Ποιους θαυμάζετε και γιατί; Μπορείτε να αναφέρετε συγκεκριμμένα πρόσωπα, κατηγορίες ανθρώπων ή να κάνετε μια περιγραφή (θαυμάζω αυτούς οι οποιοι κτλ).
Εγώ θαυμάζω τους καλύτερους του κλάδου μου http://www.gurudaq.com/personal_develop ... _index.php
Κατέχουν τις καλύτερες τεχνικές διαχείρησης ζωής και βγαζουν πολλά λεφτά ωστε να στηρίξουν και υλικώς τα όνειρα τους. Δεν ξερω αν είναι ευτυχισμένοι, αλλά μηπως ξερω αν ολοι αυτοί που συναντάω καθε μερα στο δρόμο ειναι;
Ποιους θαυμάζετε;
-
Διάδοχος
- Danchō

Re: Ποιους θαυμάζετε;
Σε χαίρομαι Λίμπρε που είσαι παθιασμένος με την δουλειά σου και απ ότι φαίνεται καλός επαγγελματίας, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι όλα αυτά μου ακούγονται λίγο σαν παραθρησκευτική αίρεση 

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Διάδοχος
- Danchō

Τον θαυμάζω:
Θέωσις.
In 2003, Bruce Simpson shook the US and NZ Governments when he claimed he could build a simple but effective cruise missile for under US$5,000.
The news of Simpson's missile project was spread around the world like wildfire by an excited media.
What followed was an incredible tale of intrigue, political skulduggery, spies, agents of terror, incompetence at many levels within the public service, underhanded dealing and duplicity.
Just who is Bruce Simpson and just what makes a sane person want to build their own missile? Is he really "a threat to world security" as claimed by the world's media?
Read about the man whose intense curiosity and fascination with the cutting edge of technology has almost claimed his life on many occasions. Since childhood he's survived near-electrocution, exploding rocket motors, imploding jet engines, and home-made mortar-fire.
But none of these brushes with death would prepare him for the disastrous effects this DIY missile project would have on his life.
Θέωσις.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Diego
- Crazy poster

Τον Διάδοχο, τον Σατανικό και τον Μαυροβασίλη.'Εχουν το respect μου.Και ο Εξωμότης ξεμέθυστος.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Perseus
- Basic poster

-
Diego
- Crazy poster

Περσέα είσαι ήρωας με τέτοιες οικονομίες που κάνεις και δεν κάνω πλάκα.Λογοτεχνία διαβάζεις;
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Perseus
- Basic poster

τωρα δεν διαβαζω γενικως ,μετα απο ενα ατυχημα που ειχα περυσι τα ματια δεν συνεργαζονται καλα και τα περισσοτερα βιβλια με κουραζουν.
Εχω διαβασει τα κλασσικα οταν ημουν μικροτερος
Ελληνες -Γαλλους-Αμερικανους-Αγγλους-Ρωσσους
δεν μπορω να πω οτι τα τελευταια χρονια με συγκινησε καποιο βιβλιο ,μονο οι Πυλες της φωτιας και οι Αγριοκυκνοι μετα στραφηκα σε γλωσσολογιες και ιστορικα.
Εχω διαβασει τα κλασσικα οταν ημουν μικροτερος
Ελληνες -Γαλλους-Αμερικανους-Αγγλους-Ρωσσους
δεν μπορω να πω οτι τα τελευταια χρονια με συγκινησε καποιο βιβλιο ,μονο οι Πυλες της φωτιας και οι Αγριοκυκνοι μετα στραφηκα σε γλωσσολογιες και ιστορικα.
0 .
-
libre
Diadochos έγραψε:Σε χαίρομαι Λίμπρε που είσαι παθιασμένος με την δουλειά σου και απ ότι φαίνεται καλός επαγγελματίας, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι όλα αυτά μου ακούγονται λίγο σαν παραθρησκευτική αίρεση
Ελπίζω μια μέρα να είμαι κι εγω ανάμεσα σε αυτά τα μεγάλα ονόματα. Η θεωρία μου ειναι αρκετά ριζοσπαστική κι ελπιζω να βρω εναν καλο εκδότη.
Το personal development ειναι μια billion dollar industry στις αγγλοσαξωνικές χωρες (στην Ελλάδα όχι και τοσο γνωστο). Δεν έχει σχεση με παραθρησκευτικά, αλλά ειναι αλήθεια οτι η εικόνα του τομέα αμαυρώθηκε απο την σαιεντολογία που κινείται στον ίδιο χωρο.
0 .
-
Μπακάλης
- Rookie poster

Εγώ θαυμάζω όσους γαμούν και κλέβουν έναν ολόκληρο λαό και δεν πάνε φυλακή...ΓΑΠ,Βενιζέλο,Σαμαρά κλπ
Επίσης θαυμάζω τον 77χρονο πατέρα μου που ξεκίνησε στα 13 του με ένα σορτσάκι από τη Μάνη,χωρίς καν να γράφει το όνομά του και έκανε μια σεβαστή περιουσία χωρίς να κλέψει ποτέ το κράτος και χωρίς να είναι μέλος κόμματος.
Επίσης θαυμάζω τον 77χρονο πατέρα μου που ξεκίνησε στα 13 του με ένα σορτσάκι από τη Μάνη,χωρίς καν να γράφει το όνομά του και έκανε μια σεβαστή περιουσία χωρίς να κλέψει ποτέ το κράτος και χωρίς να είναι μέλος κόμματος.
0 .
-
Perseus
- Basic poster

ετσι και ο δικος μου ,το προβλημα ειναι οτι πηρα και την τιμιοτητα του και αυτες τις εποχες εισαι χαμενος απο χερι.
Κανενας δεν εκτιμα την τιμιοτητα και κανενας δεν θελει την αληθεια ,θελουν ψεμματα γλυψιματα κλπ κλπ
Κανενας δεν εκτιμα την τιμιοτητα και κανενας δεν θελει την αληθεια ,θελουν ψεμματα γλυψιματα κλπ κλπ
0 .