Τσιπηδες πελατες στα μπαρ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τσιπηδες πελατες στα μπαρ
Παρατηρω τελευταια στα μαγαζια (μπορει να συνεβαινε ανεκαθεν αλλα τελευταια το προσεξα) οτι υπαρχουν πολλες παρεες που λιβανιζουν το ιδιο ποτο για 2-3 ωρες. Καποιοι αλλοι (κατα 99% γκομενες) πανε την γυφτια ενα βημα παραπερα και αντι για αλκοολ παιρνουν coca cola zero (!). Αρχιζω και καταλαβαινω τους ευρωπαιους που δε διωχνουν αν δεν συνεχιζεις να τρως ή να πινεις γιατι τετοιοι πελατες ειναι φυρα για το μαγαζι αφου και κρατανε θεσεις για πολλες ωρες και δεν κανουν καταναλωση.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Re: Τσιπηδες πελατες στα μπαρ
ναι, αλλά εδώ τώρα προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο στα μαγαζά μπας και τσιμπήσει κάνας πλούσιος και μπαζώσουν μεροκάματο της προκοπής...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Λαχουρένιος έγραψε:Παρατηρω τελευταια στα μαγαζια (μπορει να συνεβαινε ανεκαθεν αλλα τελευταια το προσεξα) οτι υπαρχουν πολλες παρεες που λιβανιζουν το ιδιο ποτο για 2-3 ωρες. Καποιοι αλλοι (κατα 99% γκομενες) πανε την γυφτια ενα βημα παραπερα και αντι για αλκοολ παιρνουν coca cola zero (!). Αρχιζω και καταλαβαινω τους ευρωπαιους που δε διωχνουν αν δεν συνεχιζεις να τρως ή να πινεις γιατι τετοιοι πελατες ειναι φυρα για το μαγαζι αφου και κρατανε θεσεις για πολλες ωρες και δεν κανουν καταναλωση.
Πάντα έτσι τη θυμάμαι την φάση, ακομη και προ μνημονίων κτλ.
Πόσοι έχουν λεφτά να πιούν κάθε φορά που βγαίνουν, εκεί που βγαίνουν, όσα ποτα χρειάζεται μια βραδιά;
Βαλε και μετακινήσεις, και φαγητό έξω που θα σε κοψει λόρδα με το ξίδι, κοκ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Εξαρτάται από το είδος των πελατών και το προφίλ του κάθε μαγαζιού ρε.
Υπάρχουν ''μπαρ'' του χαβαλέ που μαζεύουν άσχετους του σαββατοκύριακου και μπαρ με σταθερή πελατεία εφτά μέρες τη βδομάδα.
Στα πρώτα το ''λιβάνισμα'' του ποτού σημαίνει ότι αυτοί που το κάνουν είναι από το είδος που βγαίνει μόνο το σκ, άνθρωποι δλδ που δεν πίνουν και παραγγέλνουν, συνήθως κάτι φλώρικα κοκτέιλς, μόνο για να περάσει η ώρα πιάνοντας τζάμπα όπως είπες το χώρο γι' αυτό και τους στοιβάζουν σαν σαρδέλες αφού το επόμενο Σάββατο θα πάνε αλλού.
Στα μπαρ που η πελατεία αποτελείται από καθημερινούς πότες, πάντα γνωστούς μεταξύ τους, δεν μπαίνουν εύκολα τυχαίοι περαστικοί (ούτε κλείνουν εκεί ραντεβού παρέες από χαζοχαρούμενα) και έχει ο καθένας το στασίδι του πίνοντας πάντα το ίδιο ποτό, την ίδια ποσότητα και στην ίδια ώρα παραμονής στο μαγαζί.
Από αυτούς οι ''φιγουρατζήδες'' λάιτ πότες πίνουν το ακριβότερο ουίσκι και όχι πάνω από δύο και οι αλκοόλες δεν πέφτουν ποτέ κάτω από τα πέντε με ιδιαίτερη προτίμηση στο ''ντάνιελς''.
Στους δεύτερους το τελευταίο εθιμοτυπικά είναι πάντα κέρασμα από το μαγαζί.
Δούλεψα κάποτε σε ένα τέτοιο μπαρ για κανα δίμηνο και μου είχε κάνει εντύπωση το ότι ο καθένας από αυτούς ακολουθούσε ένα ιδιαίτερο τελετουργικό από τη στιγμή που έμπαινε στο μαγαζί μέχρι την ώρα που έφευγε και δεν το είχε αλλάξει ποτέ.
Υπάρχουν ''μπαρ'' του χαβαλέ που μαζεύουν άσχετους του σαββατοκύριακου και μπαρ με σταθερή πελατεία εφτά μέρες τη βδομάδα.
Στα πρώτα το ''λιβάνισμα'' του ποτού σημαίνει ότι αυτοί που το κάνουν είναι από το είδος που βγαίνει μόνο το σκ, άνθρωποι δλδ που δεν πίνουν και παραγγέλνουν, συνήθως κάτι φλώρικα κοκτέιλς, μόνο για να περάσει η ώρα πιάνοντας τζάμπα όπως είπες το χώρο γι' αυτό και τους στοιβάζουν σαν σαρδέλες αφού το επόμενο Σάββατο θα πάνε αλλού.
Στα μπαρ που η πελατεία αποτελείται από καθημερινούς πότες, πάντα γνωστούς μεταξύ τους, δεν μπαίνουν εύκολα τυχαίοι περαστικοί (ούτε κλείνουν εκεί ραντεβού παρέες από χαζοχαρούμενα) και έχει ο καθένας το στασίδι του πίνοντας πάντα το ίδιο ποτό, την ίδια ποσότητα και στην ίδια ώρα παραμονής στο μαγαζί.
