παρακαλείσθε συριζαίοι, ψεκασμένοι και περίεργοι γενικώς, όπως επιστρέψετε στο μεγάλο .....
αφενός πρέπει να πάρετε λίγο αέρα γιατί εδώ κι αν έχετε φτιάξει φανταστικό μικρόκοσμο, αφετέρου έχουμε ξεμείνει.
όλοι οι συριζοανελίτες εξαφανιζόλ και έχουν αφήσει τον Αρίστο να τραβάει τις ρώγες του.
υ.γ χαιρετίσματα στο χελώνι
υ.γ 2 χαιρετίσματα στον ένα και μοναδικό ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
Ακούσατε ακούσατε
-
Dario Giovanni
- Ευεργέτης ΕΕΦ

-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Re: Ακούσατε ακούσατε
Dario Giovanni έγραψε:σκάσε
πήξε
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Dario Giovanni
- Ευεργέτης ΕΕΦ

-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Μάλλον είναι κάτι σαν παράσημο επειδή ενώ διαλαλούσες πως δε θα μας ξαναεπισκεφθείς και απλά έκανες λογαριασμό για να μας κράξεις συνεχίζεις να μας τιμάς με την παρουσία σου, αποδεικνύοντας τη συγκινητική αφοσίωσή σου στο νεοσύστατο φόρουμ μας.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Πρόβλημα του Βόθρουμ αν έχει έλλειψη σε ο,τιδήποτε.
Όσο και να παρακαλάτε, εγώ τουλάχιστον στον βόθρο με τη μάκα της ΝΔ, δεν ξαναγυρίζω. Ας φρόντιζε ο κωλοκύθας να εφαρμόζει τους κανόνες το ίδιο σε όλους, και να μην χαρίζεται στα κολλητάρια του, και να μπανάρει με ψευδείς κατηγορίες άλλους.
Το "ευεργέτης του ΕΕΦ" το βάλαμε με σύμφωνη γνώμη, αφού μας έφερες τον Σατανικό σ' ένα πόστ που είχες γράψει κάπου για μάς και το είδε. Εμείς δεν είχαμε κανέναν τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί του για να τον φέρουμε εδώ. Σ' ευχαριστούμε.
Όσο και να παρακαλάτε, εγώ τουλάχιστον στον βόθρο με τη μάκα της ΝΔ, δεν ξαναγυρίζω. Ας φρόντιζε ο κωλοκύθας να εφαρμόζει τους κανόνες το ίδιο σε όλους, και να μην χαρίζεται στα κολλητάρια του, και να μπανάρει με ψευδείς κατηγορίες άλλους.
Το "ευεργέτης του ΕΕΦ" το βάλαμε με σύμφωνη γνώμη, αφού μας έφερες τον Σατανικό σ' ένα πόστ που είχες γράψει κάπου για μάς και το είδε. Εμείς δεν είχαμε κανέναν τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί του για να τον φέρουμε εδώ. Σ' ευχαριστούμε.
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Dario Giovanni έγραψε:σκάσε
πήξε
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Dario Giovanni
- Ευεργέτης ΕΕΦ

Kauldron έγραψε:Πρόβλημα του Βόθρουμ αν έχει έλλειψη σε ο,τιδήποτε.
όου, ώστε είναι όντως τιμητικό.
πες μου και τι σημαίνει.
προσπερνώ το γεγονός ότι πήρες στα σοβαρά πως σας "παρακαλάμε να γυρίσετε", και λέγω : μην κάμεις σαν παρατημένη γκόμενα.
εγώ έφαγα 4 μπαν του 1,5 μήνα μέσα σε 9 μήνες. όλο το 2014 το έβγαλα εκτός.
επίσης έχω πάλι κάρτα.
σταμάτα λοιπόν την κλαούνα.
γω απλά ήρθα να σας πω, τώρα που σφίγγουν τα γάλατα, να έρθετε και λίγο από κει.
ο nrg και ο Αρίστος δεν φτάνουν και οι παγκίτες σας είναι για κλάμα γοερό.
0 .
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

γυρνα πισω χελωνε, σε παρακαλω, θα φαρμακωθωωωωωωωωωωωωωωω

0 .