NikosVy έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο Αριστος ειχε γραψει εδω στο elefthero.net οτι πρεπει να βομβαρδιστουν ολοκληρες πολεις προς παραδειγματισμο...
Έχω δει το παρακάτω:
Ρέπει προς τους βομβαρδισμούς.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ για το Κυπριακό http://www......gr/viewtopic.php?f=51&t=269883&start=30 έγραψε:   ........θα μπορουσαμε οχι μονο να κανουμε κομματακια τον Αττιλα αλλα να καταστρεψουμε με βομβαρδισμους ολοκληρες τουρκικες πολεις (και μετα τους δυο πρωτους βομβαρδισμους θα τελειωνε το παραμυθι)...

Εγω θελω απλα τους σωστους βομβαρδισμους, οχι στη Σερβια, στον Κανταφι και τον Ασαντ...
αλλα στο ISIS, στη Μποκο Χαραμ, στους Ταλιμπαν και τους υποστηρικτες τους, στους Τσετσενους, στην Αλ Καιντα.
Εσεις υποστηριζατε βομβαρδισμους και καταστροφη λαων που πολεμουσαν την ισλαμικη τρομοκρατια, εγω υποστηριζα το αντιθετο.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ.
Αποκαλυφθηκατε ομως γιατι ο Γιαννοπουλος πολιτικα δεν νοιωθει τι του γινεται και σας παραπλανησε να τον ακολουθησετε στη μεγαλυτερη μαλακια εδω μεσα.
ΤΩρα θα σας χορευω εγω στο ταψι μια ζωη.
.

Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.