Αντισοβιετικό νήμα
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Αντισοβιετικό νήμα
Τις κομπλεξιες σου και τα απωθημενα σου ζαιε να τα πεις στον Τσιπρα σου που εκανε την Ελλαδα μπουρδελο των Αμερικανων και τους εργαζομενου ζητιανους.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
vallon
- Supreme poster

ενώ ρε αναρχοτσουλί, θα ήταν καλύτερα με τη νεοφιλελεύθερη λέρα τον σαμαρίκο, που έφυγε τρέχοντας η κότα, μόνο νύχτα δεν πήρε το αεροπλάνο με ψεύτικο όνομα όπως έχουν συνήθεια τα νουδούλια και άφησε την χώρα στα κρύα του λουτρού.
Αντι να ευχαριστάτε που έπιασε ο τσίπρας το τιμόνι, μυξοκλαίτε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Γύπας
- Extreme poster

talaipwros έγραψε:Τις κομπλεξιες σου και τα απωθημενα σου ζαιε να τα πεις στον Τσιπρα σου που εκανε την Ελλαδα μπουρδελο των Αμερικανων και τους εργαζομενου ζητιανους.
Στον τσίπρα θα πω ότι αφορά τον τσίπρα. Το ποιος είναι κομπλεξικός το έθιξα πρώτος και εδώ είμαστε να τε ερευνήσουμε. Η απάντησή σου καραγκιόζη
(σε κατατάσσω κι εγώ όπως βλέπεις κάπου. Αν και δεν χρειάζεται στο επιχείρημά μου. Απλά κάνω το ίδιο που κάνεις κι εσύ, δηλαδή να βάζεις κι έναν χαρακτηρισμό τονίζοντας ότι αντιπαλεύεις τη θέση του άλλου. Ούτε 20 χρονών
)δείχνει ότι επικρατεί λίγο αμορφωσιά στο είναι σου. Η μπάλα στην εξέδρα!
Ο Τσίπρας ως απάντηση στο ότι σε είπανε κομπλεξικό, επειδή αναφέρθηκες σε τρίτο πρόσωπο σε μένα λέγοντας ότι ονειρεύομαι Ρωσσίδες. Πιο κακομοίρης πεθαίνεις (Ή γίνεσαι αντικοινωνικός ρουφιάνος. Αλλά το ίδιο είναι).
0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Γύπας
- Extreme poster

vallon έγραψε:ενώ ρε αναρχοτσουλί, θα ήταν καλύτερα με τη νεοφιλελεύθερη λέρα τον σαμαρίκο, που έφυγε τρέχοντας η κότα, μόνο νύχτα δεν πήρε το αεροπλάνο με ψεύτικο όνομα όπως έχουν συνήθεια τα νουδούλια και άφησε την χώρα στα κρύα του λουτρού.
Ποιον λες αναρχικό ρε μλκ;

0 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως οι μεσηλικες ρωσιδες γιουβαρλακια σαν τις δικες μας ηταν και αυτες
Αυτή ήταν και η μοναδική αδυναμία της πλήρους μεγίστων επιτευγμάτων σταλινικής τριακονταετίας.
Αλλά και αυτό θα διορθωνόταν, αν δεν μας έκοβε το δρόμο ο δεξιός αλα σύριζα οπορτουνισμός, και είχαμε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε ακόμα ένα πεντάχρονο πλάνο.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
vallon
- Supreme poster

Γύπας έγραψε:vallon έγραψε:ενώ ρε αναρχοτσουλί, θα ήταν καλύτερα με τη νεοφιλελεύθερη λέρα τον σαμαρίκο, που έφυγε τρέχοντας η κότα, μόνο νύχτα δεν πήρε το αεροπλάνο με ψεύτικο όνομα όπως έχουν συνήθεια τα νουδούλια και άφησε την χώρα στα κρύα του λουτρού.
Ποιον λες αναρχικό ρε μλκ;![]()
δεν έχει σημασία
έψαχνα μια μαλακία να του γράψω για να κάνουμε χαβαλέ
θέλω να δω τι πίπες θα τραβήξουν τα νεοφίλια έτσι και μπουν σε αυτό το νήμα
έχουν να ακούσουν...

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Γύπας
- Extreme poster

Αστόπαιδο του κερατά. Μη σου πω ότι προπαγανδίζει για τον Κούλη.
0 .
Τέλος!-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

talaipwros έγραψε:Τις κομπλεξιες σου και τα απωθημενα σου ζαιε να τα πεις στον Τσιπρα σου που εκανε την Ελλαδα μπουρδελο των Αμερικανων και τους εργαζομενου ζητιανους.
Δε φταίει ο Τσίπρας, αλλά οι συνθήκες που ήταν εναντίον του.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Γύπας
- Extreme poster

Το νήμα δεν το άνοιξα εγώ. Το χωρίσανε από τη θρησκειολογία όπου ήθελαν να μην κάνεις τοποθέτηση γιατί είναι σαν να προσβάλλεις τα εικονίσματα.
Δεν θα άνοιγα ποτέ αντισοβιετικό νήμα γιατί δεν είναι κάτι τέτοιο στον προσανατολισμό μου. όσο μαλάκες και να ήτανε, δεν έχω λόγο να προπαγανδίσω υπέρ κάποιου άλλου και ούτε είναι οι κύριοι εχθροί μου.
Είναι απλά τι αστικοαστικομαλάκες τυλιγμένοι με τις παθογεννείς αιτιάσεις τους παραγόμενες από τον νευρωτικά αναπτυσσόμενο ναρκισσισμό τους. Τίποτα το σπουδαίο.
Δεν θα άνοιγα ποτέ αντισοβιετικό νήμα γιατί δεν είναι κάτι τέτοιο στον προσανατολισμό μου. όσο μαλάκες και να ήτανε, δεν έχω λόγο να προπαγανδίσω υπέρ κάποιου άλλου και ούτε είναι οι κύριοι εχθροί μου.
Είναι απλά τι αστικοαστικομαλάκες τυλιγμένοι με τις παθογεννείς αιτιάσεις τους παραγόμενες από τον νευρωτικά αναπτυσσόμενο ναρκισσισμό τους. Τίποτα το σπουδαίο.
1 .
Τέλος!