Ανακούφιση

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Ανακούφιση

Δημοσίευσηαπό fasistario » 11 Μάιος 2015, 23:46

Υπάρχει κάτι, ένα νέο, μια εξέλιξη, που όταν το μάθατε, νιώσατε απόλυτα ανακουφισμένοι;
Εγώ πριν κανένα μισαωράκι, έμαθα πως δεν θα γίνω πατέρας. Αυτή την στιγμή, ακόμα νιώθω την απόλυτη χαλάρωση μετά από τέτοιο νέο.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ανακούφιση

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μάιος 2015, 00:04

Γιατί ρε συ, δεν θες να γίνεις πατέρας;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μάιος 2015, 00:07

fasistario έγραψε:Υπάρχει κάτι, ένα νέο, μια εξέλιξη, που όταν το μάθατε, νιώσατε απόλυτα ανακουφισμένοι;
Εγώ πριν κανένα μισαωράκι, έμαθα πως δεν θα γίνω πατέρας. Αυτή την στιγμή, ακόμα νιώθω την απόλυτη χαλάρωση μετά από τέτοιο νέο.

Χαχαχα τα έχω περάσει κι εγώ αυτά, αλλά πριν κάτι χρόνια.
Τώρα τελευταία ανακούφιση και χαλάρωση είχα όταν έμαθα ότι οι εξετάσεις που έκανα είναι καλές (μου είχαν βρει χαμηλά αιμοπεταλια, αλλά μάλλον ήταν λάθος η παλιά εξέταση).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 12 Μάιος 2015, 00:14

Diadochos έγραψε:Γιατί ρε συ, δεν θες να γίνεις πατέρας;

Φ'λαράκι, ο επίσημος δεσμός θα αναγνωρίζονταν για πατέρας, όχι ο παράνομος γκόμενος, δηλαδή εγώ.

Θέλω να γίνω,και θα γίνω, αλλά με άλλα δεδομένα.
0 .
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μάιος 2015, 00:15

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ να κάνω λευκό παιδί.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 12 Μάιος 2015, 01:18

fasistario έγραψε:Υπάρχει κάτι, ένα νέο, μια εξέλιξη, που όταν το μάθατε, νιώσατε απόλυτα ανακουφισμένοι;

Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε μου συνέβη αυτό για τελευταία φορά. Αν συνέβη ποτέ, πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 χρόνια.

fasistario έγραψε:Φ'λαράκι, ο επίσημος δεσμός θα αναγνωρίζονταν για πατέρας, όχι ο παράνομος γκόμενος, δηλαδή εγώ.

Ζεις επικίνδυνη ζωή από άποψης υγείας. Όπως αρέσει στον καθένα βέβαια.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 12 Μάιος 2015, 01:30

tensor έγραψε:
fasistario έγραψε:Φ'λαράκι, ο επίσημος δεσμός θα αναγνωρίζονταν για πατέρας, όχι ο παράνομος γκόμενος, δηλαδή εγώ.

Έχω πηδήξει από μπαλκόνι του δεύτερου,γιατί έσκασε μύτη ο άντρας της.
:D

(όχι στην συγκεκριμένη, πιο πιτσιρικάς)
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Μάιος 2015, 08:10

Σήμερα το πρωί ακριβώς μετά τον καφέ. Είχα εχθές χλαπακιάσει κάτι μελιτζανοσαλάτες, τυρόπιτα με μπύρες και μετά παγωτό με χαλβά και αισθανόμουνα κάπως όλο το βράδυ.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
tensor
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό tensor » 12 Μάιος 2015, 10:23

fasistario έγραψε:Έχω πηδήξει από μπαλκόνι του δεύτερου,γιατί έσκασε μύτη ο άντρας της.

Και τι έγινε τελικά; Βγήκες αλώβητος; Αν δεν υπάρξει με κάποιο τρόπο απόσβεση της πρόσκρουσης, το ύψος είναι υπεραρκετό για να σπάσεις κάτι, ακόμα και για να σκοτωθείς (εξαρτάται από το πώς ... προσγειώνεσαι).
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 12 Μάιος 2015, 10:40

fasistario έγραψε:
tensor έγραψε:

Έχω πηδήξει από μπαλκόνι του δεύτερου,γιατί έσκασε μύτη ο άντρας της.

Τσκ, τσκ, ερασιτέχνες... ο έξυπνος άνδρας, ο πρόστυχος, ο σένιος, φροντίζει να μην βρεθεί ΠΟΤΕ στην θέση να χρειαστεί να κάνει τον νίντζα για να γλιτώσει το ξύλο από τον κερατά :D Βιβερε περικολοζαμέντε, αλλά με στυλ και αξιοπρέπεια :D
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”