.gif)
Δημοσιογραφικές ενώσεις και του κουτρούλη ο γάμος.
-
- Βαλκάνιος Κούρος
Δημοσιογραφικές ενώσεις και του κουτρούλη ο γάμος.
Ο λόγος που δεν βάζεις λινκ είναι ότι περιμένεις να το αγοράσουμε; .gif)
.gif)
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Supreme poster
-
- Supreme poster
Re: 3ο άρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Οι διαφοροι ζηλευταραδες τωρα θα αρχισουν τα χαχαχα και χοχοχο τους αλλα δεν μασας... ολοι ξερουμε οτι ειναι λοζερς που απλα ζηλευουν επιτυχενο ανθρωπο.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
- Danchō
Γιαννόπουλε, ακόμη;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
- Supreme poster
Αρίστος έγραψε:4σελιδο για μια ακομη φορα.
.
ΕΣΗΕΑ likes this post
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
- Ultimate Stalker
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αρίστος έγραψε:4σελιδο για μια ακομη φορα.
.
ΕΣΗΕΑ likes this post
Δεν πιανω το αστειο

0 .
-
- Ultimate Stalker
Στύγιος έγραψε:Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ,τελείωσε...
Σκοπευες να ριξεις τιποτα αλλο?

0 .
-
- Supreme poster
Λαχουρένιος έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ΕΣΗΕΑ likes this post
Δεν πιανω το αστειο
'
Οι δημοσιογραφοι ειναι μελη του ΕΣΗΕ αλλιως δεν ειναι δημοσιογραφοι
Οποτε σιγουρα οι συναδελφοι του Αριστου θα εκαναν like στο νεο αρθρο του απο συναδελφικη αλληλεγγυη
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
- Ultimate Stalker
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν πιανω το αστειο
'
Οι δημοσιογραφοι ειναι μελη του ΕΣΗΕ αλλιως δεν ειναι δημοσιογραφοι
Οποτε σιγουρα οι συναδελφοι του Αριστου θα εκαναν like στο νεο αρθρο του απο συναδελφικη αλληλεγγυη
Δεν το ξερα αυτο. Μαλιστα...

0 .