Ερωτημα 1
...ας ξεκινησω να ρωταω πρωτη εγω..ερωτηματα που κανεις δεν ηξερε να μου απαντησει και δεν ηταν και ευκολα να βρω απαντησεις ψαχνωντας ...αν ξερετε κατι βοηθατε στην απαντηση καταθεστε και τα δικα σας ερωτηματα ...η αν η ερωτηση δεν ειναι ορθη διορθωστε μπορει να εχω απορια για κατι που δεν αντιλαμβανομαι εγω σωστα ...
...πεστε μου λοιπον ...
<<ξερει κανεις γιατι η θεση των οδηγων ειναι στα αριστερα στα αμαξια της Ελλαδας ενω τα αμαξια στο εξωτερικο εχουν τη θεση οδηγου δεξια;>>
Τά ἀσυνήθη ἐρωτήματα γιά προφανή ἤ ἀδιάφορα ζητήματα
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Τά ἀσυνήθη ἐρωτήματα γιά προφανή ἤ ἀδιάφορα ζητήματα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Τά ἀσυνήθη ἐρωτήματα γιά προφανή ἥ ἀδιάφορα ζητήματα
Γιατι οι γυναικες βαφονται τοσο χαλια? Οχι μονο βαζουν ενα σωρο προιοντα που δεν προσθετουν τιποτα στην εμφανιση τους αλλα δεν τα σβηνουν και σωστα με αποτελεσμα να βγαινει η αλλη με μπλε μπογια στα ματια (για τους κυκλους), με κοκκινη μπογια στα ζυγωματικα και με το φυσικο χρωμα στο υπολοιπο προσωπο. Κλοουν.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Παντως ειλικρινα δεν εχω δει ποτε βαμμενο μπαζο που να πω οτι ειναι μουναρα, ή αβαφη μουναρα και να την πω μπαζο. Υπαρχουν αντρες που θεωρουν οτι οι γυναικες αβαφες ειναι ασχημες και πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι την κουνανε την αχλαδια.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

κανενα σοβαρο ερωτημα δεν εχεις κανεις; αυτα ηταν ευκολακια
πχ γιατι παντρευομαστε αντιθετους χαρακτηρες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:κανενα σοβαρο ερωτημα δεν εχεις κανεις; αυτα ηταν ευκολακια
Γιατι παρα πολλοι ανθρωποι δεν νοιαζονται για τον χαρακτηρα του αλλου οταν ψαχνουν για σχεση και κατ'επεκταση για γαμπρο/νυφη. Αλλοι κοιτανε την εμφανιση, αλλοι τα λεφτα και παει λεγοντας. Η ασυμβατοτητα προκυπτει στην πορεια και διαλυει τον γαμο.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως ειλικρινα δεν εχω δει ποτε βαμμενο μπαζο που να πω οτι ειναι μουναρα, ή αβαφη μουναρα και να την πω μπαζο. Υπαρχουν αντρες που θεωρουν οτι οι γυναικες αβαφες ειναι ασχημες και πιστευω οτι οι συγκεκριμενοι την κουνανε την αχλαδια.
αλλαξε τον κυκλο σου σε ακουω τοσα χρονια να λες τα ιδια και τα ιδια
δεν εχω ιδεα γιατι πραγμα λες ολες οι γιναικες του κυκλου μου ειναι.. ουναρες και αν βαφτουν ειναι θεες
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:κανενα σοβαρο ερωτημα δεν εχεις κανεις; αυτα ηταν ευκολακια
Γιατι παρα πολλοι ανθρωποι δεν νοιαζονται για τον χαρακτηρα του αλλου οταν ψαχνουν για σχεση και κατ'επεκταση για γαμπρο/νυφη. Αλλοι κοιτανε την εμφανιση, αλλοι τα λεφτα και παει λεγοντας. Η ασυμβατοτητα προκυπτει στην πορεια και διαλυει τον γαμο.
λεμε για ερωτισμο και αλλες πιπες... βλεπεις δεν ταιριαζεις αλλα δίνεις οτι εχεις και δεν εχεις να την παρεις
κατι σε ελκυει και λεω τι πραγμα ειναι αυτο....εγω πχ ειμαι λιγο απο ολα και σε ολα μεσα
το αυτο μου ειναι ακριβως το αντιθετο απο μενα
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:αλλαξε τον κυκλο σου σε ακουω τοσα χρονια να λες τα ιδια και τα ιδια
δεν εχω ιδεα γιατι πραγμα λες ολες οι γιναικες του κυκλου μου ειναι.. ουναρες και αν βαφτουν ειναι θεες
Εχεις δει ποτε ασχημη γυναικα που να ειναι βαμμενη και να πεις τι ομορφη που ειναι? Ή το αναποδο? Οι ωραιες ειναι ωραιες ακομα και αβαφες, δεν χρειαζονται το μεικ απ.
nemo έγραψε:λεμε για ερωτισμο και αλλες πιπες... βλεπεις δεν ταιριαζεις αλλα δίνεις οτι εχεις και δεν εχεις να την παρεις
κατι σε ελκυει και λεω τι πραγμα ειναι αυτο....εγω πχ ειμαι λιγο απο ολα και σε ολα μεσα
Πολυ συχνα οι αντρες μενουμε με καποια που δεν ταιριαζουμε γιατι ειναι ωραια γκομενα ή κανει πολυ καλο κρεβατι. Το σεξ κουκουλωνει πολλα προβληματα στους πρωτες μηνες μιας σχεσης. Αλλες φορες μενουμε σε μια σχεση γιατι πολυ απλα δεν παιζει καποια καλυτερη εναλλακτικη.
1 .
-
Spark
- Extreme poster

nemo έγραψε:λεμε για ερωτισμο και αλλες πιπες... βλεπεις δεν ταιριαζεις αλλα δίνεις οτι εχεις και δεν εχεις να την παρεις κατι σε ελκυει και λεω τι πραγμα ειναι αυτο....εγω πχ ειμαι λιγο απο ολα και σε ολα μεσα
ποιός δίνει για να την πάρει; ο βαλον και ο ραν;;
να ξέρετε πως εγω δίνω για να μην τις πάρω, γιατί δοκίμασα πολλές και ξέρω τι υποκρίτριες σκρόφες κουφάλες είναι.
διότι δεν υπάρχει καλύτερο να την πληρώσεις, να την δοκιμάσεις και μετά την αφήσεις με την ευχή "καλη συνέχεια".
όσοι τις πήραν κουβαλάνε το σταυρό του μαρτυρίου ή είναι μαζόχες.
θα πρέπει να γίνεται μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε νέους και εφήβους να μαθαίνουν πως όλες οι γυναίκες είναι playgirls και όλοι οι άντρες είναι playboys, πως οι υποσχέσεις είναι για να μην τηρούνται και πως οι γάμοι είναι μόνο για το όφελος των παπάδων.
είσαι σκέτο παρακράτος και προβοκατόρισσα γι αυτό σε χώρισα
0 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

σχολιο 1
...εμ ακριβως αυτο γιατι σε καποιες χωρες τα αυτοκινητα κινουνται στα αριστερα??.. το τιμονι λογικα πρεπει αν ειναι στη μεσα πλευρα του δρομου ..
...εμ ακριβως αυτο γιατι σε καποιες χωρες τα αυτοκινητα κινουνται στα αριστερα??.. το τιμονι λογικα πρεπει αν ειναι στη μεσα πλευρα του δρομου ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