ρε σεις....
και έχω ξοδέψει ένα κάρο λεφτά να αγοράζω βιβλία ψυχολογίας απο την Πολιτεία...
από εδώ και πέρα θα διαβάζω εσάς...
για την ιστορία όμως
Γυναίκες άντρες ποτέ δεν πρόκειται να τα βρουν, θα παλεύουν διαρκώς για να αποδεχτούν ο ένας την διαφορετικότητα του άλλου.
Αυτή ακριβώς είναι η μαγεία της ετερόφυλης σχέσης.
και να σας πω κάτι;
πολύ χαίρομαι που αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει
ούτε και θάθελα ποτέ να
Γυναίκες και τι τραβάμε και 'μεις οι χορεύτριες.
-
- Supreme poster
Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
- Ultimate Stalker
Αλλο λεω ρε συ. Οτι δεν βλεπω να ωριμαζουν οι γυναικες μετα τα 25 οπως το λες. Ισως γινονται πιο σοβαροφανεις για να πετυχουν εναν σκοπο (γαμο) αλλα αυτο δεν ειναι ουσιαστικη ωριμοτητα.
Και οι αντρες τα ιδια, επειδη θελουν να βρουν γυναικα για σταθερο σεξ, για νοικοκυρα, επειδη το θελει η μαμα τους κλπ, δεν σημαινει οτι σοβαρευονται.
Αν σοβαρευομασταν δεν θα βλεπαμε τοσα κερατα μεσα στους γαμους.
Για παρεα οχι, για γκομενα ναι. Τυχαια κυνηγανε ολοι τις μικρουλες νομιζεις.
Επεσες ομως στην περιπτωση γιατι γενικα μου αρεσουν ερωτικα οι μεγαλυτερες....
Οι πιο πολλες γυναικες κοιτανε αντρες πιο πετυχημενους επαγγελματικα απο τις ιδιες.
Ο γιατρος μπορει να παντρευτει απο κομμωτρια μεχρι γιατρινα. Η γιατρινα θα κοιταξει αποκλειστικα γιατρους (και αλλα ''καλα επαγγελματα'') και μαλιστα γιατρους πιο ειδικευμενους και πλουσιους απο την ιδια.
Πχ η ταδε χειρουργος δε θα τα φτιαξει με εναν απλο συνοικιακο παθολογο, αλλα θα κοιταξει κανενα καθηγητη κλπ
Γενικα δυσκολα σε ενα ζευγαρι να βγαζει πιο πολλα η γυναικα. Ισα ισα που οι ιδιες οι φεμινιστριες επικαλουνται οτι οι αντρες κερδιζουν ενα 20% παραπανω απο τις γυναικες (και ισχυει)
Ακομα περισσοτερο. Πατσαδες και καραφλες γινονται.
Απλα ο αντρας εχει πνευματικα και υλικα προσοντα (χρημα, επαγγελμα) για να το αντισταθμισει αυτο, συν οτι εξ αρχης μια γυναικα δε σε διαλεγει μονο για την εμφανιση.
Μια μεση γυναικα που εμαθε να προχωραει με βαση την εμφανιση της δεν τα εχει αυτα.
Σωστο, αλλα πιστεψε με υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι αλλα το κρυβουν καλα
Και το κρυβουν (μεταξυ των αλλων) κατω απο αερολογιες για τους ρολους των δυο φυλων.
Και οι αντρες τα ιδια, επειδη θελουν να βρουν γυναικα για σταθερο σεξ, για νοικοκυρα, επειδη το θελει η μαμα τους κλπ, δεν σημαινει οτι σοβαρευονται.
Αν σοβαρευομασταν δεν θα βλεπαμε τοσα κερατα μεσα στους γαμους.
Για παρεα οχι, για γκομενα ναι. Τυχαια κυνηγανε ολοι τις μικρουλες νομιζεις.
Επεσες ομως στην περιπτωση γιατι γενικα μου αρεσουν ερωτικα οι μεγαλυτερες....

Οι πιο πολλες γυναικες κοιτανε αντρες πιο πετυχημενους επαγγελματικα απο τις ιδιες.
Ο γιατρος μπορει να παντρευτει απο κομμωτρια μεχρι γιατρινα. Η γιατρινα θα κοιταξει αποκλειστικα γιατρους (και αλλα ''καλα επαγγελματα'') και μαλιστα γιατρους πιο ειδικευμενους και πλουσιους απο την ιδια.
