οχι οχι δεν το εκανε μπορντελο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: οχι οχι δεν το εκανε μπορντελο

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 25 Αύγ 2022, 01:01

Αρίστος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε: :o :o :o
Ισχύει τέτοιο πράμα;

Oxι βεβαια.

.

Εντάξει τουλάχιστον αυτός δεν τα ποσταρει στα Twitter σαν την άλλη την ξετσιπωτη οπότε όλα καλά... :rolleyes:
ΥΓ
Αυτό μου λειπε...να αξιωθώ να δω τον Τραμπ να πίνει τις..."πορτοκαλάδες" του....Θα ξεράσω και τα άντερα μου νυχτιατικα παναθεμα τον!!! Κομμένη η συζήτηση! :sealed:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 25 Αύγ 2022, 01:28

Perseus1966 έγραψε:εν τω μεταξυ παραδιπλα...

Βέβαια αν τα εθνογκαγκα που τα λένε αυτά είχαν λίγο μυαλό θα σκέφτονταν ότι αν έκαναν τη Φινλανδία Πακιστάν (όπως ισχυρίζονται) σύντομα θα έπρεπε να μεταναστεύσουν πάλι κάπου αλλού οπότε δεν τα συμφέρει και τόσο... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Αύγ 2022, 08:09

Εχει περάσει στο μυαλό σας οτι τα εθνογκαγκά είναι το απόλυτο κακό και ότι περιέχουν όλες
τις σύμφορες για την ελ πατρίδα μας, για σκεφτείτε λίγο παραπάνω αυτήν την εμμονή
γιατί για εμμονή πρόκειται που δεν στηρίζεται πουθενά με την λογική και με τις ιστορικές
αναδρομές , η όλη φάση μου θυμίζει το παιδομάζωμα του εαμ που το βάφτισαν σωτηρία
των παιδιών
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 25 Αύγ 2022, 09:28

Προέλλην έγραψε:To καλύτερο εν τω μεταξύ τα ψεκαριά-πουτλεραριά δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι :asd03:

Sanna Marin Education, Early Life, Parents, Husband

Sanna Marin was born November 16, 1985 in Helsinki, Finland. She also lived in Espoo and Pirkkala before moving to Tampere. Marin’s parents separated when she was very young; the family faced financial problems and her father Lauri Marin, struggled with alcoholism. After Sanna Marin’s biological parents separated, she was brought up by her mother and her mother’s female partner.

Sanna Marin graduated from the Pirkkala High School in 2004 at the age of 19 years. While studying, she worked in a bakery and as a cashier. Marin graduated with a bachelor’s and master’s degree in Administrative Science from the University of Tampere.

https://www.jagranjosh.com/general-know ... 61254177-1

Ζήτω η Ευρώπη μας :enamorado: , σκατά στις τριτοκοσμικές σκατότρυπες! :yesyes:

Το καλό ειναι οτι και αυτη και η εσθονη είναι ντιπ μπουρδελα αχρηστες που τις εβαλαν εκει να παιζουν
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 25 Αύγ 2022, 09:30

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:εν τω μεταξυ παραδιπλα...

συντομως και στον πατο του Προ

Προς το παρόν έχουμε κάτι λογαριασμούς ΔΕΗ για τον δικό σου πάτο.

Θα βάλεις πλάτη, θες δεν θες, για να ταπεινώσουμε την φασιστική πουτλερία.

Ακολουθω την συμβουλη σου μειωνω την καταναλωση,(και κλεβω ρευμα απο ενα ψεκομπολ απο διπλα)
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Αύγ 2022, 01:23

nemo έγραψε:Εχει περάσει στο μυαλό σας οτι τα εθνογκαγκά είναι το απόλυτο κακό και ότι περιέχουν όλες
τις σύμφορες για την ελ παρτίδα μας

Ε φυσικά, όπως βλέπεις και στο βιδεο που εσείς αναδημοσιεύετε η μόνη πρεμουρα των εθνογκαγκά (είτε ελλ είναι αυτά είτε πακιστανο-εθνογκαγκα) είναι πως θα αυξήσουν τον πληθυσμό τους να κατακτήσει το έθνος τους μια άλλη χώρα... Βαθυστόχαστη πολιτική ιδεολογία με μέλλον και προοπτικές για τον πλανήτη γη..... :axakaloe:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Αύγ 2022, 10:07

