Ειναι κατι που εχω παρατηρησει πολυ καιρο τωρα,και τον καιρο των μνημονιων εχει γινει πιο εντονο.
Σχεδον κανεις δεν παραδεχεται τον αληθινο λογο για τον οποιο ψηφιζει κατι.Παρτε για παραδειγμα το δημοψηφισμα.
Ακους τους ΝΑΙδες να λενε οτι θελουν να ανηκουν στην Ευρωπη,τον ανεπτυγμενο κοσμο,δε θελουν να ριξουν τη χωρα στα βραχια κοκ.
Λιγοι θα πουν οτι θελουν ΝΑΙ επειδη πχ περιμενουν ΕΣΠΑ ή εχουν καταθεσεις μεσα στην Ελλαδα και δε θελουν να τις χασουν,που ειναι και ο πραγματικος λογος που ψηφιζουν ΝΑΙ αλλωστε.
Ακους τους ΟΧΙδες να κανουν παραλληλισμους με το '21 και το '40,να βγαζουν πατριωτικες κορωνες κοκ
Λιγοι παλι θα πουν οτι θελουν ΟΧΙ επειδη δε τα βγαζουν περα (προσωπικα οχι σα χωρα),αν και για αυτο ψηφιζουν ΟΧΙ.
Εγω εχω μια ερμηνεια για ολο αυτο το θεατρο,αλλα θα θελα να ακουσω και τη δικη σας γνωμη.
Γιατι δεν ειμαστε ειλικρινεις?
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
AZUREUS
- Crazy poster

