Βλέπω διάφορα περίεργα εδώ μέσα να γράφονται.
Μου φαίνεται ή πιο πολλοί είτε δεν είστε Έλληνες είτε ζείτε στο εξωτερικό, είτε είστε ομογενείς...
Δεν την ζείτε την ελληνική κρίση και την ελληνική ζωή...φαίνεται...
Τί εθνικότητα είστε;;;
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Τί εθνικότητα είστε;;;
Γιά σαμ Χρβατ.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

είμαι υποσωματίδιο ερχομενο με κομήτη
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Διάδοχος
- Danchō

Είμαι Βορειοκορεάτης, στην ψυχή. Αν μου δώσει η DPRK διαβατήριο, σκίζω το ελληνικό, το χέζω με τσίρλα και το δίνω στους αρουραίους να το φάνε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Freisinniger έγραψε:είμαι υποσωματίδιο ερχομενο με κομήτη
Πιθανότατα είσαι πράκτωρ των Εβραίων, μεταμφιεσμένος σε Έλληνα μετανάστη φοιτητή του εξωτερικού.
Πάντως σε αυτό που λες για πνευματική ανωτερότητα της Ευρώπης κάνεις τραγικό λάθος. Το ότι η ζωή στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι καλύτερη και πιο τεχνολογική, δεν την κάνει πιο πνευματική.
Αν εσείς οι αριστερόφρονες είστε υπέρ του ασιατισμού της Ελλάδας, πως περιμένετε ρε να γίνουμε πνευματικά όντα;
Αφήστε λοιπόν προπαγάνδα. Δεν θέλουμε να γίνουμε ούτε Ασία αλλά ούτε και Ευρώπη.....δεν θέλουμε βοήθεια, χειραγώγηση, τίποτα. Είμαστε selfsufficient.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, αυτό που ποτέ δεν σας πέρασε από το νου.
Αντίσταση! Αντίδραση!
Το καταλάβατε; Θα το καταλάβετε!
Πάτερ Κλεομένης forces
0 .
..
-
Freisinniger
- Maître des anions

0 .

-
Ακετυλένιο
- Rookie poster

Freisinniger έγραψε:είμαι υποσωματίδιο ερχομενο με κομήτη
Τώρα που το λες, το ήξερες ότι ζωή υπάρχει χάρη στις εκρήξεις σούπερ νόβα και μόνο;
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
Freisinniger
- Maître des anions

Ακετυλένιο έγραψε:Freisinniger έγραψε:είμαι υποσωματίδιο ερχομενο με κομήτη
Τώρα που το λες, το ήξερες ότι ζωή υπάρχει χάρη στις εκρήξεις σούπερ νόβα και μόνο;
εσύ τι λες τζάμπα να το είπα; Η ζωή προήρθε από κομήτες και μετεωρίτες που έπεσαν στην γη και άρχισαν με την πάροδο των χρόνων να σχηματίζεται ζωή. Επίσης με τους κομήτες και μετεωρίτες επειδή περιείχαν μεγάλες ποσότητες υγρών σχηματίστηκε ο ωκεανός και η ατμόσφαιρα.
0 .