ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ
-
- Βαλκάνιος Κούρος
ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ
Κάτσε και σκέψου ποιές επιλογές, παραλείψεις ή λάθη σου, σε έφεραν στο σημείο να απολογείσαι για λογαριασμό ενός αλητάμπουρα που επιτίθεται, ελεεινολογεί, λοιδορεί και τραμπουκίζει σκαιά και κτηνωδώς, έναν άκακο άνθρωπο που αποτελεί μοναδικό παράδειγμα θέλησης, στωικότητος, προσπάθειας και στοχοπροσήλωσης για μια ολόκληρη κοινωνία, τη στιγμή, μάλιστα, που τέτοια παραδείγματα της χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Δεν θα επιμείνω, αλλά στην περίπτωση που καταλήξεις σε σκέψεις που θα ήσουν σε θέση να μοιραστείς με τρίτους, θα με ενδιέφερε να τις διαβάσω εδώ
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Extreme poster
Re: ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ
51χρονων δεν τον λες αληταμπουρα τον Κουλη αλλα μεσηλικα.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
- Crazy poster
ΝΔ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
0 .
-
- Supreme poster
'71 έγραψε:ΝΔ ΞΕΦΤΙΛΕΣ,Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!![]()
![]()
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να απαγορεύσετε να ψηφίσουν οι Έλληνες, να περιοριστείτε σε ψηφοφορία στην βουλή (δημοκρατία είναι και αυτό, ούτως ή άλλως έχει αποκλειστεί το 50% που αρνείται το πολιτικό σας σύστημα), είμαι βέβαιος μόνο έτσι θα πάρετε πλειοψηφία 153 ψήφους.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
- Crazy poster
pluton έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να απαγορεύσετε να ψηφίσουν οι Έλληνες, να περιοριστείτε σε ψηφοφορία στην βουλή (δημοκρατία είναι και αυτό, ούτως ή άλλως έχει αποκλειστεί το 50% που αρνείται το πολιτικό σας σύστημα), είμαι βέβαιος μόνο έτσι θα πάρετε πλειοψηφία 153 ψήφους.
Εγώ νομίζω ότι θα πρέπει να δεις πως θα πορευτείς μετά τη μη-πρωθυπουργοποίηση του νεοδωσίλογου φέρελπι αρχηγού κράτους,μιας και εκεί φαίνεται έχεις τα κονέ σου.Ο χρόνος περνάει...
0 .
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Κάτσε και σκέψου ποιές επιλογές, παραλείψεις ή λάθη σου, σε έφεραν στο σημείο να απολογείσαι για λογαριασμό ενός αλητάμπουρα που επιτίθεται, ελεεινολογεί, λοιδορεί και τραμπουκίζει σκαιά και κτηνωδώς, έναν άκακο άνθρωπο που αποτελεί μοναδικό παράδειγμα θέλησης, στωικότητος, προσπάθειας και στοχοπροσήλωσης για μια ολόκληρη κοινωνία, τη στιγμή, μάλιστα, που τέτοια παραδείγματα της χρειάζονται περισσότερο από ποτέ. Δεν θα επιμείνω, αλλά στην περίπτωση που καταλήξεις σε σκέψεις που θα ήσουν σε θέση να μοιραστείς με τρίτους, θα με ενδιέφερε να τις διαβάσω εδώ
Για τον Μιζοτακη τα γράφεις όλα αυτά; Μα καλά έχεις χαζέψει; Είναι δυνατόν να αρνείσαι την πραγματικότητα τόσο πολύ, μόνο και μόνο επειδή το βύσμα σου είναι στη νδουλα;
Είσαι αρρωστημένος παππούλη. Δεν βαρέθηκες τόσο χρόνια να ψηφίζεις αυτήν την οργάνωση εξυπηρετήσης ιδιοτελών συμφερόντων που μας χρεοκόπησε; Δεν βαρέθηκες να ψηφίζεις αλήτες που κατακλέβουν την Ελλάδα για χάρη της siemens και της κάθε κωλοsiemens; Δεν βαρέθηκες να καταστρέφεις αυτήν την χώρα με την ανεύθυνη και επαίσχυντη ψήφο σου;
Ντροπή σου κάπου. Αλλά αν είχες έστω κι ελάχιστη ντροπη και αίσθηση ευθύνης δεν θα ψήφιζες τον παλιάνθρωποι τον Μιζοτακη, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το βύσμα σου την χάρη που του ζήτησες.
