Πάτε στην τουαλέτα και πιστεύετε ότι μαζί με το κατούρημα θα κλάσετε.
Φοβάστε ότι θα σας ακούσουν.
Τι κάνετε ;
Έρευνα αγοράς.
-
Μάντης
- Basic poster

Έρευνα αγοράς.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Έρευνα αγοράς.
Κατουραω καθιστος γιατι μπορει να χεστω με το κλασιμο.Κλαιν αν θα με ακουσουν,τουαλετα ειναι.
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Θα προσπαθήσω να γίνω πολύ πιο περιγραφικός.
Σε έχει καλέσει η δίμετρη 20αρα φοιτήτρια για ένα ποτό αργά το βράδυ στην γκαρσονιέρα των 25 τμ με την τουαλέτα δίπλα από το κρεβάτι της , εσύ έχεις πεί μπύρες πρέπει να αδειάσεις για να μπορέσεις να λειτουργήσεις αλλά φοβάσαι ότι θα κλάσεις κιόλας δυνατά.
Τι κάνεις ;
Σε έχει καλέσει η δίμετρη 20αρα φοιτήτρια για ένα ποτό αργά το βράδυ στην γκαρσονιέρα των 25 τμ με την τουαλέτα δίπλα από το κρεβάτι της , εσύ έχεις πεί μπύρες πρέπει να αδειάσεις για να μπορέσεις να λειτουργήσεις αλλά φοβάσαι ότι θα κλάσεις κιόλας δυνατά.
Τι κάνεις ;
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Μάντης
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Τα κανω στο μαγαζι που τα πιναμε
Δεν σου είχε έρθει πριν , μέχρι να πάτε από Γκάζι στα Ιλίσια σου ήρθε , είσαι σε αυτή την θέση τι κάνεις ;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ρε μλκ εσυ παντρεμενος δεν εισαι πλεον,γιατι ασχολεισαι με αυτα?
Τεσ πα,προσεχω για να εχω σε αυτες τις περιπτωσεις.
Αν σου τυχει προσπαθησε να κλασεις αθορυβα,αλλα γενικα με γεματο στομαχι (απο φαι,ποτο,σκατα κλπ) δε με βολευει να πηδαω.
Αν σου τυχει προσπαθησε να κλασεις αθορυβα,αλλα γενικα με γεματο στομαχι (απο φαι,ποτο,σκατα κλπ) δε με βολευει να πηδαω.
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε μλκ εσυ παντρεμενος δεν εισαι πλεον,γιατι ασχολεισαι με αυτα?
Ωραία θα σου φέρω άλλο παράδειγμα ειδικά για σένα.
Πάς σε μια μεγάλη εταιρεία για την συνάντηση που θα αλλάξει την ζωή σου επαγγελματικά.
Λίγο η κίνηση στον δρόμο λίγο το άγχος σου ήρθε να κατουρήσεις.
Μαθαίνεις που είναι οι τουαλέτες πάς και είναι από αυτές που είναι στην σειρά πολλές ξύλινες πόρτες με κενά πάνω κάτω.
Πρίν να μπείς σε μία από αυτές έχει μπεί και αυτός που θα συναντηθείτε σε λίγο και είναι στους νιπτήρες.
Είσαι μπροστά στην τουαλέτα ξέρεις από πρίν ότι κατουρώντας θα κλάσεις το νοιώθεις .
Τι κάνεις ;
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Παιδιά βοηθήστε λίγο στην έρευνα γιατί ένα φιλαράκι θα χάσει πολλά λεφτά.
Σχεδίασε και κατοχύρωσε ειδική συσκευή για τέτοιες περιπτώσεις.
Τώρα σκέφτεται να επενδύσει και να την βγάλει σε παραγωγή.
Σχεδίασε και κατοχύρωσε ειδική συσκευή για τέτοιες περιπτώσεις.
Τώρα σκέφτεται να επενδύσει και να την βγάλει σε παραγωγή.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Κι εγώ τις ρίχνω ελεύθερα, χωρίς να με νοιάζει αν θα ακουστεί.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Βήχω, τραβάω καζανάκια, μετακινώ έπιπλα σέρνοντάς τα, ανοίγω παράθυρα. Μετά αμολάω ένα ερεβώδες βοθροειδές ρέψιμο, την κοιτάω στα μάτια και της λέω: 'Ξέχνα τα όλα. Ας κάνουμε έρωτα.'
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό