Χρόνια πολλά στις γυναίκες του κόσμου

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Χρόνια πολλά στις γυναίκες του κόσμου

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2023, 00:17

Ίσως γίνει και αυτό κάποια μέρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Οκτ 2023, 01:23

bizeli έγραψε:Ίσως γίνει και αυτό κάποια μέρα.

:D για να σε πειραξω το ειπα ... αν το εχεις για μικρες αποστασεις ας ειναι και εκατο ετων

συν οτι δεν εχεις και το αγχος μη παθει τιποτα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Οκτ 2023, 09:18

οριστε το καρμα εμεινα απο μπαταρια ..
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2023, 13:35

nemo έγραψε: :D για να σε πειραξω το ειπα ... αν το εχεις για μικρες αποστασεις ας ειναι και εκατο ετων

συν οτι δεν εχεις και το αγχος μη παθει τιποτα

Το συντηρώ το αμαξάκι μου. Δεν το έχω αφήσει στην μοίρα του. Και τα σέρβις του και τα κτεο του και ό,τι χρειάζεται. Γενικά είναι σε καλή κατάσταση. Ό,τι χαλάει το φτιάχνω. Αντιμετωπίσιμα μέχρι στιγμής.
Όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνω. Αλλά προς το παρόν τη δουλειά μου την κάνω. Θηρίο είναι.

Αλλά δεν είναι το αμάξι το θέμα μου.
Το θέμα είναι πώς χειρίστηκα την κατάσταση πριν γίνει μεγαλύτερο κακό.
Εγώ έβαλα το μυαλό και οι άντρες τη δύναμη και success.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Οκτ 2023, 13:39

nemo έγραψε:οριστε το καρμα εμεινα απο μπαταρια ..

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 31 Οκτ 2023, 02:57

Όχι δεν είναι άντρας :D

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Νοέμ 2023, 09:30

Ιράν: Απαγόρευσαν τη διακομιδή της νομπελίστριας Ν. Μοχαμαντί στο νοσοκομείο, «επειδή δεν φοράει χιτζάμπ».

Η Ναργκίς Μοχαμαντί τιμήθηκε με το Νόμπελ Ειρήνης για «τον αγώνα της κατά της καταπίεσης των γυναικών στο Ιράν και για την προώθηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και της ελευθερίας για όλους». Οι σωφρονιστικές αρχές εμποδίζουν τη μεταφορά στο νοσοκομείο επειδή αρνείται να καλύψει το κεφάλι της, καταγγέλλει η οικογένειά της.....

max_0.jpg

https://www.kathimerini.gr/world/562706 ... -chitzamp/

Αυτό αφιερωμένο στις κύριες του φόρουμ, που πλειοψηφικά είναι ,,προοδευτικές,,

Σας χρειάζεται ένα ισλάμ να χρειάζεστε αντρική έγκριση να πάτε από δωμάτιο σε δωμάτιο, για να εκτιμήσετε τα δικαιώματα που σας παραχώρησε η χριστιανική θρησκεία.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Νοέμ 2023, 03:43

pluton έγραψε:Σας χρειάζεται ένα ισλάμ να χρειάζεστε αντρική έγκριση να πάτε από δωμάτιο σε δωμάτιο, για να εκτιμήσετε τα δικαιώματα που σας παραχώρησε η χριστιανική θρησκεία.

Για κάποιον λόγο η δημοσίευσή σου μου φαίνεται αισχρή και ελεεινή.

Θεωρώ ότι κουβαλάς τα ίδια μυαλά με τους άντρες του Ισλάμ και θα ήθελες πολύ οι γυναίκες να είχαν την ίδια θέση και εδώ. Σε έτσουξε πολύ που η χριστιανική θρησκεία μάς παραχώρησε δικαιώματα.
Τι άλλο θα διαβάσουμε θεέ μου;

Είσαι απλά εμετικός.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Νοέμ 2023, 08:58

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Σας χρειάζεται ένα ισλάμ να χρειάζεστε αντρική έγκριση να πάτε από δωμάτιο σε δωμάτιο, για να εκτιμήσετε τα δικαιώματα που σας παραχώρησε η χριστιανική θρησκεία.

Για κάποιον λόγο η δημοσίευσή σου μου φαίνεται αισχρή και ελεεινή.

