Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;
-
Σαρακατσανος
- Rookie poster

Re: Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;
Από το φουμπού. Κάποιος το ανέφερε στη σελίδα του .....gr
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bluerose έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ναι, για να γινουμε ναζιστικος βοθρος και να διαφημιζουμε την ΝΔουλα
Ευχαριστουμε δε θα παρουμε.
Εσένα δε σε θυμάμε ήσουν πιο πριν
Ναι για πολιτικά μακρια, δεν ασχολούμε καν
Ε για αυτο λεω ρε συ, δεν πνιγουμε τον υγιη διαλογο, σβηνουμε οσους βριζουν και οσους προτρεπουν σε εγκληματικες ενεργειες, ειτε μιλαμε για ακροδεξια ειτε για ακροαριστερη τρομοκρατια ειτε μουσουλμανικη κλπ
Δεν εχουμε λογο να πειραξουμε εσενα ή το 95-99% των χρηστων που συζητατε πολιτισμενα
Υδράργυρος έγραψε:Μη σβηνετε πολυ. Αφηστε τα νηματα να τρεχουνε και να γινεται τζερτζελο.
Σβησαμε τα νηματα που αναφερονται στο ... γιατι το χατε παραγαμησει
Επισης σβηνουμε και τις προσβολες προφανως
0 .
-
Υδράργυρος
- Rookie poster

Και δεν ειναι απαραιτητο κατω απο καθε ποστ να υπαρχει απαντηση συντονιστη.
Αφηστε τους χρηστες να γραψουν. Αλλιως αυτο το φοτουμ θα ξαναγινει συζητηση μεταξυ συντονιστων
Αφηστε τους χρηστες να γραψουν. Αλλιως αυτο το φοτουμ θα ξαναγινει συζητηση μεταξυ συντονιστων
0 .
-
argouen
- Rookie poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ναι, σκεφτόμαστε να βάλουμε μερικούς πρωήν του άλλου φόρουμΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Χωρις να υπαινίσομαι - ξέρω κάτι, μην κοιτάς τωρα που είμαστε δαγκωμένοι και έχετε 10 ποστ
Γενικά σε οικείο περιβάλλον είμαστε φλύαροι, 24/7 ενεργοι και είναι θέμα χρόνου να ζητήσετε βοήθεια από τους μεγαλους παλαιούς

Κρατα καμια πισινή καλού κακου

0 .
-
Γύπας
- Extreme poster

Οι ντομάτες πιάνουν πολύ εύκολα και 99% θα σου δώσουν να φας.bluerose έγραψε:Πάνας έγραψε:Αφού το ξέρεις ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα...
Ναι εισαι τόσο ήρεμος και σταθερός και ηρεμεις και τους άλλους. Βλέπεις τον φόβο μου και πρέπει κάπου να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια
Εισαι δλ δοτικός καλοπροαίρετος άνθρωπος
Μερσι και φτου να μη σε ματιαξω αλλα δε ματιάζω. Οι φοβικοι με τη κρίση δε ματιάζουν
Αχ αυτος ο ερντογάν, και δε ξέρω να φυτεύω και ντομάτες
Τσάπισε λίγο το χώμα αυτές τις μέρες και ρίξε κοπριά τον άλλο μήνα μπορείς να φυτέψεις. Οι απλές οδηγίες σε σελίδες στο ίντερνετ είναι μια χαρά. Εγώ έχω μάθει έναν τρόπο και βάζω κάθε χρόνο με ικανοποιητικά αποτελέσματα. (Ικανοποιητικό είναι και το γεγονός ότι χαρίζεις και σε τρίτους. Για νοστιμιά δεν το συζητάω. Θα πάθεις πλάκα.
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
bluerose
- Rookie poster

Θα μαθουμε να γράφουμε λιτά
Καλό θα μου κάνει, όλο το έλεγα κι όλο το αναιρούσα στο άλλο. Δε με καταλαβαιναν λεει κι οποτε εγραφα, εγραφα, να γινω κατανοητή και γινόταν χειρότερα
Καλό θα μου κάνει, όλο το έλεγα κι όλο το αναιρούσα στο άλλο. Δε με καταλαβαιναν λεει κι οποτε εγραφα, εγραφα, να γινω κατανοητή και γινόταν χειρότερα
0 .
-
Ερμής
- Rookie poster

Είμαστε καλά παιδιά. Εντάξει τώρα ένα νηματάκι για το συγχωρεμένο θα μπορούσατε να το αφήσετε αλλά ξέρω, το κάνετε για εμάς, για να μην λειτουργούμε σα μπαρμπάδια που είναι κολλημένα στους παλιούς μαχαλάδες.
1 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Υδράργυρος έγραψε:Και δεν ειναι απαραιτητο κατω απο καθε ποστ να υπαρχει απαντηση συντονιστη.
Δεν απεμπολούμε τον χαρακτήρα μας ως απλοί χρήστες.
Δεν έχουμε ανάγκη να κρατάμε κάποια πόζα συντονιστή.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Γύπας
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ερμής έγραψε:Μη γκρινιάζετε ρε οι παλιοί*, έχουν ανέβει οι μετοχές του μαγαζιού με γεωμετρικούς ρυθμούς.
*οι περισσότεροι είμαστε και εμείς παλιοί εδώ, τρόπον τινά.
Kαθολου δεν γκρινιαζουμε απλως πηξαμε λιγο με το μοντιλικι
Το θετικο ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ειστε ανθρωποι
Ενα τρολι και μερικοι ακροδεξιοι μας δημιουργουν θεματα αλλα ΟΚ ελεγχεται η κατασταση
Μόνο οι ακροδεξιοί είναι πρόβλημα; Αυτοί που καλούνται απλοί δεξιοί και νεοφίλ δεν είναι;
Αλλά που τα λέω μωρέ! Στην κυβέρνηση Τζανετάκη;

0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Lol ρε συ Υδραργυρε, οταν εσυ πηγαινες, εμεις ερχομασταν και μας λες να μην γραφουμε? 3 χρονια ειμαστε εδω, και εσυ εισαι 3 μερες
Συν τοις αλλοις, διευκρινιζουμε το πνευμα που διεπει την διαχειριση για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Δεν πιστευω να προτιμας απλα να σβηνουμε ποστ και να ριχνουμε μπαν, χωρις να προειδοποιουμε
Συν τοις αλλοις, διευκρινιζουμε το πνευμα που διεπει την διαχειριση για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Δεν πιστευω να προτιμας απλα να σβηνουμε ποστ και να ριχνουμε μπαν, χωρις να προειδοποιουμε

0 .