Μπαν ...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Μπαν ...

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 02 Φεβ 2017, 19:36

Καλησπερα ...
Ναμαι παλι ... Εφαγα μπαν απο το .... απο ποιον αλλον ;; Απο τον ΙΑΝΟ βεβαια ...
:ciao5:
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Μπαν ...

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Φεβ 2017, 19:57

Καλώς τον!
Καλά, ακόμα με το βόθρουμ ασχολείστε ρε σεις;
Τί εξάρτηση είναι αυτή;
Πάτε και γράφετε πράγματα κατά της ΝΔ σε ένα φόρουμ όπου τα τρολλ της ΝΔ έχουν την αβαντα της διαχείρισης και το καθένα γράφει με 10 προφίλ. Περιμένετε ότι θα σας πουν μπράβο;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 02 Φεβ 2017, 21:11

Χαίρετε!

Μια επισήμανση, έρχεστε όλοι οι κλαψομούνιδες και κάνετε παράπονα για το τάδε φόρουμ και στο τέλος μόλις περάσει ο πόνος πάλι τσουππ ξαναεπιστρέφετε σαν τα μικρά παιδάκια πίσω.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 02 Φεβ 2017, 21:25

:)

Ναι ...ειναι καποιο ειδος εξαρτησης , η συνηθειας ...
Προσωπικα , μου εχει γινει συνηθεια , αλλα και εχω απο εκει μεσα καποιου ειδους αλληλοσεβασμο με καποια μελη ...
Δεν παραπονεθηκα ... ουτε κλαψομουνιασα ... Ηρθα σε συγκρουση με τον ΙΑΝΟ , δεν δεχτηκα τις μαλακιες που εγραφε , αντεδρασα και εκεινο που με ενοχλησε ειναι οτι ΔΕΝ λειτουργησε σαν διαχειριστης , αλλα σαν μελος με ειδικα προνομια ... Ουτε ειπα οτι δεν θα επιστρεψω παλι ... Και θα επιστρεψω και θα συνεχισω να ειμαι ο εαυτος μου ...
Ξερω , εχω ακουσει τα περι ΝΔ και των διαφορων λογαριασμων ... Αλλος ενας λογος που ειμαι εκει ... Για να τους μπαινω στο ρουθουνι ...
Ειμαι αρκετα παλιος εκει και δεν ανεχομαι καποιες συμπεριφορες απο οποιον και αν προερχονται ...
Το οτι δεν μπαινω , στο παρον φορουμ , δεν ειναι οτι αδιαφορω ... Περισσοτερο ειναι το οτι δεν μου ειναι ευκολο να γραφω τοσο τακτικα ... Αλλωστε ποτε δεν καταφερα να μαθω το "τυφλο συστημα" δακτυλογραφησης ...

Ολντ :ciao5:
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Φεβ 2017, 21:27

Για να κανουν μπαν σε ατομα σαν τον Τζενται που παντα τους εδειχναν ανοχη (αν και εκραζαν την ΝΔ) γιατι ηλπιζαν οτι θα ξαναγυρισουν στην ΝΔουλα,καταλαβαινετε ποσο εχουν ρεταρει οι ανθρωποι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 02 Φεβ 2017, 21:51

Γινήκαμε άσυλο :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Φεβ 2017, 22:19

Λαχουρένιος έγραψε:Για να κανουν μπαν σε ατομα σαν τον Τζενται που παντα τους εδειχναν ανοχη (αν και εκραζαν την ΝΔ) γιατι ηλπιζαν οτι θα ξαναγυρισουν στην ΝΔουλα,καταλαβαινετε ποσο εχουν ρεταρει οι ανθρωποι.

Ρίχτε μια ματιά στο alexa.
Το βοθρουμ έχει βουλιαξει. Κάπου 240.000 είναι τώρα και πριν λίγα χρόνια ήταν 40.000. Και σε όλους τους δείκτες έχει κάνει βουτιά. Καμιά 10αρια άτομα αν έχουν μείνει και άλλα 5 τρολλ της ΝΔ με καμιά 100αρα λογαριασμούς. :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Φεβ 2017, 22:22

Eισαι στο μυαλο μου Αλεξ.Οταν διαβασα το νημα αυτο μπηκα απο περιεργεια εκει στο Αλεξα,μια και το βοθρουμ εχει βγαλει το μετρητη απο τη σελιδα ;)

Περσυ τετοια εποχη ηταν γυρω στις 160.000.Νομιζω δεν τους νοιαζει καν αν θα χουν κοσμο,και το χουν γυρισει σε κλειστο κλαμπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 02 Φεβ 2017, 22:53

Σε όσους έρχονται εδώ για να κάνουν διάλειμμα μέχρι να περάσει το μπάν τους απο τον βόθρο, προτείνω μπαν.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Φεβ 2017, 11:06

Εγκρίνω και επαυξάνω με δημόσια διαπόμπευση , τι το κάναμε εδώ πέρα... ΟΚΑΝΑ;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”