Οδηγώντας στη Ρωσία
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Οδηγώντας στη Ρωσία
Κι έλεγα εγώ ότι οι Ρουμάνοι είναι οι χειρότεροι.......τελικώς υπάρχουν και χειρότερα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Οδηγώντας στη Ρωσία
και οι Ελ δεν είναι καλοί στην οδήγηση, έχουμε αρκετά θανατηφόρα ατυχήματα, ενώ για ευρωπαϊκή χώρα δεν νοείται να είναι τόσο ψηλά.
Αυτά που βλέπεις στην ρωσία δεν είναι τίποτα άλλο λόγω ότι όλοι αυτοί θα πρέπει να έχουν κάμερα υποχρεωτικά στο αμάξι, λόγω και των απαιτήσεων των ασφαλιστικών εταιριών.
Αυτά που βλέπεις στην ρωσία δεν είναι τίποτα άλλο λόγω ότι όλοι αυτοί θα πρέπει να έχουν κάμερα υποχρεωτικά στο αμάξι, λόγω και των απαιτήσεων των ασφαλιστικών εταιριών.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Στύγιος
Kαι οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα ,αυτομάτως "μεταμορφώνονται" . Στα τούνελ των Τεμπών 80 το όριο ,ο άλλος με γερμανικές πινακίδες πήγαινε μαμιώντας με 130;
παρακάτω 3 αυτοκίνητα με σερβικές πινακίδες -στα παπάρια τους -έβγαιναν κανονικά απ'την στροφή χωρίς καν να σταματήσουν 
παρακάτω 3 αυτοκίνητα με σερβικές πινακίδες -στα παπάρια τους -έβγαιναν κανονικά απ'την στροφή χωρίς καν να σταματήσουν 
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Οι πινακιδες δεν λενε κατι, ανετα μπορει να ηταν καποιος λαζοντοιτς. Οι Σέρβοι οπως ολοι Βαλκάνιοι οδηγουν επικίνδυνα και εχουν γραμμενο τον ΚΟΚ.
Η Ρωσια στην κουλτουρα οδηγησης ειναι περιπου οπως τα Βαλκανια, απλα οπως σωστα ειπε ο Μετρ σχεδον καθε αμαξι εχει καμερα για αυτο και φαινεται σαν να ειναι ενα Μαντ Μαξ τερριτορι.
Η Ρωσια στην κουλτουρα οδηγησης ειναι περιπου οπως τα Βαλκανια, απλα οπως σωστα ειπε ο Μετρ σχεδον καθε αμαξι εχει καμερα για αυτο και φαινεται σαν να ειναι ενα Μαντ Μαξ τερριτορι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Στύγιος
ВладимирВладимирович έγραψε:Οι πινακιδες δεν λενε κατι, ανετα μπορει να ηταν καποιος λαζοντοιτς. Οι Σέρβοι οπως ολοι Βαλκάνιοι οδηγουν επικίνδυνα και εχουν γραμμενο τον ΚΟΚ.
Μπα ,Γερμανός ήταν και τον πήγα γαμιώντας μετά μέχρι Κατερίνη - δεν θα το ξανακάνει

ΣΣ: ήμουν με τον "ΧΑΡΟ" , ο οποίος πιάνει... 195 στην τελική

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

αν ήταν κατάξανθος τότε ήταν γερμανός
0 .

-
Στύγιος
Freisinniger έγραψε:αν ήταν κατάξανθος τότε ήταν γερμανός
Ήταν εντελώς προκλητική η συμπεριφορά του ,από το Μακρυχώρι μέχρι τη Κατερίνη μέχρι που αναγκάστηκα να του κάνω ramming , ώσπου σταμάτησε και τον είδα ,ναι ήταν μαλάκας Γερμανός
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Οι ανθρωποι ειναι τοσο αγενεις και μαλακες, οσο τους παιρνει να ειναι.
Η Γερμανια ειναι κρατος οποτε εκει οι γερμανοι θελωντας και μη ειναι κυριοι.
Εδω ειναι η αγρια δυση οποτε εδω ο καθενας βγαζει την μαλακια του ελευθερα και του λενε και μπραβο.
Η Γερμανια ειναι κρατος οποτε εκει οι γερμανοι θελωντας και μη ειναι κυριοι.
Εδω ειναι η αγρια δυση οποτε εδω ο καθενας βγαζει την μαλακια του ελευθερα και του λενε και μπραβο.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Στύγιος έγραψε:
Ήταν εντελώς προκλητική η συμπεριφορά του ,από το Μακρυχώρι μέχρι τη Κατερίνη μέχρι που αναγκάστηκα να του κάνω ramming , ώσπου σταμάτησε και τον είδα ,ναι ήταν μαλάκας Γερμανός
Τελικά δεν είσαι ο μόνος που μου το λέει, άλλος ένας χτύπησε μια φίλη μου που ήταν στην μηχανή της μέσα στο κέντρο των αθηνών και την παράτησε αβοήθητη μέσα στο δρόμο.
Δεν μου κάνει πάντως εντύπωση, γιατί η συμπεριφορά τους όταν κάτι συμβεί τα χάνουν ή ξέρουν ότι στην Ελλάδα οι νόμοι είναι χαλαροί και δεν θα τους κάνεις απολύτως κανείς τίποτα.
0 .

-
Στύγιος
Έχω τη συνείδηση μου ήσυχη, τουλάχιστον πρόλαβα ένα λιγότερο μελλοντικό τροχαίο...
0 .