Θεωρώ ότι κουβαλάς τα ίδια μυαλά με τους άντρες του Ισλάμ και θα ήθελες πολύ οι γυναίκες να είχαν την ίδια θέση και εδώ. Σε έτσουξε πολύ που η χριστιανική θρησκεία μάς παραχώρησε δικαιώματα.
Τι άλλο θα διαβάσουμε θεέ μου;

Είσαι απλά εμετικός.

Ντροπή σου να μου μιλάς έτσι, γιατί είναι αισχρή και ότι άλλο λες; Επειδή σου δείχνει την πραγματικότητα που θέλετε να κάνετε ότι δεν υπάρχει;

Η ολοκλήρωση της ελευθερίας και της ισότητας των γυναικών γινηκε μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες, αν γεννιοσουνα σε μια μη χριστιανική κοινωνία η μοίρα σου θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Αλλά εσείς οι ,,προοδευτικοί,, που τα βλέπετε όλα, δεν βλέπετε όσα δεν σας συμφέρουν, δεν συμβαίνει μόνο με εσένα.

Στην καλύτερη περίπτωση, έτσι θα έκανες μπάνιο το καλοκαίρι, γιατί και αυτό συζητείται αν είναι ,,ηθικό,, στα μη χριστιανικά κράτη.

7a5.jpg

Για αυτό να πηγαίνεις να ανάβεις κανένα κεράκι που είχες την τύχη να γεννηθείς σε χριστιανική κοινωνία.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Νοέμ 2023, 10:48

pluton έγραψε:
Ντροπή σου να μου μιλάς έτσι, γιατί είναι αισχρή και ότι άλλο λες; Επειδή σου δείχνει την πραγματικότητα που θέλετε να κάνετε ότι δεν υπάρχει;

Η ολοκλήρωση της ελευθερίας και της ισότητας των γυναικών γινηκε μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες, αν γεννιοσουνα σε μια μη χριστιανική κοινωνία η μοίρα σου θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Αλλά εσείς οι ,,προοδευτικοί,, που τα βλέπετε όλα, δεν βλέπετε όσα δεν σας συμφέρουν, δεν συμβαίνει μόνο με εσένα.

Στην καλύτερη περίπτωση, έτσι θα έκανες μπάνιο το καλοκαίρι, γιατί και αυτό συζητείται αν είναι ,,ηθικό,, στα μη χριστιανικά κράτη.

7a5.jpg

Για αυτό να πηγαίνεις να ανάβεις κανένα κεράκι που είχες την τύχη να γεννηθείς σε χριστιανική κοινωνία.

Δεν έχω να ντραπώ για τίποτα. Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τις ρατσιστικές και μισαλλόδοξες απόψεις σου προς πάσα κατεύθυνση. Για τους γκέι, για τους αριστερούς, για τους κομμουνιστές, για τις γυναίκες, για τους αλλοεθνείς, για τους πάντες.

Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν πόσο μάλλον στη χριστιανική θρησκεία. Και αν δεν υπήρχαν κάποιοι προοδευτικοί άνθρωποι στην ιστορία της ανθρωπότητας κι εσύ σε καμιά γαλέρα θα ήσουν τώρα να τραβάς κουπί και να σε χτυπάνε με μαστίγιο.
Που θεωρείς ότι για τους άντρες τα δικαιώματα είναι αυτονόητα ενώ για τις γυναίκες έπρεπε κάποιος να τους παραχωρήσει. :laugh1:

Τα δικαιώματα δεν παραχωρήθηκαν αλλά κατακτήθηκαν με αγώνα, αίμα και θυσίες και οι θρησκείες όχι μόνο δεν βοήθησαν σε αυτό αλλά ίσα ίσα κρατούσαν τις κοινωνίες αιώνες πίσω.

Κεράκι δεν θα ανάψω γιατί γεννήθηκα σε χριστιανική κοινωνία αλλά γιατί γεννήθηκα σε προοδευτική μη θεοκρατική κοινωνία και ευτυχώς κρατάνε τις θρησκείες εκεί που τις πρέπει.

Αυτό που είσαι σήμερα το χρωστάς λοιπόν σε προοδευτικούς ανθρώπους (που τόσο μισείς) που πρώτοι μίλησαν για ανθρώπινα δικαιώματα και μας έβγαλαν από τον σκοταδισμό των θρησκειών.

Άντε μπράβο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”