Ο καρκινος ακουει στο ονομα ''χορηγουμενες δημοσιευσεις'' δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω καποιοι πληρωνουν ωστε να εμφανιζονται οι δημοσιευσεις σου στην αρχικη σου ακομα και αν δεν τους εχεις φιλους. Ειναι λογικο να το κανει αυτο καποιος επαγγελματιας ή πολιτικος.
Το ζητημα ομως ειναι τελευταια μου βγαζει εκτος απο πολιτικους και κατι ανωνυμα ψωνια που ουτε ειναι ουτε θα γινουν ποτε γνωστοι αλλα τα σκανε στο ινστα για διαφημιση! Συγκεκριμενα μου εχουν πεταχτει κατι υπερβαρες τυπισσες σε σεξι ποζες με μαγιω και φατσα γαμησε τα αλλα και ψωνια αντρες που νομιζουν οτι ειναι οι νεοι Παντελιδηδες και ανεβαζουν βιντεο οπου ''τραγουδανε'' στο μπανιο του σπιτιου τους.
Καποιες απο τις σαυρες πιθανον να ειναι βιζιτακια που ψαχνουν πελατες, οι πιο πολλες ομως ειναι καθαρα ψωνια που νομιζουν οτι εχουν τα φοντα για να γινουν ινφλουενσερ. Οταν λεω σαυρες παιδια δεν εννοω η αλλη να εχει καποιες μικρες ατελειες στο προσωπο ή να εχει μερικα περιττα κιλα, μιλαμε σε φαση να βλεπεις φατσα και να τρομαζεις και απο σωμα ειναι κατι μπαουλα με μπακα, χοντρο κορμο και μικρο (παρα τα περιττα κιλα) στηθος. Βγαζουν φωτογραφιες κυριως ξαπλωμενες μπας και μαζευτει η κοιλια

Δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζουν πως κερδιζουν απο αυτο. Ειναι ενα πραγμα να γινεσαι ρεζιλι ως ''μοντελο'' ή ''τραγουδιστης'' σε μερικες δεκαδες ή εκατονταδες ''φιλων'' και αλλο να πληρωνεις ωστε να διαφημιστει το ρεζιλικι σου σε ολο το ελληνικο instagram.