Από αυτούς οι ''φιγουρατζήδες'' λάιτ πότες πίνουν το ακριβότερο ουίσκι και όχι πάνω από δύο και οι αλκοόλες δεν πέφτουν ποτέ κάτω από τα πέντε με ιδιαίτερη προτίμηση στο ''ντάνιελς''.
Δούλεψα κάποτε σε ένα τέτοιο μπαρ για κανα δίμηνο και μου είχε κάνει εντύπωση το ότι ο καθένας από αυτούς ακολουθούσε ένα ιδιαίτερο τελετουργικό από τη στιγμή που έμπαινε στο μαγαζί μέχρι την ώρα που έφευγε και δεν το είχε αλλάξει ποτέ.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
bizeli
- Moderator

Για καθίστε ρε παιδιά. Πρέπει να είσαι μπεκροκανάτα για να καθίσεις σε ένα μαγαζί;
Κι εμείς δλδ που δεν πίνουμε καθόλου τι να κάνουμε;
Γιατί η νυχτερινή διασκέδαση έχει συνδυαστεί απαραιτήτως με ποτό;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Πάντα έτσι τη θυμάμαι την φάση, ακομη και προ μνημονίων κτλ.
Πόσοι έχουν λεφτά να πιούν κάθε φορά που βγαίνουν, εκεί που βγαίνουν, όσα ποτα χρειάζεται μια βραδιά;
Βαλε και μετακινήσεις, και φαγητό έξω που θα σε κοψει λόρδα με το ξίδι, κοκ.
Eιναι υποκειμενικο αυτο που θα πω αλλα ειναι προτιμοτερο να βγαινεις μερα παραμερα και να πινεις σαν ανθρωπος παρα να βγαινεις καθε μερα και να πινεις μια γουλια το δεκαλεπτο σαν καρμιρης. Σιγουρα η εξοδος ειναι κυριως για την κοινωνικοποιηση για τον πιο πολυ κοσμο και οχι το ιδιο το αλκοολ αλλα οπως δε θα πας στο εστιατοριο και θα παρεις μονο μια πατατες ετσι δε θα πας στο μπαρ για να παρεις μια μπυρα στο 3ωρο ποσο μαλλον μη αλκοολουχο (!!).
Ραν ταν πλαν έγραψε:Εξαρτάται από το είδος των πελατών και το προφίλ του κάθε μαγαζιού ρε.
Τετοιους τυπους (με κοκα κολες και μια μπυριτσα) τους εχω πετυχει και καθημερινες παντως, οχι μονο ΣΚ.
Σε τετοια φαση ''σοβαρου'' πελατη ως προς τις συνηθειες (με στανταρ ποσοτητα, ποτα κλπ) ειμαι και γω αλλα οχι καθημερινα (δεν το αντεχει η τσεπη) ουτε μπορω να πινω 5 Τζακ στην καθισια μου (δεν το αντεχει το κεφαλι μου
). Αυτοι που λες εσυ σκανε ολομοναχοι δηλαδη?
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Για καθίστε ρε παιδιά. Πρέπει να είσαι μπεκροκανάτα για να καθίσεις σε ένα μαγαζί;
Πως διασκεδαζεις στεγνος?

0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Γιατί άμα πίνεις τι αλλάζει;
Ίσα ίσα σε χαλάει περισσότερο.
Προσωπικά εγώ διασκεδάζω με καλή παρέα. Και άμα έχει και καλή μουσική ... σούπερ.
Εγώ θα ρωτήσω το άλλο.
Βασικά πώς κατεβαίνει αυτή η αηδία από το λαρύγγι σας ρε παιδιά;
Το μοναδικό ποτό που ίσως μπορώ να πιω με κάποια ευχαρίστηση είναι η μπύρα και αυτό κάτω από πολλές προϋποθέσεις και αν θα τη πιω και ολόκληρη.
Όσες φορές έχω παραγγείλει κάτι άλλο είναι για να μην παίρνω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια (χυμό, αναψυκτικό)... να πω ότι πήρα ένα ποτό. Αλλά και από αυτό 2-3 γουλιές.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Και προς υπεράσπισή μου, όλη μου η παρέα είναι μπεκροκανάτες. Παρόλα αυτά, αν κι εγώ πίνω μια κόκα κόλα μόνο, πάντα συμμετέχω στον συνολικό λογαριασμό.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Γιατί άμα πίνεις τι αλλάζει;
Ίσα ίσα σε χαλάει περισσότερο.
Προσωπικά εγώ διασκεδάζω με καλή παρέα. Και άμα έχει και καλή μουσική ... σούπερ.
Εγώ θα ρωτήσω το άλλο.
Βασικά πώς κατεβαίνει αυτή η αηδία από το λαρύγγι σας ρε παιδιά;
Το μοναδικό ποτό που ίσως μπορώ να πιω με κάποια ευχαρίστηση είναι η μπύρα και αυτό κάτω από πολλές προϋποθέσεις και αν θα τη πιω και ολόκληρη.
Όσες φορές έχω παραγγείλει κάτι άλλο είναι για να μην παίρνω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια (χυμό, αναψυκτικό)... να πω ότι πήρα ένα ποτό. Αλλά και από αυτό 2-3 γουλιές.
κανε μου την χαρη και μια φορα να παραγγείλεις βοτκα με κακαο ποτο οχι σκονη!!!
και μετα να μου πεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου