Επειδη εκανε την αρχη ο vallon ας κανω τη συνεχεια εγω σε προσωπικες εξομολογησεις.
Μου προτεινε φιλη της αδελφης μου συνοικεσιο με μια εκπαιδευτικο που θελει να βγει σε προωρη συνταξη σε κανα εξαμηνο.
Την ξερω φατσικα στη γειτονια και εχω και μια απλη καλημερα μαζι της.
Ειναι μορφωμενη, ευγενικη και καποτε ηταν ομορφη.
Ενδεχομενως θα μπορουσα να την αγαπησω αν ταιριαζαμε.
Αυτη βαζει ενα ομως ορο που εχει μαστιγιο και καρωτο.
Θα αφησει την Αθηνα και θα παει στη Βορεια Ελλαδα οπου την περιμενει ενα πλουσιο πατρικο σπιτι και μια αξιοπρεπης περιουσια.
Εγω ευχαριστως να πηγαινα, δεν εχω δεσμους με Αθηνα και τρελλαινομαι για περιπετεια....
αλλα δεν μπορω να αφησω ευκολα τη δουλεια μου στην Αθηνα γιατι ειναι καλη δουλεια και ιδρωσα να τη στησω.
.
Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;
-
- Prediction Guru
Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
- Prediction Guru
Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;
Την Κυριακη το μεσημερι θα μας γνωρισουν υποτιθεται σε παρεικο τραπεζι.
Οποτε πρεπει να παρω γρηγορες αποφασεις.
ακουω γνωμες.
Να παω για τον τριτο μου γαμο;
.
Οποτε πρεπει να παρω γρηγορες αποφασεις.
ακουω γνωμες.
Να παω για τον τριτο μου γαμο;
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
- Prediction Guru
Να σας πω και την ηλικια μου, ειμαι 59 στα 60 αλλα ακομη ακμαιοτατος.
.
.
0 .
.
.
-
- Moderator
Αν αισθάνεσαι μεγάλη ανάγκη για συντροφικότητα, κάν'το.
Αν περνάς και μόνος σου καλά και τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, μην το κάνεις απλά για να το κάνεις.
Αλλά ακόμη κι αν το κάνεις δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μιλάμε για γάμο και όχι για κάτι πιο ελεύθερο χωρίς πολλές δεσμεύσεις.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Αν περνάς και μόνος σου καλά και τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, μην το κάνεις απλά για να το κάνεις.
Αλλά ακόμη κι αν το κάνεις δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μιλάμε για γάμο και όχι για κάτι πιο ελεύθερο χωρίς πολλές δεσμεύσεις.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
0 .
-
- Prediction Guru
Γιατι η κυρια θελει να παντρευτει πριν συνταξιοδοτηθει και φυγει για Βορεια Ελλαδα.
Θελει να παει εκει με τον αντρα της να κανει μια νεα αρχη.
.
.
0 .
.
.
-
- Prediction Guru
Οσο για το μονος μου ειμαι και δεν ειμαι.
Υπαρχει μια σχεση στα κλεφτα που εξαρχης μπορουσε μονο να ηταν σεξουαλικη. Δεν γινεται ουτε να κυκλοφορησουμε δημοσια.
Οποτε η συντροφικοτητα μου λειπει ιδιαιτερα.
.
Υπαρχει μια σχεση στα κλεφτα που εξαρχης μπορουσε μονο να ηταν σεξουαλικη. Δεν γινεται ουτε να κυκλοφορησουμε δημοσια.
.
0 .
.
.
-
- Moderator
Αρίστος έγραψε:Γιατι η κυρια θελει να παντρευτει πριν συνταξιοδοτηθει και φυγει για Βορεια Ελλαδα.
.

Έλα χριστέ και παναγιά και πρέπει εσύ να την αποκαταστήσεις;
Τέσπα τι να σου πω;
Από την άλλη όπως είπες κι εσύ διψάς για περιπέτειες.
Εγώ από την άλλη είμαι ακριβώς το αντίθετο οπότε δεν μπορώ να το δω όπως το βλέπεις εσύ.
Εγώ σκαλώνω στον γάμο σε όλο αυτό.
Τώρα τι να σου πω;
Άμα εσύ έχεις όρεξη για τέτοια, λίγο μετράει η γνώμη μας.
Μην σε πάρουμε και στο λαιμό μας και σου κόψουμε το τυχερό.
0 .
-
- Moderator
Αρίστος έγραψε:Οσο για το μονος μου ειμαι και δεν ειμαι.
.
Καταλαβαίνω το τελευταίο που λες αλλά γιατί η συντροφικότητα πρέπει να συνοδεύεται με γάμο;
Εκτός κι αν ψάχνεις εσύ να αποκατασταθείς. Άλλο αυτό και δεν μας πέφτει και λόγος.
Ανάμεσα στα δύο παραδείγματα που ανέφερες δεν μπορείς να βρεις μια μέση λύση βρε παιδάκι μου;
Ή παράνομη σχέση ή γάμος;
0 .
-
- Prediction Guru
Δεν ξερω αν αποκαθιστω εγω αυτη η αυτη εμενα.
Γιατι αυτη εχει την περιουσια και οχι εγω.
Τελος παντων αυτη απο την πλευρα της κανει μια εντιμη προταση, θελω αντρα να ερθει μαζι μου και του τα εξασφαλιζω ολα.
Εγω λοιπον και ΜΟΝΟ για να μεινω Βορεια Ελλαδα που την λατρευω, σε μια ωραια σπιταρωνα μαλιστα, θα γουσταρα την περιπετεια.
Και η εν λογω δεν ξερω για ερωτες αλλα σαν παρεα δειχνει πολυ ενδιαφερουσα.
Ομως αυτο που με χαλαει, το ξαναλεω, ειναι οτι επι 10 χρονια ιδρωσα να στησω μια πολυ ικανοποιητικη δουλεια και αν δεχτω θα πρεπει να την γκρεμισω.
.
.gif)
Γιατι αυτη εχει την περιουσια και οχι εγω.
Τελος παντων αυτη απο την πλευρα της κανει μια εντιμη προταση, θελω αντρα να ερθει μαζι μου και του τα εξασφαλιζω ολα.
Εγω λοιπον και ΜΟΝΟ για να μεινω Βορεια Ελλαδα που την λατρευω, σε μια ωραια σπιταρωνα μαλιστα, θα γουσταρα την περιπετεια.
Και η εν λογω δεν ξερω για ερωτες αλλα σαν παρεα δειχνει πολυ ενδιαφερουσα.
Ομως αυτο που με χαλαει, το ξαναλεω, ειναι οτι επι 10 χρονια ιδρωσα να στησω μια πολυ ικανοποιητικη δουλεια και αν δεχτω θα πρεπει να την γκρεμισω.
.
0 .
.
.
-
- Extreme poster