αποκλείονται ντε φάκτο οι γκέι. οι κερατάδες δεκτοί διότι ουδείς ακεράτωτος. γιατί όπως λέμε στο χωριό μου όποιος δεν κερατώθηκε μικρός θα κερατωθεί μεγάλος.
δικές μου επιλογές ως πρώην, νυν και μέλλων κερατάς, η δεύτερη και η ένατη.

Ρεκ_ _μας έγραψε:άντε ρε να σας τσεκάρω σεξουαλικώς. δύο ψήφους έκαστος. δικαιολόγηση προαιρετική.
αποκλείονται ντε φάκτο οι πούστηδοι. οι κερατάδες δεκτοί διότι ουδείς ακεράτωτος. γιατί όπως λέμε στο χωριό μου όποιος δεν κερατώθηκε μικρός θα κερατωθεί μεγάλος.![]()
Τέλος!
vallon έγραψε:καλά λέμε είσαστε πολύ έκφυλα άτομα
αναρωτιέμαι γιατί σας κάνω παρέα;
προτιμώ τις 40 με 50 χωρισμένες με παιδιά

Γύπας έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:άντε ρε να σας τσεκάρω σεξουαλικώς. δύο ψήφους έκαστος. δικαιολόγηση προαιρετική.
αποκλείονται ντε φάκτο οι πούστηδοι. οι κερατάδες δεκτοί διότι ουδείς ακεράτωτος. γιατί όπως λέμε στο χωριό μου όποιος δεν κερατώθηκε μικρός θα κερατωθεί μεγάλος.![]()
Είσαι σιχαμένος ρατσιστής και λίγα με τους πούστηδοι. Αμ το άλλο πάλι; Αναφέρεσαι στις γυναίκες σαν να είναι αντικείμενα. Φτου σου ρε ξεφτίλα.
Εγώ πάντως γουστάρω τα νεανικά μουνάκια

Admin έγραψε:20-30 ετών, άγαμη χωρίς παιδιά, με συμπαθητική φάτσα και ωραίο σώμα χωρίς τριχοφυΐα, ελαφρώς μελαμψή, να της αρέσει να βλέπει μπάλα, να ξέρει να μαγειρεύει, να της αρέσει να φροντίζει τον άντρα τηςκαι να είναι ηφαίστειο στο κρεβάτι.