Μου αρέσει εδώ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
mitsokollias

Μου αρέσει εδώ

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 18 Φεβ 2015, 13:18

Εχω αρκετά χρόνια που δεν έγραφα σε φόρα. Εδώ τα πράγματα φαίνονται ήρεμα και πολιτισμένα ,οπότε αν διατηρηθεί έτσι ,θα είναι ευχάριστο να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας. Βέβαια το πιθανότερο είναι σύντομα να πλακώσουν ψυχάκηδες όπως συνέβει σε αντίστοιχες προσπάθειες παλιότερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μου αρέσει εδώ

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 18 Φεβ 2015, 13:30

:)
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.

Οι ψυχάκηδες νομίζω οτι εδώ δεν θα μπορέσουν να ευδοκιμίσουν, γιατί υπάρχουν κανόνες οι οποίοι εφαρμόζονται.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 18 Φεβ 2015, 13:37

Όχι στον κοινωνικό αποκλεισμό. Τι έχουν οι ψυχάκηδες ρε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 18 Φεβ 2015, 13:57

Ε, ναι, δε λέω ψυχή έχουν και οι ψυχάκηδες, :D αλλά υπάρχει ήδη ιστότοπος γι' αυτούς.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 18 Φεβ 2015, 16:20

Σεβασμός στο άσυλο σε παρακαλώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 18 Φεβ 2015, 16:39

Συμφωνώ μαζί σου Μητσοκόλλια, ασύγκριτα καλύτερες συνθήκες συζήτησης εδώ μέσα σε σύγκριση με άλλα μέρη διαδικτυακά, κι επισήμως σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 18 Φεβ 2015, 17:08

Αν είχαμε και τον Ταυγέτη, θα εξασφαλίζαμε στιγμές γραφικότητας απαράμιλλου κάλλους. Τι να γίνεται άραγε; Άντεξε την εκλογή του Σύριζα ή είναι σε καθημερινή εμψυχωτική θεραπεία από τις δύο τσέχες του για να ανταπεξέλθει; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 19 Φεβ 2015, 01:47

Kauldron έγραψε::)
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.

Οι ψυχάκηδες νομίζω οτι εδώ δεν θα μπορέσουν να ευδοκιμίσουν, γιατί υπάρχουν κανόνες οι οποίοι εφαρμόζονται.

Εικόνα

:s_cool
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 24 Φεβ 2015, 11:57

Αν υπάρξει ανοχή στην προπαγάνδα των νεοναζιστών κι εδώ ,σύντομα θα καταντήσει μια από τα ίδια πάντως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Φεβ 2015, 12:16

Νομίζω οτι ο καθένας πρέπει να δικαιούται να εκθέτει τις απόψεις του (εντός των κανόνων, βέβαια). Από 'κει και πέρα, μεγάλα παιδιά είμαστε, και μπορούμε να απορρίψουμε, και μάλιστα με επιχειρήματα τις θέσεις με τις οποίες διαφωνούμε. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η έκθεση των απόψεων, εφόσον αυτές είναι εσφαλμένες, είναι ο καλύτερος τρόπος να "ξεβρακωθούν" οι φέροντες τις απόψεις.
Από την άλλη μεριά, η φίμωση, απλά ενισχύει αυτόν που την δέχεται, αφού δείχνει φόβο (και μάλιστα μεγάλο) από την πλευρά αυτού που φιμώνει.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”