η ιδανική γκόμενα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

η ιδανική γκόμενα.

20χρονο βούρλο.
2
20%
20-30 κάργα περπατημένη ελεύθερη.
2
20%
20-30 χαμηλοβλεπούσα που δίνει κώλο παντρεμένη.
1
10%
30-40 όλα τα μασάει και φτύνει τα κουκούτσια ελεύθερη.
1
10%
30-40 έχει πάρει τα δέντρα και τα φύλλα παντρεμένη.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
40-50 παίρνει έναν, παίρνει δύο, παίρνει τρεις και άμα λάχει δεκατρείς ελεύθερη.
1
10%
40-50 έχει πάρει τον άπαρτο παντρεμένη.
2
20%
50-60 ξινή αραχνιασμένη που στην πιάνει με χαρτοπετσέτα και δε δίνει κώλο ελεύθερη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
50-60 τα δίνει όλα πακέτο ψάχνοντας τεκνά στο ίντερνετ παντρεμένη.
1
10%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 31 Δεκ 2017, 14:54

άντε ρε να σας τσεκάρω σεξουαλικώς. δύο ψήφους έκαστος. δικαιολόγηση προαιρετική.
αποκλείονται ντε φάκτο οι γκέι. οι κερατάδες δεκτοί διότι ουδείς ακεράτωτος. γιατί όπως λέμε στο χωριό μου όποιος δεν κερατώθηκε μικρός θα κερατωθεί μεγάλος. :giggle02:

δικές μου επιλογές ως πρώην, νυν και μέλλων κερατάς, η δεύτερη και η ένατη. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Δεκ 2017, 15:25

Οσο γερναω μεγαλωνω και βλεπω οτι το θεμα γαμος-σταθερη σχεση ειναι μια κοροιδια, τοσο περισσοτερο εκτιμω τα λεγομενα ''πουτανακια'' σε συγκριση με τα ''καλα κοριτσια''

Το 99,9% των γυναικων θα σε κερατωσουν καποια στιγμη, μου ειναι αδιαφορο αν θα φαω μια φορα κερατο ή 100, παλι κερατας θα μαι

Παρθενες επισης δεν ειναι το 99,9% οποτε πουτσα μου αν εχει παει με εναν ή με 1000

Οποτε παμε φουλ για πουτανιαρες και βιτσιοζες ολων των ηλικιων :fico:

Ψοφο στις χαμηλοβλεπουσες με κωλο σηραγγα

YΓ Ψηφισα την 2η και 6η επιλογη :fico:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 31 Δεκ 2017, 18:03

καλά λέμε είσαστε πολύ έκφυλα άτομα
αναρωτιέμαι γιατί σας κάνω παρέα;

προτιμώ τις 40 με 50 χωρισμένες με παιδιά

:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 31 Δεκ 2017, 18:25

Ρεκ_ _μας έγραψε:άντε ρε να σας τσεκάρω σεξουαλικώς. δύο ψήφους έκαστος. δικαιολόγηση προαιρετική.
αποκλείονται ντε φάκτο οι πούστηδοι. οι κερατάδες δεκτοί διότι ουδείς ακεράτωτος. γιατί όπως λέμε στο χωριό μου όποιος δεν κερατώθηκε μικρός θα κερατωθεί μεγάλος. :giggle02:

δικές μου επιλογές ως πρώην, νυν και μέλλων κερατάς, η δεύτερη και η ένατη. :fico:

Είσαι σιχαμένος ρατσιστής και λίγα με τους πούστηδοι. Αμ το άλλο πάλι; Αναφέρεσαι στις γυναίκες σαν να είναι αντικείμενα. Φτου σου ρε ξεφτίλα.

Εγώ πάντως γουστάρω τα νεανικά μουνάκια
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Δεκ 2017, 18:39

vallon έγραψε:καλά λέμε είσαστε πολύ έκφυλα άτομα
αναρωτιέμαι γιατί σας κάνω παρέα;

προτιμώ τις 40 με 50 χωρισμένες με παιδιά

:D

:enamorado: :enamorado: :enamorado:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Ιαν 2018, 10:42

Γύπας έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:άντε ρε να σας τσεκάρω σεξουαλικώς. δύο ψήφους έκαστος. δικαιολόγηση προαιρετική.
αποκλείονται ντε φάκτο οι πούστηδοι. οι κερατάδες δεκτοί διότι ουδείς ακεράτωτος. γιατί όπως λέμε στο χωριό μου όποιος δεν κερατώθηκε μικρός θα κερατωθεί μεγάλος. :giggle02:

Είσαι σιχαμένος ρατσιστής και λίγα με τους πούστηδοι. Αμ το άλλο πάλι; Αναφέρεσαι στις γυναίκες σαν να είναι αντικείμενα. Φτου σου ρε ξεφτίλα.

Εγώ πάντως γουστάρω τα νεανικά μουνάκια

τι ρατσιστής ρε παπάρα και τι αντικείμενα; ξέρεις τι έχω τραβήξει εγώ στα χέρια λυσσασμένων σεξιστριών τεκνατζούδων;
μου έχουν κάνει πράματα και θάματα παρά τη σθεναρή αντίσταση που επέδειξα. μία μια φορά, παντρεμένη 55άρα ήθελε να μου βάλει κωλοδάχτυλο. μια άλλη ήθελε να της δαγκώνω τα κωλομάγουλα και στο φινάλε με έκλασε. για να μην πω και τα χειρότερα και αρχίσει η λογοκρισία. αντικείμενα είμαστε εμείς οι ψυχοπονιάρηδες που δε λέμε όχι στην κάθε λυσσάρα που μας χρησιμοποιεί για να ικανοποιήσει τα βίτσια της. :D :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Ιαν 2018, 10:44

ψηφίστε ρε παπάρες μη ντρεπόσαστε. αλλιώς βλέπω να μένουμε αρχιδόκαμπος και δεν πρόκειται να γραφτούν τεκνατζούδες στο φρη αν δεν έχουν μια εικόνα του τι προσφέρει το μαγαζί. :D :fico:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Ιαν 2018, 10:56

είμαστε της εκκλησίας εδώ μέσα
να πάρε παράδειγμα τον Χρίστο Ελ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιαν 2018, 11:11

20-30 ετών, άγαμη χωρίς παιδιά, με συμπαθητική φάτσα και ωραίο σώμα χωρίς τριχοφυΐα, ελαφρώς μελαμψή, να της αρέσει να βλέπει μπάλα, να ξέρει να μαγειρεύει, να της αρέσει να φροντίζει τον άντρα της και να είναι ηφαίστειο στο κρεβάτι.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2018, 12:04

Admin έγραψε:20-30 ετών, άγαμη χωρίς παιδιά, με συμπαθητική φάτσα και ωραίο σώμα χωρίς τριχοφυΐα, ελαφρώς μελαμψή, να της αρέσει να βλέπει μπάλα, να ξέρει να μαγειρεύει, να της αρέσει να φροντίζει τον άντρα τηςκαι να είναι ηφαίστειο στο κρεβάτι.

Αυτα που εσβησα τα λεγα και γω παλια, τωρα εχω πιασει το νοημα της ζωης και μου αρκει να ναι ψηλη, σκυλοφατσα και εκφυλη, με κωλαρα και τσιμπουκοχειλα συν τα αλλα που ειπες :D

Ειδικα το μελαμψη, το ελαφρως μαυρο δερμα προσθετει πολλους ποντους
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”