-Μ΄ αγαπάς;
-Όχι! Γιατί;
-Τίποτα έτσι ρώτησα…Πως σε λένε..;
– Σε σκέφτομαι συνέχεια. Εσύ;
– Εγώ γιατί να με σκέφτομαι;
– Αργείς;
– Πήρα ταξί!
– Καλορίζικο. Αργείς;
– Χώρισα..
– Και εγώ πήρα ένα αυτοκόλλητο …
– Που κολλάει αυτό ;
– Παντού !
Χτυπάει το τηλέφωνο στις 3 το βράδυ. Το σηκώνει ο τύπος:
- Ναι... Ποιος είναι;
- Ο Πάουερ Ρέιντζερ!
- Ποιος;!
- Ο Μπλε!
Ανέκδοτα
-
White
- Rookie poster

Re: Ανέκδοτα
libre έγραψε::ohno:![]()
![]()
έλα ρεεεεεεεεε... εμένα μου αρέσουν πολύ αυτού του τύπου ανέκδοτα
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"
-
libre
White έγραψε:έλα ρεεεεεεεεε... εμένα μου αρέσουν πολύ αυτού του τύπου ανέκδοτα
Κατά λαθος βγήκαν αυτά. Μόλις μπήκα στο νήμα κρύωσα, ξύλιασαν τα χέρια μου, άλλα ανθρωπάκια ήθελα να πατήσω κι άλλα πάταγα.
ΥΓ

0 .
-
White
- Rookie poster

χαχαχαχαχαχα
Σε μισωωωωωω
Σε μισωωωωωω
0 .
-
libre
Επισκέφτηκε ο Γιωρίκας τον Κωστίκα που εμενε ακριβώς από πάνω και είχε ένα διαμερισμα ίδιο σαν το δικό του. Μόλις ειδε την καινούργια ταπετσαρία του άρεσε πολύ.
-Α πολύ ωραίο το έκανες Κωστίκα, θα το κάνω κι εγώ. Δε μου λες πόσα τετραγωνικά ταπετσαρία πήρες;
-32
Πάει ο Γιωρίκας αγοράζει 32 τετραγωνικά ταπετσαρία, την κολλάει, αλλά του περίσσεψε κάμποση. Ξαναπάει στον Κωστίκα.
-Καλά ρε Κωστίκα. Ίδιο διαμερισμα έχουμε. Πώς γίνεται και μου περίσσεψαν 4 μετρα;
-Γιατί εμένα πόσα νομίζεις ότι μου περίσσεψαν;
-Α πολύ ωραίο το έκανες Κωστίκα, θα το κάνω κι εγώ. Δε μου λες πόσα τετραγωνικά ταπετσαρία πήρες;
-32
Πάει ο Γιωρίκας αγοράζει 32 τετραγωνικά ταπετσαρία, την κολλάει, αλλά του περίσσεψε κάμποση. Ξαναπάει στον Κωστίκα.
-Καλά ρε Κωστίκα. Ίδιο διαμερισμα έχουμε. Πώς γίνεται και μου περίσσεψαν 4 μετρα;
-Γιατί εμένα πόσα νομίζεις ότι μου περίσσεψαν;
0 .
-
White
- Rookie poster

άαααααααααααααααααθλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα
το αγαπημένο μου:
Λέει ένας κουφός σε μια ξανθιά θέλοντας να το παίξει μάγκας
"Πόσο κάνει 1+2;».
Απαντάει η ξανθιά "4"!
Και ο κουφός "ΝΑ ΤΗ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΡΥΑ!!!"
το αγαπημένο μου:
Λέει ένας κουφός σε μια ξανθιά θέλοντας να το παίξει μάγκας
"Πόσο κάνει 1+2;».
Απαντάει η ξανθιά "4"!
Και ο κουφός "ΝΑ ΤΗ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΡΥΑ!!!"
0 .
-
Perseus
- Basic poster