Πχ η ταδε χειρουργος δε θα τα φτιαξει με εναν απλο συνοικιακο παθολογο, αλλα θα κοιταξει κανενα καθηγητη κλπ
Γενικα δυσκολα σε ενα ζευγαρι να βγαζει πιο πολλα η γυναικα. Ισα ισα που οι ιδιες οι φεμινιστριες επικαλουνται οτι οι αντρες κερδιζουν ενα 20% παραπανω απο τις γυναικες (και ισχυει)
Ακομα περισσοτερο. Πατσαδες και καραφλες γινονται.

Απλα ο αντρας εχει πνευματικα και υλικα προσοντα (χρημα, επαγγελμα) για να το αντισταθμισει αυτο, συν οτι εξ αρχης μια γυναικα δε σε διαλεγει μονο για την εμφανιση.
Μια μεση γυναικα που εμαθε να προχωραει με βαση την εμφανιση της δεν τα εχει αυτα.
Σωστο, αλλα πιστεψε με υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι αλλα το κρυβουν καλα

Και το κρυβουν (μεταξυ των αλλων) κατω απο αερολογιες για τους ρολους των δυο φυλων.
0 .
-
- Ultimate Stalker
Αυτο που ηθελα να δειξω στην αρχη (πριν χαθει η μπαλα) ειναι οτι πιστευω οτι οι αντρες ειμαστε καπως πιο ωριμοι γιατι ειμαστε αυτοι στους οποιους θα βασιστει το αλλο φυλο. Εσεις ψαχνετε στηριγμα, ενω εμεις ειμαστε το στηριγμα. Ο ρολος μας ειναι πιο δυσκολος.
Επισης κατι αλλο βασικο, εμεις κατα κυριο λογο ξεκιναμε το φλερτ. Αυτο μας κανει να χτιζουμε χαρακτηρα γιατι πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση, να ξερεις να μιλησεις, να παιρνεις πρωτοβουλιες κλπ και κυριως να μαθεις να δεχεσαι την απορριψη και να μαθεις να ενεργεις παρα τον κινδυνο της απορριψης. Αυτο ειναι πολυ βασικο.
Αυτα μια μεση γυναικα δεν μπορει να τα κανει. Εχει μαθει να προσελκυει με βαση την εμφανιση και να διαλεγει αναμεσα σε οσους της ερχονται στο πιατο. Αυτο ειναι ευκολο αλλα δε χτιζει χαρακτηρα.
Για παραδειγμα αυτη η κοπελα που μας ελεγες αν εχει μια συμπαθητικη εμφανιση δε θα εχει ιδιαιτερο προβλημα να βρει και να κρατησει σχεση. Οποτε γιατι να αλλαξει?
Το προβλημα ξεκιναει απο εμας τους αντρες που απευθυνομαστε στον χαμηλοτερο κοινο παρονομαστη. Και τελικα μας γυρναει μπουμερανγκ γιατι ολο γκρινιαζουμε οτι οι γκομενες μας ειναι βαρετες και προτιμαμε να περναμε χρονο με τους φιλους.
Ομως και οι γυναικες θα επρεπε να αναπτυσσουν δεξιοτητες που δεν εχουν αμεση σχεση με τα γκομενικα.
Αυτα τα ολιγα
Επισης κατι αλλο βασικο, εμεις κατα κυριο λογο ξεκιναμε το φλερτ. Αυτο μας κανει να χτιζουμε χαρακτηρα γιατι πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση, να ξερεις να μιλησεις, να παιρνεις πρωτοβουλιες κλπ και κυριως να μαθεις να δεχεσαι την απορριψη και να μαθεις να ενεργεις παρα τον κινδυνο της απορριψης. Αυτο ειναι πολυ βασικο.
Αυτα μια μεση γυναικα δεν μπορει να τα κανει. Εχει μαθει να προσελκυει με βαση την εμφανιση και να διαλεγει αναμεσα σε οσους της ερχονται στο πιατο. Αυτο ειναι ευκολο αλλα δε χτιζει χαρακτηρα.
Για παραδειγμα αυτη η κοπελα που μας ελεγες αν εχει μια συμπαθητικη εμφανιση δε θα εχει ιδιαιτερο προβλημα να βρει και να κρατησει σχεση. Οποτε γιατι να αλλαξει?
Το προβλημα ξεκιναει απο εμας τους αντρες που απευθυνομαστε στον χαμηλοτερο κοινο παρονομαστη. Και τελικα μας γυρναει μπουμερανγκ γιατι ολο γκρινιαζουμε οτι οι γκομενες μας ειναι βαρετες και προτιμαμε να περναμε χρονο με τους φιλους.
Ομως και οι γυναικες θα επρεπε να αναπτυσσουν δεξιοτητες που δεν εχουν αμεση σχεση με τα γκομενικα.
