Προβληματισμός.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Προβληματισμός.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 04 Σεπ 2015, 18:10

Έβλεπα μαζί με άλλα παιδάκια μια μοντέρνα έκδοση της ωραίας κοιμωμένης.
Μεταγλωττισμένη , με ωραία ψηφιακά εφέ και στην σκηνή που οι μικροσκοπικές νεράιδες σπρώχνουν τον πρίγκιπα να φιλήσει την ωραία κοιμωμένη το ξόρκι δεν λύθηκε τότε μια νεράιδα λέει :

-Ο Πρίγκηπας μας βγήκε τζούφιος.

Τρελάθηκα.
Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα π.χ ότι ήτανε ένας Ελληνικός αυτοσχεδιασμός και όχι η κανονική μετάφραση.
Ότι ήτανε καθαρά σεξιστικό σχόλιο σε ταινία για μικρά παιδάκια κ.λ.π... στο τέλος όμως μπερδεύτηκα όταν μέσα στο όλο σκηνικό έβαλα την εικόνα από το παιδάκι που πνίγηκε.

Ένα παιδάκι τριών χρόνων έζησε πόλεμο , προσφυγιά και στο τέλος πνίγηκε.

Πόσο υπερβολικός είμαι που πιάστηκα από μία σκηνή σε μία ταινία ;
Πόσο υπερβολικός είμαι που νομίζω ότι τέτοιου είδους σχόλια μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον χαρακτήρα των παιδιών όταν άλλα παιδιά βιώνουν τέτοιου είδους καταστάσεις;
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Προβληματισμός.

Δημοσίευσηαπό paralo » 04 Σεπ 2015, 18:13

Εισαι πατερας, συγχωρεισαι. Εισαι ανθρωπος, οργανώσου και ενημερώσου σωστά πριν προσφέρεις βοήθεια.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Σεπ 2015, 18:17

Εγω εβλεπα στη μεταγλωτισμενη εκδοση του Rurouni Kenshin οτι ο Saito ειπε στο Shishio οτι ειναι πιο βρωμερος απο ενα κουβα με σκουληκια,ενω αυτο δεν υπηρχε στην αγγλικη ή την ιαπωνικη εκδοση,και θυμηθηκα το βρωμικο που εφαγα τις προαλλες και με πειραξε.

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 04 Σεπ 2015, 18:20

Πρέπει να αναθεωρήσω πολλές από τις απόψεις μου για να μπορέσω να σκληρύνω.

Αλλιώς θα μεγαλώσω ένα παιδάκι για άλλο πλανήτη.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 07 Σεπ 2015, 08:41

Μάντης έγραψε:Πρέπει να αναθεωρήσω πολλές από τις απόψεις μου για να μπορέσω να σκληρύνω.

Αλλιώς θα μεγαλώσω ένα παιδάκι για άλλο πλανήτη.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αν κάποια στιγμή στο μέλλον σκοπεύεις να πας σε κάποιον άλλο πλανήτη και να πάρεις μαζί σου και τα παιδιά.
Τώρα αν σκοπεύεις να μείνεις το υπόλοιπο της ζωής σου εδώ καλό είναι να τα εκπαιδεύσεις να γίνουν λίγο κωλοπαιδαράδες γιατί ο κόσμος μας δεν έχει μονο συριζαίους που ακούνε έντεχνα τις νύχτες με πανσέληνο αλλά έχει και χρυσαυγίτες που σουγιαδιάζουν και ληστεύουν τις νύχτες επίσης με πανσέληνο. Μάλλον για όλα φταίει η πανσέληνος τελικά...
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 07 Σεπ 2015, 15:00

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω εβλεπα στη μεταγλωτισμενη εκδοση του Rurouni Kenshin οτι ο Saito ειπε στο Shishio οτι ειναι πιο βρωμερος απο ενα κουβα με σκουληκια,ενω αυτο δεν υπηρχε στην αγγλικη ή την ιαπωνικη εκδοση,και θυμηθηκα το βρωμικο που εφαγα τις προαλλες και με πειραξε.

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα?

Σκατά μεταγλώτισση έχουν κάνει.
Να βλέπεις το ιαπωνικό με αγγλικούς υπότιτλους ρε.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

venividivici
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό venividivici » 11 Σεπ 2015, 16:49

Ναι, κι εγώ έχω προσέξει ότι κάνουν συχνά λάθη. Πιο εύκολα να τα βρεις είναι όταν έχουν υπότιτλους, οπότε ακούς τι λένε στο έργο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”