
Ανέκαμψαν μετά από πολλούς αιώνες και αφού είχαν πλέον αναπτύξει ισχυρό ναυτικό, δηλαδή αφού είχαν εγκατασταθεί στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο φυλές που είχαν το πιο ισχυρό ναυτικό της εποχής.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
nemo
- Supreme poster

Adminović έγραψε:nemo έγραψε:να στο πω διαφορετικα ας παρουμε τους ελληνες προ κλασικης εποχης και τους τοποθετησουμε βορεια καπου
Οι Έλληνες της προ κλασσικής περιόδου κατέρρευσαν. Απεναντίας, τα αντίστοιχα βορειότερα βασίλεια δεν υπέστησαν τέτοια καταστροφή.![]()
Τα βασίλεια των Μυκηναίων, ελλείψει τροφής και πιθανόν και λόγω επιδρομών από τη θάλασσα, διαλύθηκαν όλα.![]()
Ανέκαμψαν μετά από πολλούς αιώνες και αφού είχαν πλέον αναπτύξει ισχυρό ναυτικό, δηλαδή αφού είχαν εγκατασταθεί στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο φυλές που είχαν το πιο ισχυρό ναυτικό της εποχής.
βρε εχετε σκοπο να με στειλετε!! προ κλασικης εποχης οταν το λεμε τι εννοουμε;ακου μυκηνες;!!

0 .