-
Διάδοχος
- Danchō

Σκάνε σε ένα μπαρ μια αγελάδα, ένα πρόβατο και ένα άλογο. Κάθονται στο μπαρ, και λέει το άλογο
- Βάλε μια μισόλιτρη παγωμένη μπύρα
- Αμέσως, ορίστε
λέει ο μπαρμαν.
Σηκωνει το πόδι να παραγγείλει και το πρόβατο, με το που το κοιτάει ο μπάρμπαν μαζί με την αγελάδα, στραβώνει και τους λέει
- Τι, ζώα στο μπαρ; Τι είναι αυτά ρε; Τι θα το κάνουμε εδώ μέσα, στάβλο; Ούστ απο δω!
Και τους πετάει με τις κλωτσίες έξω.
Την άλλη μέρα, τα ίδια, ξανασκάνε και τα 3 ζώα στο μπαρ, παραγγέλνει πάλι μια μπύρα το άλογο, τον σερβίρει ο μπαρμπαν ευγενικότατα.
Λέει η αγελάδα στο πρόβατο, κάτσε να παραγγείλω εγώ γιατί εσύ πρόβατο είσαι μαλάκας. Πάει να σηκώσει το πόδι η αγελάδα να παραγγείλει, τους βλέπει ο μπάρμαν, γίνεται πυρ και μανία,
- Ρε γμ το ξεσταύρι μου, πάλι εδώ ήρθατε; Να πάτε πίσω στο μαντρί και και στον στάβλο σας, εδώ είμαστε μπαρ!
Αρπάζει το σκουπόξυλο και τους αρχίζει, μέχρι που τους πετάει απ έξω.
Το πρόβατο και η αγελάδα πάνε να τρελαθούν, γιατί την παθαίνουν έτσι και το άλογο μέσα κύριος πίνει τις μπύρες του; Δεν μπορούν να καταλάβουν. Αποφασίζουν να περιμένουν να βγει το άλογο έξω και να το ρωτήσουν ποιο είναι το μυστικό του.
Μετά απο αρκετές ώρες, βγαίνει έξω το άλογο παραπατώντας, με το που φτάνει την γωνία ρίχνει και ένα κατούρημα γιατί έχει πιει τον άμπακο μπύρας. Τον πλησιάζουν, και τον ρωτάνε
- Ρε συ άλογο, και οι 3 ζώα είμαστε, γιατί εμάς μας πετάνε έξω και εσένα σε σερβίρουν κανονικά;
- Άλλο-γω
- Βάλε μια μισόλιτρη παγωμένη μπύρα
- Αμέσως, ορίστε
λέει ο μπαρμαν.
Σηκωνει το πόδι να παραγγείλει και το πρόβατο, με το που το κοιτάει ο μπάρμπαν μαζί με την αγελάδα, στραβώνει και τους λέει
- Τι, ζώα στο μπαρ; Τι είναι αυτά ρε; Τι θα το κάνουμε εδώ μέσα, στάβλο; Ούστ απο δω!
Και τους πετάει με τις κλωτσίες έξω.
Την άλλη μέρα, τα ίδια, ξανασκάνε και τα 3 ζώα στο μπαρ, παραγγέλνει πάλι μια μπύρα το άλογο, τον σερβίρει ο μπαρμπαν ευγενικότατα.
Λέει η αγελάδα στο πρόβατο, κάτσε να παραγγείλω εγώ γιατί εσύ πρόβατο είσαι μαλάκας. Πάει να σηκώσει το πόδι η αγελάδα να παραγγείλει, τους βλέπει ο μπάρμαν, γίνεται πυρ και μανία,
- Ρε γμ το ξεσταύρι μου, πάλι εδώ ήρθατε; Να πάτε πίσω στο μαντρί και και στον στάβλο σας, εδώ είμαστε μπαρ!
Αρπάζει το σκουπόξυλο και τους αρχίζει, μέχρι που τους πετάει απ έξω.
Το πρόβατο και η αγελάδα πάνε να τρελαθούν, γιατί την παθαίνουν έτσι και το άλογο μέσα κύριος πίνει τις μπύρες του; Δεν μπορούν να καταλάβουν. Αποφασίζουν να περιμένουν να βγει το άλογο έξω και να το ρωτήσουν ποιο είναι το μυστικό του.
Μετά απο αρκετές ώρες, βγαίνει έξω το άλογο παραπατώντας, με το που φτάνει την γωνία ρίχνει και ένα κατούρημα γιατί έχει πιει τον άμπακο μπύρας. Τον πλησιάζουν, και τον ρωτάνε
- Ρε συ άλογο, και οι 3 ζώα είμαστε, γιατί εμάς μας πετάνε έξω και εσένα σε σερβίρουν κανονικά;
- Άλλο-γω
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Χαοτικός
Άσπρη κι εμένα αυτό το στυλ με εξιτάρει ιδιαίτερα. Γενικά ότι πιο ακρίο και παρανοϊκό (ως προς τη συνοχή της σκέψης) στα ανέκδοτα, το προτιμώ. Φαντάζομαι θα σου αρέσουν αυτά που λέει ο ... πως τον λένε; Στους ράδιο αρβύλα μωρέ.
Μπράβο για το νήμα και μπράβο για το είδος που επέλεξες
Στο ΄ιδιο στυλ κι ο libre κι ο Διάδοχος.
Μπράβο για το νήμα και μπράβο για το είδος που επέλεξες
Στο ΄ιδιο στυλ κι ο libre κι ο Διάδοχος.

0 .