εμένα πάλι στα παπάρια μου. Έζησα και θα ζω αλλού. Και κάποτε δεν.ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Με πιανει καταθλιψη με αυτες τις φωτο. Αυτος ο κοσμος χαθηκε.
Φαντασου τι παθαινω εγω που το εχω ζησει![]()
Μαλακίες λέτε. Πουστιρλίκια.
εμένα πάλι στα παπάρια μου. Έζησα και θα ζω αλλού. Και κάποτε δεν.ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Με πιανει καταθλιψη με αυτες τις φωτο. Αυτος ο κοσμος χαθηκε.
Φαντασου τι παθαινω εγω που το εχω ζησει![]()
Γύπας έγραψε:εμένα πάλι στα παπάρια μου. Έζησα και θα ζω αλλού. Και κάποτε δεν θα ζω.ВладимирВладимирович έγραψε:Φαντασου τι παθαινω εγω που το εχω ζησει![]()
Γύπας έγραψε:εμένα πάλι στα παπάρια μου. Έζησα και θα ζω αλλού. Και κάποτε δεν.ВладимирВладимирович έγραψε:Φαντασου τι παθαινω εγω που το εχω ζησει![]()
Γύπας έγραψε:Τα ίδια σκατά ήτανε και χειρότερα. Άσε μας ρε.
Γύπας έγραψε:Δεν το χαλάω το νήμα, το εμπλουτίζω. Δεν υπάρχει η καλύτερη κοινωνία απ' την άλλη. Οι φωτογραφίες είναι ωραίες αλλά είναι στιγμιότυπα και τα πιο πολλά στημένα. Δεν είναι η καθημερινή ζωή στο σύνολό της.
ВладимирВладимирович έγραψε:Γύπας έγραψε:Δεν το χαλάω το νήμα, το εμπλουτίζω. Δεν υπάρχει η καλύτερη κοινωνία απ' την άλλη. Οι φωτογραφίες είναι ωραίες αλλά είναι στιγμιότυπα και τα πιο πολλά στημένα. Δεν είναι η καθημερινή ζωή στο σύνολό της.
Δεν το εμπλουτιζεις, το παπαριζεις.
Εγω εχω ζησει σε αυτη την κοινωνία ρε παπαρα, μηπως αυτο σημαινει οτι γνωριζω καπως καλυτερα απο σενα τι ζωη ητανε;