Αυτα τα ολιγα

0 .
-
- Prediction Guru
Re: Γυναίκες και τι τραβάμε και 'μεις οι χορεύτριες.
Τις προαλλες ειδα μια μαθητρια με δικτυωτο καλτσον και σορτσακι στενα εφαρμοστο που αποκαλυπτε τα μισα οπισθια.
Και οταν λεω μαθητρια εννοω την ειδα να μπαινει με αυτη την αμφιεση στο Λυκειο της γειτονιας μου.
Εχουμε ξεφυγει, εμενα αυτο το ντυσιμο περα απο το κιτς δεν με ενοχλει καθολου για την καθημερινη ζωη...
αλλα στο σχολειο;
στο σχολειο ρε πστ μου;
.
Και οταν λεω μαθητρια εννοω την ειδα να μπαινει με αυτη την αμφιεση στο Λυκειο της γειτονιας μου.
Εχουμε ξεφυγει, εμενα αυτο το ντυσιμο περα απο το κιτς δεν με ενοχλει καθολου για την καθημερινη ζωη...
αλλα στο σχολειο;
στο σχολειο ρε πστ μου;
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
- Crazy poster
Παντως έχεις δίκιο για τις γυναίκες σε όσα γράφεις σχετικά με τα λεφτά,έχω φάτσα απέναντί μου γείτονα που κάθεται 21 χρόνια και τον ταιζει η γυναίκα του.Επίσης η γιατρός μου συντηρεί τον άντρα της εδώ και 10 χρόνια.Οι γυναίκες που κάνουν εκμετάλλευση και ψάχνουν για άντρα με πολλά λεφτά είναι συνήθως μοντέλα για περιοδικό.Αν μιλάμε για απλές καθημερινές γυναίκες πολύ συχνά συμβαίνει αυτό που λες,η γυναίκα δηλαδή να κρατάει το σπίτι και ο άντρας να παραπαίει.Το έχω δει αρκετές φορές.
1 .
-
- Right to Repair Champion
'71 έγραψε:έχω φάτσα απέναντί μου γείτονα που κάθεται 21 χρόνια και τον ταιζει η γυναίκα του.Επίσης η γιατρός μου συντηρεί τον άντρα της εδώ και 10 χρόνια.
Ρισπέκτ στον γείτονα και στον άντρα της γιατρού.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot
-
- Crazy poster
Προέλλην έγραψε:'71 έγραψε:έχω φάτσα απέναντί μου γείτονα που κάθεται 21 χρόνια και τον ταιζει η γυναίκα του.Επίσης η γιατρός μου συντηρεί τον άντρα της εδώ και 10 χρόνια.
Ρισπέκτ στον γείτονα και στον άντρα της γιατρού.
Ο σεβασμός που βρίσκεται στο ότι ζούνε στο βρακί των γυναικών τους;Θα έλεγες το ίδιο αν μάθαινες ότι ο ένας από τους δυο έχει πάρει και μεγαλύτερη γυναίκα;Εγώ δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους πάντως,διχως να τους κατακρίνω.Οτι θέλει κάνει καθένας-καθεμια εκεί έξω.
0 .
-
- Right to Repair Champion
'71 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ρισπέκτ στον γείτονα και στον άντρα της γιατρού.
Ο σεβασμός που βρίσκεται στο ότι ζούνε στο βρακί των γυναικών τους; Θα έλεγες το ίδιο αν μάθαινες ότι ο ένας από τους δυο έχει πάρει και μεγαλύτερη γυναίκα; Εγώ δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους πάντως,διχως να τους κατακρίνω.Οτι θέλει κάνει καθένας-καθεμια εκεί έξω.
Aκόμη πιο ρισπέκτ.
Money for nothing,
and the milf for free
1 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
-
- Ultimate Stalker
Προέλλην έγραψε:Aκόμη πιο ρισπέκτ.
Money for nothing,
and the milf for free
.gif)
.gif)
0 .
-
- Rookie poster
H Μπιζυ ειναι Γ εφεδρεία πλεον - λογικο να λιωνει απο ζηλια για την μικρα και να την θάβει αγρια και στα φορα ,
Αι γυναικαι εχουν δυο αντιπαλους που τσακιζουν την ματαιοδοξια τους και την φιλαρεσκειά τους .
Τον χρονο και τις νεότερες τους.
Αι γυναικαι εχουν δυο αντιπαλους που τσακιζουν την ματαιοδοξια τους και την φιλαρεσκειά τους .
Τον χρονο και τις νεότερες τους.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