Θα σας δώσω ένα στοιχείο. Είμαι από το άλλο φόρουμ που αποτελεί οίκο ανοχής εμφυλιακού roleplay. Θεωρώ τον Σαμαρά το χειρότερο καρκίνωμα που πέρασε από την Ελλάδα (μεγάλο κατόρθωμα για τα ελληνικά δεδομένα). Κατέβασε τόσο τη μπάρα που ακόμα και ο Αλέξης μπροστά του μοιάζει με Περικλή.
Θεωρώ μέγιστη πολιτική προσωπικότητα τον Αμερικανό Ron Paul, αν και ακόμα και αν κυβερνούσε αυτός θα ήμουν εναντίον του όσο δεν καταργούσε το κράτος.
Έχω διασυνδέσεις με 58 καταλήψεις πανελλαδικά και 130 παγκοσμίως, επίσης έχω κονέ σε 30 περίπου κωλόμπαρα πανελλαδικώς και επεκτείνομαι πανευρωπαϊκά.
Κυριότερες επιρροές μου είναι: Murray N. Rothbard, Ayn Rand, Ludwig von Mises, ολόκληρο το mises.org, David Friedman, Mikhail Bakunin, Pierre Joseph Proudhon, George Orwell, Max Stirner, Αριστοτέλης, Θωμάς Ακινάτης, Ibn Khaldoun.
Στο γνωστό φόρουμ κυκλοφορούσα ως «Caligula». Χαίρετε.
Ήρθα. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ.
-
Ξυπόλυτος Πρίγκιψ
Re: Ήρθα. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ.
Ξεκίνησε μια βρόχα εδώ στους πρόποδες της Πάρνηθας άνευ προηγουμένου!
Χαλάζι σε μέγεθος μπαλάκι Πινγκ πονγκ!
Κεραυνοί, αστραπές και βροντές για χάσιμο!
Γειά σου αναρχικέ!
Χαλάζι σε μέγεθος μπαλάκι Πινγκ πονγκ!
Κεραυνοί, αστραπές και βροντές για χάσιμο!
Γειά σου αναρχικέ!

0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Μόλις εκσπερμάτισα!

0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Kauldron
- Supreme poster

Καλώς το, το παιδί.
Καλά ποσταρίσματα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
mnimes_istorikes
- Rookie poster

-
fasistario
- Mr Lamogio

Επιτέλους,μαζεύεται καλός κόζμος.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
Διάδοχος
- Danchō

Γειά σου Κάλι 

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»