1 .
-
- Crazy poster
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Για τον Μιζοτακη τα γράφεις όλα αυτά; Μα καλά έχεις χαζέψει; Είναι δυνατόν να αρνείσαι την πραγματικότητα τόσο πολύ, μόνο και μόνο επειδή το βύσμα σου είναι στη νδουλα;
Είσαι αρρωστημένος παππούλη. Δεν βαρέθηκες τόσο χρόνια να ψηφίζεις αυτήν την οργάνωση εξυπηρετήσης ιδιοτελών συμφερόντων που μας χρεοκόπησε; Δεν βαρέθηκες να ψηφίζεις αλήτες που κατακλέβουν την Ελλάδα για χάρη της siemens και της κάθε κωλοsiemens; Δεν βαρέθηκες να καταστρέφεις αυτήν την χώρα με την ανεύθυνη και επαίσχυντη ψήφο σου;
Ντροπή σου κάπου. Αλλά αν είχες έστω κι ελάχιστη ντροπη και αίσθηση ευθύνης δεν θα ψήφιζες τον παλιάνθρωποι τον Μιζοτακη, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το βύσμα σου την χάρη που του ζήτησες.
Ποταμοπασόκος είναι,έτσι έχω διαβάσει εδώ και στο βόθρο που μιλούσαν τρίτοι για λογαριασμό του.Με λίγα λόγια είναι αυτό που αποκαλώ προσωπικά πλουτοκράτες ποταμοπασόκοι,αυτοί όλοι ήτανε στο άρμα του πασοκ και όταν ρουφήξανε το αίμα της κοινωνίας και γεμίσανε τις μπάκες τους έκαναν τη μετάβαση στο κόμμα των δωσιλόγων-λαδεμπόρων.Βδέλλα κανονική και την αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει.

0 .
'71 έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Για τον Μιζοτακη τα γράφεις όλα αυτά; Μα καλά έχεις χαζέψει; Είναι δυνατόν να αρνείσαι την πραγματικότητα τόσο πολύ, μόνο και μόνο επειδή το βύσμα σου είναι στη νδουλα;
Ποταμοπασόκος είναι,έτσι έχω διαβάσει εδώ και στο βόθρο που μιλούσαν τρίτοι για λογαριασμό του.Με λίγα λόγια είναι αυτό που αποκαλώ προσωπικά πλουτοκράτες ποταμοπασόκοι,αυτοί όλοι ήτανε στο άρμα του πασοκ και όταν ρουφήξανε το αίμα της κοινωνίας και γεμίσανε τις μπάκες τους έκαναν τη μετάβαση στο κόμμα των δωσιλόγων-λαδεμπόρων.Βδέλλα κανονική και την αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει.
Εγώ νδουλο τον θυμάμαι από το παλιό.
Τέλος πάντων. Ποιόν γλύφει τώρα; Τον αρχιερέα της διαφθοράς τον Μιζοτάκη δεν γλύφει;
0 .
-
- Crazy poster
ΩRIΩNAS7 έγραψε:'71 έγραψε:Ποταμοπασόκος είναι,έτσι έχω διαβάσει εδώ και στο βόθρο που μιλούσαν τρίτοι για λογαριασμό του.Με λίγα λόγια είναι αυτό που αποκαλώ προσωπικά πλουτοκράτες ποταμοπασόκοι,αυτοί όλοι ήτανε στο άρμα του πασοκ και όταν ρουφήξανε το αίμα της κοινωνίας και γεμίσανε τις μπάκες τους έκαναν τη μετάβαση στο κόμμα των δωσιλόγων-λαδεμπόρων.Βδέλλα κανονική και την αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει.
Εγώ νδουλο τον θυμάμαι από το παλιό.
Τέλος πάντων. Ποιόν γλύφει τώρα; Τον αρχιερέα της διαφθοράς τον Μιζοτάκη δεν γλύφει;
Ναι.
Λένε ότι είναι γραμμένος κομματικός της νδ πλέον,επαναλαμβάνω λένε τρίτοι,εγώ δεν τον γνωρίζω και ούτε θα ήθελα να το μάθω.Ζέχνει γενικώς η ηλεκτρονική του φιγούρα.
0 .