Ωραία τα ΕΛΤΑ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Ωραία τα ΕΛΤΑ

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Σεπ 2015, 16:15

Πολύ ωραία τα ΕΛΤΑ και τα άτομα που απασχολούν και εργάζονται, ούτε Αγγλικά δεν ξέρουν να διαβάζουν τα ζώα. :yesyes:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ωραία τα ΕΛΤΑ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Σεπ 2015, 21:32

Τί έγινε πάλι με τα λατρεμένα μας ΕΛΤΑ; :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Σεπ 2015, 21:54

Τι να γίνει; Φόρτωσαν δέμα από Ελλάδα και το στείλανε Αγγλία, περίμενα 2 βδομάδες το δέμα, μπήκα με τον κωδικό και τι βλέπω, σήμερα πετούσε πτήση από Αγγλία προς Γερμανία όπου θα το φόρτωναν και θα το έστελναν. Ότι δεν κάνανε αυτοί το κάνανε οι Άγγλοι. Διαλυμένο κράτος από παντού.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 14 Σεπ 2015, 22:07

το ειχα καπου γραψει: για Εξωτερικό---> DHL. Τα ΕΛΤΑ μονο στο νησί στελνουν. Μονο εκεί ξέρουν να στελνουν? Μονο εκει πιστευουν οτι πανε δεματα?? Δεν ξερω τι παίζει , αρκετά χρόνια τώρα.
Και για Αγγλια, τα στελνουν καθυστερημενα. Αλλά ξερεις οτι εχουν φτασει (απο το να μην ξερεις πού βρίσκονται οπως σου ετυχε)
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Σεπ 2015, 22:19

Ναι αλλά δεν έχω DHL δεν είχε στην περιοχή και νομίζω από Ελλάδα κοστίζει ακριβά, αν και είναι Γερμανική εταιρία. Την επόμενη φορά θα δω πως θα γίνει. Δηλαδή τα στέλνουν όλα Αγγλία και μετά τα διανέμουν από εκεί με άλλες πτήσεις, σε άλλες χώρες; Μα δεν είναι ντροπή; Πλάκα κάνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Σεπ 2015, 22:36

μόλις κοίταξα τις τιμές για 10κιλ από ελλάδα προς γερμανία με DHL κοστίζει €252.15 :o :o :o

Κάποια μαλακία έγινε από την ΕΛΤΑ δεν μπορεί, μου έχουν ξαναστείλει πακέτο από Ελλάδα προς Γερμανία 5 εργάσιμες μέρες έκανε να έρθει. Κάτι παίζει με τα capital controls ίσως.

Από Γερμανία προς Ελλάδα κοστίζει με DHL 40€
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Σεπ 2015, 23:01

Δεν παίζει να κοστίζει τόσο ακριβά απ ότι είδα είναι εχπρες οι τιμές αυτές. Που μπαίνω να δω τιμές για να στείλω ένα πακέτο από Ελλάδα 10κιλ; Δεν παίζει πρέπει να είναι οι ίδιες τιμές όπως και Γερμανία, επειδή είμαστε στην ΕΕ.

http://www.dhl.gr/el.html
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 14 Σεπ 2015, 23:43

Metranion έγραψε:Ναι αλλά δεν έχω DHL δεν είχε στην περιοχή και νομίζω από Ελλάδα κοστίζει ακριβά, αν και είναι Γερμανική εταιρία. Την επόμενη φορά θα δω πως θα γίνει. Δηλαδή τα στέλνουν όλα Αγγλία και μετά τα διανέμουν από εκεί με άλλες πτήσεις, σε άλλες χώρες; Μα δεν είναι ντροπή; Πλάκα κάνεις;

το παραπονο μου με τα ΕΛΤΑ ειναι οτι κανουν ΠΑΝΤΑ λαθος.
Το σχόλιο οτι στελνουν μονο στο νησι γτ εκει ξερουν ηταν ειρωνία. Προφανώς και ξερουν να στελνουν σε αλλες χωρες αλλά κανουν λαθος!

Τώρα, για την DHL. Απο παλια γενικα ειχε καλό τρακινγκ. Τωρα ειδικα ειναι νμζ πρώτη απο όλες.
Απο ελλάδα , 10 κιλά στο εξωτερικό, ομολογώ δεν εχω στειλει (ουτε εχω λαβει ). Πολλά δεν ειναι; Μηπως χρειάζεται μεταφοική τυπου μετακομισης; Τα πακετα μου παντα ηταν 2 κιλών και αναμεσα σε ΕΛΤΑ-dhl-acs, νμζ η dhl ειναι μακραν η καλύτερη. Αυτη ειναι η εμπειρία μου γενικώς. Κοστος αναμεσα στις εταιριες: ΕΛΤΑ ~ 7 ευρω, DHL ~ 10-12 ευρω, acs δεν θυμαμαι (για 2 κιλα παντα)

10 κιλά δεν ξερω να βοηθησω.... :s_dunno

dhl.gr. Καλυτερα παντα να μιλησει οποιος στο στειλει με το γραφειο στην ελλάδα. Οι τιμες γενικως εχουν αλλαξει μεσα στα χρόνια. Τωρα, αποστολη εξπρες με dhl κοστιζει 15 ευρω (2,5 κιλα - παρελαβα ενα δεμα προσφατα απο Εξωτερικό για Ελλαδα).
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 15 Σεπ 2015, 00:09

λοιπόν έχω εδώ την λίστα της DHL, όπου DHL σημαίνει Γερμανικά Ταχυδρομεία Deutsche Post, από 10 έως 20 κιλά εντός ΕΕ κοστίζει 32€, από 20 έως 31,5 κιλά κοστίζει 42€. Στην Ελλάδα δεν έχουν τίποτα που να λέει πόσο κοστίζει;

http://www.dhl.de/en/paket/preise/preis ... ional.html

http://www.dhl.de/de/paket/preise/preis ... ional.html
0 .

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 15 Σεπ 2015, 11:37

Metranion έγραψε:λοιπόν έχω εδώ την λίστα της DHL, όπου DHL σημαίνει Γερμανικά Ταχυδρομεία Deutsche Post, από 10 έως 20 κιλά εντός ΕΕ κοστίζει 32€, από 20 έως 31,5 κιλά κοστίζει 42€. Στην Ελλάδα δεν έχουν τίποτα που να λέει πόσο κοστίζει;

http://www.dhl.de/en/paket/preise/preis ... ional.html

http://www.dhl.de/de/paket/preise/preis ... ional.html

Στο dhl.com μπορείς να βρεις τις τιμές για τέτοιου είδους μεταφορές. Ακουμπάς το tab "Expres" και από εκεί στην κατηγορία "Shipping" έχεις το "Get rate and time quote". Εκεί μπορείς να δώσεις χώρα/πόλη προέλευσης και προορισμού, βάρος και διαστάσεις. Από Ελλάδα για Γερμανία, και για πακέτο 10 kg και διαστάσεων 40 cm x 30 cm x 20 cm, μου δίνει τιμές από 252 ως 272 ευρώ.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”