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:Εχει περάσει στο μυαλό σας οτι τα εθνογκαγκά είναι το απόλυτο κακό και ότι περιέχουν όλες

Ε φυσικά, όπως βλέπεις και στο βιδεο που εσείς αναδημοσιεύετε η μόνη πρεμουρα των εθνογκαγκά (είτε ελλ είναι αυτά είτε πακιστανο-εθνογκαγκα) είναι πως θα αυξήσουν τον πληθυσμό τους να κατακτήσει το έθνος τους μια άλλη χώρα... Βαθυστόχαστη πολιτική ιδεολογία με μέλλον και προοπτικές για τον πλανήτη γη..... :axakaloe:

οσα γραφεις δικαιολογουν γιατι εισαι στην θεση που εισαι η διαφορα με μενα ειναι οτι δεν
μου αρεσει η θεση που βρισκομαι και ψαχνομαι 1 να το εξηγησω και 2 να το αλλαξω
και πως μπορω να αλλαξω οταν θα εχω απεναντι μου εκατο φυλες που θα προσπαθουν
να περασουν τα δικα τους θελω;

η προτροπη -κανενα νεκρο παιδι στο αγαιο ή συνορα ανοιχτα θα συμβαλει στο δικο μου
χαμο και τον χαμο των παιδιων μου και οταν λεω χαμο το εννοω και σαν μεταναστευση
στην γερμανια ή αλλου ...με εκατο φυλες στην ελλαδα ειναι μαθηματικα βεβαιο
οτι θα καταληξουμε χειροτερα και απο αφρικανικο χωριο και απο αποψη γλωσσας
και απο καθε αλλη αποψη

οι τυποι που δεν εχουν κανενα ιχνος εθνικισμου δηλαδη δεν αγαπανε την χωρα τους
και τον τροπο της ζωη τους τα ηθη και τα εθιμα νομομοτελειακα θα τελειωσουν
οσο θα κρατησει η ενεργεια τους στα πενηντα τους θα ειναι απομαχοι μονοι τελειωμενοι
να φροντιζουν τα γατια και τα σκυλια σε μια γειτονια που δεν θα μιλανε τα ελληνικα

αυτο ειναι το μελλον και το παρον και εκ τουτου σας θεωρω απο τωρα πεθαμενους
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Αύγ 2022, 16:09

BaKXOS_Lysios έγραψε:

Στην φασιστική Ρωσία πάντως, που ζούνε με πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, κυνηγάνε τους γκέη σατανάδες κτλ, δεν γεννάνε, ο πληθυσμός συρρικνώνεται.
Αυτό φυσικά δεν τους αποτρέπει απο το να κατακτούν τις γειτονικές χώρες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Αύγ 2022, 17:24

Προέλλην έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ε φυσικά, όπως βλέπεις και στο βιδεο που εσείς αναδημοσιεύετε η μόνη πρεμουρα των εθνογκαγκά (είτε ελλ είναι αυτά είτε πακιστανο-εθνογκαγκα) είναι πως θα αυξήσουν τον πληθυσμό τους να κατακτήσει το έθνος τους μια άλλη χώρα... Βαθυστόχαστη πολιτική ιδεολογία με μέλλον και προοπτικές για τον πλανήτη γη..... :axakaloe:

Στην φασιστική Ρωσία πάντως, που ζούνε με πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, κυνηγάνε τους γκέη σατανάδες κτλ, δεν γεννάνε, ο πληθυσμός συρρικνώνεται.

πόσα ξέρεις όμως ε;

τι είσαι εσύ ρε παιδί μου...
:yesyes:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Αύγ 2022, 18:08

Προέλλην έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ε φυσικά, όπως βλέπεις και στο βιδεο που εσείς αναδημοσιεύετε η μόνη πρεμουρα των εθνογκαγκά (είτε ελλ είναι αυτά είτε πακιστανο-εθνογκαγκα) είναι πως θα αυξήσουν τον πληθυσμό τους να κατακτήσει το έθνος τους μια άλλη χώρα... Βαθυστόχαστη πολιτική ιδεολογία με μέλλον και προοπτικές για τον πλανήτη γη..... :axakaloe:

η φασιστικη ρωσια θα υπαρχει και σε 200 χρονια με τους ρωσους
εσυ και μεις και οι απογονοι θα ειναι σκορπιοι και χαμενοι
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”