Re: Γιατι δεν ειμαστε ειλικρινεις?
μιας και ανήκω στους όχιδες και όχι στους ναιναικους απο την πλευρά μου θα ψηφήσω όχι βλέποντας ποιοι είναι οι ναιναικοι και δεύτερο για το τρολάρισμα ενάντια στους αποικιοκράτες, στους τοκογλύφους, στους ντοπιους ολιγάρχες και νταβατζήδες. Δεν κερδίζω τίποτα δεν χάνω τίποτα και δεν εξαρτώμαι απο ένα δημοσκοπικό ναι ή όχι. Τζερτζελές να γίνεται.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
Kauldron
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι κατι που εχω παρατηρησει πολυ καιρο τωρα,και τον καιρο των μνημονιων εχει γινει πιο εντονο.
Σχεδον κανεις δεν παραδεχεται τον αληθινο λογο για τον οποιο ψηφιζει κατι.Παρτε για παραδειγμα το δημοψηφισμα.
Ακους τους ΝΑΙδες να λενε οτι θελουν να ανηκουν στην Ευρωπη,τον ανεπτυγμενο κοσμο,δε θελουν να ριξουν τη χωρα στα βραχια κοκ.
Λιγοι θα πουν οτι θελουν ΝΑΙ επειδη πχ περιμενουν ΕΣΠΑ ή εχουν καταθεσεις μεσα στην Ελλαδα και δε θελουν να τις χασουν,που ειναι και ο πραγματικος λογος που ψηφιζουν ΝΑΙ αλλωστε.
Ακους τους ΟΧΙδες να κανουν παραλληλισμους με το '21 και το '40,να βγαζουν πατριωτικες κορωνες κοκ
Λιγοι παλι θα πουν οτι θελουν ΟΧΙ επειδη δε τα βγαζουν περα (προσωπικα οχι σα χωρα),αν και για αυτο ψηφιζουν ΟΧΙ.
Εγω εχω μια ερμηνεια για ολο αυτο το θεατρο,αλλα θα θελα να ακουσω και τη δικη σας γνωμη.
Έχουν ή νομίζουν οτι έχουν καταθέσεις? Γιατί έχουμε πλέον το φαινόμενο ατόμων (κυρίως κάτι πιτσιρικάδων) που παίρνουν 400 ευρώ δουλεύοντας 12 ώρες την ημέρα σε δουλειά που δεν έχει κανένα μέλλον, και νομίζουν οτι είναι ένα σκαλί πιο κάτω απ' τον Μπίκ Γκέητς (όπως το έθεσε ο Ρεκλάμας).
Αυτό ακόμα και αν ισχύει, δεν βλέπω λόγο να το κατακρίνει κανείς. Εσείς (οι κομμουνιστές) δεν λέτε οτι ένας σκλάβος το μόνο που έχει να χάσει είναι οι αλυσίδες του?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι κατι που εχω παρατηρησει πολυ καιρο τωρα,και τον καιρο των μνημονιων εχει γινει πιο εντονο.
Γιατί πολύ απλά, αν πουν την αλήθεια, δεν θα πείσουν και τους γύρω τους να ψηφίσουν το ίδιο.
Ξέρω περίπτωση πασόκου, που η μισή του οικογένεια έχει διοριστεί με το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο σε υψηλά αμοιβόμενες θέσεις, που είναι όλοι φανατικοί του ΝΑΙ, ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει ότι πρέπει να ψηφίσουμε ΝΑΙ γιατί λέει ο Τσίπρας είναι τρελός και θα μας πάει στη δραχμή.
Η ουσία είναι ότι όλοι ψηφίζουν με βάση το ατομικό τους συμφέρον. Και μέχρι ενός σημείου είναι θεμιτό θα έλεγα. Όταν όμως ψηφίζεις απατεώνες με αποκλειστικό σκοπό να σε διορίσουν ή επειδή σε διόρισαν, τότε είσαι για μούτζες.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Kauldron έγραψε:Αυτό ακόμα και αν ισχύει, δεν βλέπω λόγο να το κατακρίνει κανείς. Εσείς (οι κομμουνιστές) δεν λέτε οτι ένας σκλάβος το μόνο που έχει να χάσει είναι οι αλυσίδες του?
Το κακο δεν ειναι αυτο,το κακο ειναι οτι δε το παραδεχονται και λενε οχι γιατι ο Κολοκοτρωνης μπλα μπλα
Alejandro έγραψε:Γιατί πολύ απλά, αν πουν την αλήθεια, δεν θα πείσουν και τους γύρω τους να ψηφίσουν το ίδιο.
Συμφωνω,αυτη ειναι η μια αιτια.
Ξέρω περίπτωση πασόκου, που η μισή του οικογένεια έχει διοριστεί με το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο σε υψηλά αμοιβόμενες θέσεις, που είναι όλοι φανατικοί του ΝΑΙ, ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει ότι πρέπει να ψηφίσουμε ΝΑΙ γιατί λέει ο Τσίπρας είναι τρελός και θα μας πάει στη δραχμή.![]()
![]()
Η ουσία είναι ότι όλοι ψηφίζουν με βάση το ατομικό τους συμφέρον. Και μέχρι ενός σημείου είναι θεμιτό θα έλεγα. Όταν όμως ψηφίζεις απατεώνες με αποκλειστικό σκοπό να σε διορίσουν ή επειδή σε διόρισαν, τότε είσαι για μούτζες. :yesyes
Συμφωνω και δω,το θεμα ειναι οτι κανει κακο και σε μας τους ιδιους να μην ειμαστε ειλικρινεις,γιατι στο τελος ξεχναμε τελικα γιατι υποστηριζουμε ο,τι υποστηριζουμε,και παρασυρομαστε απο συνθηματα.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Μα και το ΟΧΙ να επικρατήσει, δεν πρόκειται να "βολευτούν" όσοι δεν τα βγάζουν προσωπικά πέρα. Μάλλον το αντίθετο (προσωπική μου άποψη).
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Kauldron
- Supreme poster

Ε, τότε ποιός είναι ο "ιδιοτελής" σκοπός τους? Να ξεβολευτούν και οι άλλοι? Μα έτσι θα σιγουρέψουν και την δική τους καταστροφή, αφού η οικονομία είναι αλυσίδα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Λεω οτι αντι ο καθενας να πει οτι ψηφιζει το χ,ψ γιατι τον συμφερει προσωπικα,βαζουν ενα περιτυλιγμα στην επιλογη τους,και υποκρινονται οτι νοιαζονται για τελειως διαφορετικα πραγματα.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

To προσωπικό συμφέρον δεν βλέπω στην περίπτωση του ΟΧΙ.
0 .