Μαλάκες καθηγητές!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Μαλάκες καθηγητές!

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 05 Οκτ 2017, 23:04

"Ανοίγω" το νήμα -και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου :D - ως εμπειρογνώμονας μετά από 21 χρόνων θητεία σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης ( φροντιστήριο,ιδιωτικό σχολείο,δημόσιο)
Προσθέστε ό,τι θέλετε ,πάσα κριτική δεκτή , μπινελικώστε αβέρτα ,το αξίζουμε :s_mad :angry:

ΣΣ: έχω "φορτώσει" με τον σύλλογο διότι μετά από 3 χρόνια ,φέτος μου βγάλανε γούστα και δε θέλουν να κάνουν τίποτα ,γίνεσαι μετά φασίστας διευθυντής και λες "πάρε τον πούλο" και κάντο ; ε μάλλον :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Μαλάκες καθηγητές!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Οκτ 2017, 08:36

Καθηγήτρια Κυπραία, μαθηματικός, δεν σκάμπαζε γρι από μαθηματικά. Σε ένα διαγώνισμα είχα λύσει ολόσωστα μια άσκηση, αλλά με διαφορετικό τρόπο από αυτό που είχε στο βιβλίο με τις έτοιμες λύσεις από το οποίο έβαζε τις ασκήσεις ( :LoL: ), και μου την έπιασε ως λάθος. Πάω λοιπόν και της λέω "πού είναι το λάθος;" και μου λέει "εδώ είχες γράψει ένα κείμενο και βαριόμουνα να το διαβάσω".

Η ίδια πάλι, στα μαθηματικά δεσμης, πρώτη μέρα μετά την 2μηνη κατάληψη, πάει και τους αρχίζει παράδοση λχ το κεφάλαιο 5 (ενώ είχαν μείνει στο κεφάλαιο 2 και ήταν και τα άλλα εντός ύλης). Ψάχνονται όλοι να δουν τι συμβαίνει και κάποιος της λέει "κυρία είχαμε μείνει στο τάδε κεφάλαιο, τα άλλα δεν θα τα κάνουμε;" και απαντά "τα άλλα τα κάνατε στο φροντιστήριο".
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Οκτ 2017, 17:35

Ρε συ μιλάμε για ντουγάνια ,γκαφάλια και δε συμμαζεύεται.
Ξεπατώνομαι ένα μήνα τώρα να βγάλω με τα χίλια ζόρια πρόγραμμα - διότι έχω καθηγητές από το σχολείο μας που πάνε και σε 2 άλλα σχολεία, να συνυπολογίσω εργαστήρια, αίθουσες ,καθηγητές που έρχονται για συμπλήρωση ωραρίου από άλλα σχολεία - έχω αφιερώσει ατελείωτες εργατώρες και στο σπίτι,στο τέλος κατορθώνω ένα οριστικό πρόγραμμα κι αρχίζουν οι ...μαλακίες! :s_mad

Ο ένας μπερδεύει τις ημέρες και δεν έρχεται 1η ώρα που είχε μάθημα ( τον γαμείς μετά ή δεν τον γαμείς;) , ο άλλος τελευταία στιγμή θυμάται να ζητήσει γονική άδεια κλπ κλπ :nono: :nono:

....to be continued
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Οκτ 2017, 18:04

Γκουλαγκ
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Οκτ 2017, 20:04

Τι γκούλαγκ , το γκούλαγκ θα είναι παράδεισος άμα μού τη "δώσει" κι επιβάλλω στρατιωτικοποίηση :s_cool

Συνεδρίαση συλλόγου: ποιος θα πάρει τις γιορτές ; κάποιοι ξύνονταν, κάποιοι θυμήθηκαν να πάνε τουαλέτα ..έτσι είστε ; τον πούλο ,απευθείας ανάθεση :s_cool

Υπεύθυνοι τμημάτων : εγώ δε θέλω γιατί δε μ 'αρέσει το τμήμα ( στα παπάρια μας!), :whistle: :whistle: ,άλλοι "πετούσαν χαρταετό" :whistle: :whistle: ,κάποιοι είχαν υπερεπείγουσες δουλειές στο κινητό....έτσι είστε ; τον πούλο ,απευθείας ανάθεση :s_cool

Εφημερίες: βγείτε μαλάκες ( εντάξει δεν το είπα έτσι) εφημερίες ,έχουμε 110 παιδιά, αν κάτι συμβεί ..θα πάμε όλοι φυλακή!! :s_mad

ΣΣ: οι καπνιστές τιμωρήθηκαν και με 1 επιπλέον εφημερία , διότι μαλακίζονταν για 3-4 λεπτά και παρατούσαν την εφημερία :sdup:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Οκτ 2017, 23:12

Απόλυσέ τους! Όλους!

Και φέρε δίπλα σου σοβαρούς ανθρώπους για συνεργάτες:

Εικόνα

ΥΓ
Kιμ Ιλ Σούνγκ και Κιμ Γιόνγκ Ιλ έχουν κάδρο σε κάθε τάξη σαν τον Χριστό στην Ελλάδα :laugh1:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2017, 09:51

Λολ ο gaijin στη μεση με την γαλαζια γραβατα ποιος ειναι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Οκτ 2017, 11:39

Λαχουρένιος έγραψε:Λολ ο gaijin στη μεση με την γαλαζια γραβατα ποιος ειναι?

Επισκέπτης, από κάτι τέτοιο: https://tongiltours.com/pyongyang-summe ... e-program/

Oegugin είναι στα κορεάτικα :sdup:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2017, 12:31

Ε νταξει μη βαρας :P
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Οκτ 2017, 17:16

Από 12 /10 όλα και όλοι δουλεύουν επαρκώς, οι καθηγητές πηγαίνουν στην εφημερία, οι καπνιστές ...δεν καπνίζουν φανερά ( πάνε και καπνίζουν στις τουαλέτες :laugh1: ), πηγαίνουν στην ώρα τους στην τάξη, εκτελούν κανονικά το πρόγραμμα του σχολείου κλπ

ΣΣ: Τι διάολο, λέτε να με είδαν σαν τον ΚΙΜ ή ετοιμάζεται πραξικόπημα; :hmmm :hmmm
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”