BaKXOS_Lysios έγραψε:Ούτε καν... Το σχολείο (όπως είναι δομημένο στην Ελλάδα) θεωρεί ότι όλα είναι ιδανικά στην κοινωνία και το μόνο που μένει είναι οι μαθητές μέσα σε ιδανικές συνθήκες να μάθουν γράμματα....αμ δε!
Τελείως λάθος αντίληψη έχεις.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ούτε καν... Το σχολείο (όπως είναι δομημένο στην Ελλάδα) θεωρεί ότι όλα είναι ιδανικά στην κοινωνία και το μόνο που μένει είναι οι μαθητές μέσα σε ιδανικές συνθήκες να μάθουν γράμματα....αμ δε!

bizeli έγραψε:Το τι θεωρεί κανείς ευθύνη και ανατροφή διαφέρει από γονέα σε γονέα.
Κάτι που εσύ θα το έβλεπες ως αφύσικο κάποιος άλλος το βλέπει ως φυσιολογικό.
Ακόμα και στο παράδειγμα που λες για ένα παιδί που δημιουργεί πρόβλημα στην τάξη οι γονείς του μπορεί να μην το βλέπουν καν ως πρόβλημα ή τουλάχιστον πρόβλημα που να φταίει το παιδί τους.

bizeli έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Ούτε καν... Το σχολείο (όπως είναι δομημένο στην Ελλάδα) θεωρεί ότι όλα είναι ιδανικά στην κοινωνία και το μόνο που μένει είναι οι μαθητές μέσα σε ιδανικές συνθήκες να μάθουν γράμματα....αμ δε!
Τελείως λάθος αντίληψη έχεις.

BaKXOS_Lysios έγραψε:bizeli έγραψε:Τελείως λάθος αντίληψη έχεις.
Εγώ ή η ελληνική παιδεία;

bizeli έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Εγώ ή η ελληνική παιδεία;
Εσύ για την ελληνική παιδεία.
κι όχι ένα ούτε δύο χρονάκια αλλά απο μπόμπιρας μέχρι και πανεπιστήμιο... Ε κάτι θα ξέρω κι εγώ γι αυτή λοιπόν μετά από τόσα χρόνια...
Μπορεί τα πράγματα βέβαια να έχουν αλλάξει από τότε που ήμουνα εγω μαθητής αλλά κάτι μου λέει ότι αν έχουν αλλάξει θα είναι προς το χειρότερο.... .gif)

BaKXOS_Lysios έγραψε:nemo έγραψε:αμφιδρομη σχεση αφου στο σχολειο μαθαινουν τον ιδανικο τροπο που δεν ισχυει στο σπιτι και μπερδευονται χειροτερα
Ούτε καν... Το σχολείο (όπως είναι δομημένο στην Ελλάδα) θεωρεί ότι όλα είναι ιδανικά στην κοινωνία και το μόνο που μένει είναι οι μαθητές μέσα σε ιδανικές συνθήκες να μάθουν γράμματα....αμ δε!

nemo έγραψε:καλα το νομιζα ..εχει πορωθει με το επαγγελμα και δεν το νιωθει οπως εμεις

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μια χαρά τη βγάζουν οι μπακούρηδες γέροι.
Οι μπακουρόγριες τραβάνε ζόρι λόγω αντικειμενικών δυσκολιών.![]()
Οι ογδοντάρηδες γέροι που έχουν σπιτάκι και σύνταξη βρίσκουν καμιά σιτεμένη Βουλγάρα ή Γεωργιανή τις σπιτώνουν με την υπόσχεση να τους αφήσουν το σπίτι, τις χαρτζιλικώνουν από τη σύνταξη κι αυτές τους έχουν στα όπα όπα και τα ταχτιρντί.
Από την άλλη οι γέροι πιάνουν κανα κώλο ή οι ζωηροί τους δίνουν και καμιά πίπα και αν το επιτρέπει η υγεία τους να παίρνουν κανα βιάγκρα τις καρφώνουν σαν κεφτέδες και ας πάει και το παλιάμπελο.
Πάντως άνετα σε καθαρίζει η βουλγάρα για να σου φάει το σπίτι μια ώρα αρχίτερα.bizeli έγραψε:Αυτό είναι το θέμα.
Το τι θεωρεί κανείς ευθύνη και ανατροφή διαφέρει από γονέα σε γονέα.
Κάτι που εσύ θα το έβλεπες ως αφύσικο κάποιος άλλος το βλέπει ως φυσιολογικό.
Ακόμα και στο παράδειγμα που λες για ένα παιδί που δημιουργεί πρόβλημα στην τάξη οι γονείς του μπορεί να μην το βλέπουν καν ως πρόβλημα ή τουλάχιστον πρόβλημα που να φταίει το παιδί τους.