Χρόνια μας Πολλά!!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Χρόνια μας Πολλά!!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Δεκ 2015, 12:49

Σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο λειτουργίας του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ! :) :)

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Χρόνια μας Πολλά!!

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Δεκ 2015, 13:04

Έχοντας επιβιώσει από αλεπάλληλες επιθέσεις βαλτών τρολλ, και κακόβουλων χρηστών, που κοίταζαν πώς να κάνουν άλλους χρήστες να φύγουν. Να τα εκατοστήσουμε.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Δεκ 2015, 13:13

Ασ' τους να στέλνουν όσα τρολλάκια θέλουν. Δεν μασάμε εμείς από τέτοια. Μπορεί σε άλλα φόρα να επέτυχαν το σκοπό τους και να τα έκλεισαν με τα τρολλάκια τους, αλλά εδώ δεν θα το πετύχουν. Πιο πιθανό είναι να τους γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό που κάνουν. ;) :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 23 Δεκ 2015, 13:27

Χρόνια πολλά στο φόρουμ!

Με την ευκαιρία αυτή που μου δίνει το νήμα θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά στο κινητό μου , στην καφετέρια μου και στον ατμο-μάγειρα μου που κλείνουν σήμερα ένα χρόνο .
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Δεκ 2015, 13:35

Καλά, μην τους εύχεσαι και πολλά χρόνια, θα βγούν εκτός εγγύησης. :LoL:
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Δεκ 2015, 13:36

Χρόνια πολλά , σκέφτομαι να σας πω και τα κάλαντα και μετά θα περιφέρω δίσκο "ίνα πληρωθώσιν τα τέλη κυκλοφορίας " :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 23 Δεκ 2015, 13:45

Εικόνα
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Δεκ 2015, 13:52

Ευχόμαστε να υπάρχει για πολλά χρόνια το φόρουμ. Δεν είπαμε ότι θα κάνουμε και γενέθλιο πάρτυ για το φόρουμ ή ότι θα κόψουμε τούρτα με κεράκια. :D

Συνοπτικά, το φόρουμ ήταν μια ιδέα που είχε συζητηθεί από εδώ και 2 χρόνια περίπου, όταν κάποιοι είχαμε αντιληφθεί τί βούρκοι είναι κάτι άλλα δήθεν "αντικειμενικά" φόρουμ. Η αφορμή που έγινε αυτό ακριβώς ένα χρόνο πριν ήταν ότι στο γνωστό βούρκο των μπουμπουκοβοριδικών έπεσε ομαδικό μπαν σε "αντιφρονούντες" (ανελικούς, συριζαίους, κομμούνια κλπ), ωστε στην προεκλογική περίοδο πέρυσι να μην ποστάρουν στο βούρκο τους. Τότε πλέον κατάλαβαν και όσοι είχαν κάποιες αμφιβολίες τί βούρκος ήταν εκεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 23 Δεκ 2015, 14:15

Admin έγραψε:Ευχόμαστε να υπάρχει για πολλά χρόνια το φόρουμ. Δεν είπαμε ότι θα κάνουμε και γενέθλιο πάρτυ για το φόρουμ ή ότι θα κόψουμε τούρτα με κεράκια. :D

Συνοπτικά, το φόρουμ ήταν μια ιδέα που είχε συζητηθεί από εδώ και 2 χρόνια περίπου, όταν κάποιοι είχαμε αντιληφθεί τί βούρκοι είναι κάτι άλλα δήθεν "αντικειμενικά" φόρουμ. Η αφορμή που έγινε αυτό ακριβώς ένα χρόνο πριν ήταν ότι στο γνωστό βούρκο των μπουμπουκοβοριδικών έπεσε ομαδικό μπαν σε "αντιφρονούντες" (ανελικούς, συριζαίους, κομμούνια κλπ), ωστε στην προεκλογική περίοδο πέρυσι να μην ποστάρουν στο βούρκο τους. Τότε πλέον κατάλαβαν και όσοι είχαν κάποιες αμφιβολίες τί βούρκος ήταν εκεί.

Εικόνα

Στην χώρα μας δυστυχώς έχουμε πολλά ,πολλά , πολλά, προβλήματα , ένα από αυτά είναι και οι διαδικτυακοί χώροι ανταλλαγής κοινωνικο-πολιτικών απόψεων , αυτοί οι χώροι ενώ κανονικά θα έπρεπε είναι μη καθοδηγούμενοι και να μην προωθούν η προπαγανδίζουν συγκεκριμένες ιδέες και συγκεκριμένους πολιτικούς , το Ελληνικό δαιμόνιο βρήκε τον τρόπο να τα ξευτελίσει να τα κάνει υποχείριο των πολιτικών μαστροπών της χώρας και παράλληλα να την σκαπουλάρουν οι ιδιοκτήτες από την ελάχιστη χαλαρή νομοθεσία που έχουμε.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 23 Δεκ 2015, 18:27

Aιωνιο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”