Αντισοβιετικό νήμα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η ΕΣΣΔ σε φωτογραφίες

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Οκτ 2018, 23:26

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Με πιανει καταθλιψη με αυτες τις φωτο. Αυτος ο κοσμος χαθηκε.

Φαντασου τι παθαινω εγω που το εχω ζησει :(

Εικόνα
εμένα πάλι στα παπάρια μου. Έζησα και θα ζω αλλού. Και κάποτε δεν.
Μαλακίες λέτε. Πουστιρλίκια.
1 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Οκτ 2018, 23:27

Γύπας έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Φαντασου τι παθαινω εγω που το εχω ζησει :(

Εικόνα
εμένα πάλι στα παπάρια μου. Έζησα και θα ζω αλλού. Και κάποτε δεν θα ζω.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Οκτ 2018, 23:30

Γύπας έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Φαντασου τι παθαινω εγω που το εχω ζησει :(

Εικόνα
εμένα πάλι στα παπάρια μου. Έζησα και θα ζω αλλού. Και κάποτε δεν.

Αυτα παθαινεις οταν μεγαλωνεσαι μέσα στο καπιταλιστικο συστημα :(
2 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Οκτ 2018, 23:36

Τα ίδια σκατά ήτανε και χειρότερα. Άσε μας ρε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Οκτ 2018, 23:43

Γύπας έγραψε:Τα ίδια σκατά ήτανε και χειρότερα. Άσε μας ρε.

Ανοιξε το νημα δικο σου και μη χαλας αυτο.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 03 Οκτ 2018, 23:44

Τυχερός Βλαδίμηρε που μεγάλωσες στην στοργική αγκαλιά της ΕΣΣΔ, με παιδεία, εξωσχολικές δραστηριότητες, χωρίς αλητεία. Εγώ δυστυχώς μεγάλωσα με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ :s_no

ΥΓ
Γύπα μην πήζεις ρε.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 04 Οκτ 2018, 00:00

Δεν το χαλάω το νήμα, το εμπλουτίζω. Δεν υπάρχει η καλύτερη κοινωνία απ' την άλλη. Οι φωτογραφίες είναι ωραίες αλλά είναι στιγμιότυπα και τα πιο πολλά στημένα. Δεν είναι η καθημερινή ζωή στο σύνολό της.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Οκτ 2018, 00:03

Γύπας έγραψε:Δεν το χαλάω το νήμα, το εμπλουτίζω. Δεν υπάρχει η καλύτερη κοινωνία απ' την άλλη. Οι φωτογραφίες είναι ωραίες αλλά είναι στιγμιότυπα και τα πιο πολλά στημένα. Δεν είναι η καθημερινή ζωή στο σύνολό της.

Δεν το εμπλουτιζεις, το παπαριζεις.
Εγω εχω ζησει σε αυτη την κοινωνία ρε παπαρα, μηπως αυτο σημαινει οτι γνωριζω καπως καλυτερα απο σενα τι ζωη ητανε;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 04 Οκτ 2018, 00:08

ВладимирВладимирович έγραψε:
Γύπας έγραψε:Δεν το χαλάω το νήμα, το εμπλουτίζω. Δεν υπάρχει η καλύτερη κοινωνία απ' την άλλη. Οι φωτογραφίες είναι ωραίες αλλά είναι στιγμιότυπα και τα πιο πολλά στημένα. Δεν είναι η καθημερινή ζωή στο σύνολό της.

Δεν το εμπλουτιζεις, το παπαριζεις.
Εγω εχω ζησει σε αυτη την κοινωνία ρε παπαρα, μηπως αυτο σημαινει οτι γνωριζω καπως καλυτερα απο σενα τι ζωη ητανε;

Έζησε μέχρι το 68 η πεθερά μου ρε στην Τασχένδη. Μου περιέφραψε κάτι καταπιεστικό όπως το κατάλαβα εγώ. Καλά κάνεις και νοσταλγείς ότι αγάπησες ρε, θα σου αμφισβήτήσω αυτό;
Κι εγώ νοσταλγώ άλλες καταστάσεις που περάσανε στη ζωή μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 04 Οκτ 2018, 00:11

Εγώ είδα το soviet story και τα ξέρω όλα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”