nemo έγραψε:
τι ειναι το flyover γμτ μου!!! επρεπε να το γνωριζω; και για να σου αφαιρεσουν
τα διπλωματα κατι χοντρο εκανες μπιζελι -δεν πιστευω να πηρες κανενα σβαρνα;
Τι χοντρό να έκανα μωρέ; Για παράνομο παρκάρισμα με γράψανε. Απλά τώρα με το flyover όπου και να το αφήσεις παράνομο είναι. Πού να το βάλουμε; Στο κεφάλι μας;
Άντε μαλακίες.
Μας έχουν γίνει που μας έχουν γίνει τα νεύρα μας κρόσσια με το flyover μας γράφουν κιόλας. Αντί να δείχνουν μια τύπου κατανόηση.
Και άμα σας πω σε ποιον δρόμο με γράψανε (για όποιον ξέρει από Θεσσαλονίκη) θα καταλάβει ότι είναι τέρμα υπερβολικό αυτό το μέτρο. Ειδικά σε αυτόν τον δρόμο δεν καταλαβαίνω γιατί απαγορεύεται το παρκάρισμα. Δε λέω για διπλοπαρκάρισμα.
Πραγματικά δεν ενοχλούν πουθενά τα αυτοκίνητα άμα παρκάρεις κατά μήκος του πεζοδρομίου.
Και ειδικά εγώ την ημέρα που με γράψαν ήταν και κλειστή η αγορά. Δεν είχε καν κίνηση. Ψιλονέκρα ήταν η φάση στους δρόμους.
Εννοείται ότι ούτε έκλεινα κανέναν ούτε ράμπα αναπήρων κτλ (αν είναι δυνατόν δλδ να είμαι τόσο καφρίλα). Για τέτοια με έχετε;
Αλλά ήταν πολύ υπερβολική η ποινή. Και πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας.
Χαλαρώστε λίγο.
Λες και ήμουν κανένας γκαζόβιος μεθυσμένος που πέρασε ερυθρό σηματοδότη. Δλδ σε αυτούς τι κάνουν;
Και η φάση είναι ότι είχα και τον νου μου γιατί ξέρω ότι σε αυτόν τον δρόμο γράφουν. Πραγματικά το άφησα για λίγα λεπτά και ήμουν εκεί και έβλεπα συνέχεια. Για πότε εμφανίστηκαν οι μπάτσοι για πότε με έγραψαν ούτε που το κατάλαβα. Τους έβλεπα από την απέναντι πλευρά του δρόμου και έτρεχα να τους προλάβω. Το τι ζαρτινιέρες πήδηξα, το τι διαζώματα ... κόντεψα να με πατήσουν τα αυτοκίνητα.
Τους φώναζα μη ... μη ... έρχομαι. Τίποτα αναλγησία. Μου πέταξαν την κλήση στα μούτρα και ούτε ένα βλέφαρο δε μου έριξαν.
Και όχι μόνο αυτό. Για να το ευχαριστηθούν κιόλας γεμάτοι χαιρεκακία μου πέταξαν "Σας αφαιρέσαμε και τις πινακίδες"
Κάνω μια έτσι "Μα οι πινακίδες είναι ακόμα πάνω στο αυτοκίνητο" τους κάνω.
Και μου λένε να τις βγάλετε μόνη σας και να τις παραδώσετε σε 3 μέρες στην τροχαία.
Έπρεπε να τις βγάλω και μόνη μου.
Και πώς διαβάζω καλύτερα την κλήση εκτός από πινακίδες είχαν σημειώσει να παραδώσω και άδεια κυκλοφορίας.
Μία μία μου ερχόταν οι κεραμίδες.
Έλα μαλακίες.
Αφού την επόμενη που πήγα στην τροχαία και εκείνοι παραδέχτηκαν (off the record) ότι ήταν υπερβολικό όλο αυτό.