vallon έγραψε:nemo έγραψε:με αυτα που αφηνεις να εννοουνται βαλλον ειναι σαν να μου λες οτι θα χασει και το 5% ο κουτσουμπα
αν τολμησει και πει δυο στροφες του εθνικου υμνου οκ! το κραταμε

βρε μαϊντανέ
σε τυφλώνει το μίσος σου για τους κομουνιστές και δεν βλέπεις ότι εγώ δεν είμαι κομουνιστής απλά σιχαίνεται την μεγαλομανία του κούλι
παρ το είδηση , ο κούλης είναι σκάρτος και θα μας καταστρέψει..
επιπλέον έχω μεγάλη αμφισβήτηση μέσα μου σχετικά με το ποιος έκανε την επανάσταση..
αυτά τα πολυ φορεμένα ο απλός Έλληνας που ξαφνικά ξεσηκώθηκε και ανέτρεψε το τουρκικό ζυγό δεν μου πολύ κολλάνε..
ρε μπας και ήταν απο πίσω τα μικροσυμφέροντα των προεστών της εποχής που θέλανε να αρπάξουν την εξουσία από τους παρηκμασμένους Τούρκους αγάδες;
Και αν ήταν ο απλός λαός και έχουμε μέσα μας το κοκαλάκι της νυχτερίδας που επαναστατούμε τότε γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε και σήμερα μετά από τόοοοσα χρόνια εθνικής εκμετάλλευσης παρακμής και ξεφτίλας;
διακρινω μια δοση αληθειας σε αυτα που λες αλλα με εκνευριζουν συχρονως γιατι αυτα και χειροτερα αλλα
τα πιστευουν πολλοι ελ ο εκνευρισμος μου δεν ειναι για σενα αλλα για αυτα που πιστευετε
προσεχε και θελω να καταλαβεις κατι αν...εχετε εσεις δικιο τοτε εγω ειμαι πολυ χαζος και πολυ ανεπιτηδειος
σε ιστορια σε φιλοσοφια σε κατανοηση ανθρωπινων καταστασεων κλπ
δηλαδη εχω προβλημα σχεδον μανια στην αναζητηση μιας σχετικης αληθειας ετσι εχω γεννηθει ..
και δεν με ενδιαφερουν τα κοσμικα και αν ημουν τολμηρος και γενναιος θα τους ειχα γραψει ολους και ολα
και θα ζουσα τελειως μονος και να μην βλεπω φατσα ανθρωπου ειμαι φορτισμενος απο τις μαλακιες που διαβασα
πριν απο λιγο -και με σενα ή και ολους εσας ...ακουσα το κουλι που ειπε για το 21
ειπε δυο λογια για το 21 και ανακατεψε και την πανδημια εξίσωσε τους αγωνες του 21 με την δυσκολια
που ζουμε σημερα λογω πανδημιας --και ακουω και σενα να τον βριζεις σε καθε νημα και τοσοι αλλοι στο φεις
για τον κουλι εχω βγαλει γνωμη -και δεν επεσα εξω μολις ανελαβε την προεδρια της νδ
ο ανθρωπος ειναι αλλου για αλλου ειναι ο γονος που θελει να τα περναει ολα χαλαρα αν κατι τον στεναχωρήσει
δεν θα το σκεφτει και θα παει για αλλου οπου βρει την ψυχολογικη ανεση δεν εχει και δεν κανει καμια σκεψη
για την ευθυνη της θέσεως του ...αν δεν ειχε 100 ανθρωπους διπλα του να του λενε τι θα κανει
για τα δημοσια πραγματα δεν θα ηταν ικανος ουτε να βαλει μια υπογραφη σε ενα εγγραφο
τι αλλο θελεις να σου πω για την πληρη ανικανοτητα του;
ακριβως τα ιδια ειναι και ο τσιπρας η διαφορα ειναι οτι ο τσιπρας κατι θελει να κανει στα δημοσια
αλλα ειναι ανικανος εξισου και αυτος γιατι δεν εχει χαρακτηρα να παιρνει δυσκολες αποφασεις
οπως πρεπει να κανει ενας ηγετης ακομη και ενας προισταμενος σε ενα καταστημα
ολες οι λεγομενες δυσκολες αποφασεις του τσιπρα εγιναν με εντολες ξενων αφεντικων
και δεν ειναι ευκολο να ανατραπει αυτη η παγιωμένη κατασταση ακομη και αν καποιος πρωθυπουργος
που θελει να ανατρεψει αυτο το κλιμα γιατι με αυτην την νοοτροπια εχει μπολιαστει ολος ο λαος
με πρωτους τους αριστερους
αυτη η κατασταση ειναι κλιμακουμενη σε ολη την δημοσια υπηρεσια αρχιζει απο τον κλητήρα
και φθανει στον πρωθυπουργο ... ειναι μια κατασταση σχεδον θρησκευτικη ακομη και σημερα ενας απλος
δημοσιος υπαλληλος απαιτει να παρει το εφαπαξ τον 100 χιλαιδων ευρω
υπαρχουν ακομη συνταξεις των 2000 χιλ ευρω απο απλους δημοσιους
χωρις να ειχαν καμια ευθυνη στην εργασια τους ...γιατι το συστημα ειχε αναγκη τους ψηφους
και τους εταζε με νταλικες τις απολαβές
και υπαρχουν τεραστιες σπαταλες του δημοσιου που ειναι τελειως νομιμες που αν διοχετευόταν
σε πραγματικες αναγκες θα ειχαν ανακουφισθει μεγαλες μεριδες του λαου και δεν θα χρειαζοταν
ο πενηνταρης να μεταναστευσει στην ιρλανδια για να δουλευψει σε φαρμα -ενας γνωστος μου
ουτε τοσοι αλλοι νεοι ουτε και θα ειχαμε την υπογεννητικότηταπου εχουμε σημερα