sharp έγραψε:pan έγραψε:Γενικά για να μην το πολυψάχνεις, όπου τα παιδιά του σοσιαλισμού έπρεπε να αναμετρηθούν με τους αθλητές των μεγάλων εταιριών, τους κατατρόπωναν σε όλα τα επίπεδα. Τους Άγγλους στη μπάλα, τους Αμερικανούς στο μπάσκετ, τους Καναδούς στο Χόκει, περνούσαν δύσκολες ώρες στις αποστολές, είχαν και κάτι τύπους με καπαρντίνες, που δεν μου φαινόταν και πολύ αθλητικοί τύποι, κάτι αγριόφατσες σα να βγήκαν από φιλμ νουαρ.
Αμ δεν έφτανε αυτό, τους άρεσε κι όλα. Κάτι μαύροι που από το πολύ κυνηγητό έγιναν πρωταθλητές των ΗΠΑ, κι άρχισαν τα επαναστατιλίκια μέσα στα γήπεδα, και τα κολλητηλίκια με τους Σοβιετικούς. Μόλις τα έβλεπε αυτά ο Χούβερ, φαντάσου τι θα γινόταν στο εφμπιάι.
Το γύρισες στην παλαβή βλέπω.
Είμαι παλιός, πρόλαβα και τις Press. Εσύ τις ήξερες;
Πρες δεν πρόλαβα, μόνο Πράβντα.
Το πιο ωραίο από όλα όμως είναι το ξύλο που ρίχνουν οι Κουβανοί στους Αμερικανούς στο μποξ.
Με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς, μου βγήκε ότι κάθε Κουβανός έχει βγάλει νοκ άουτ μεταξύ 5-10 Αμερικανούς μποξέρ.
Θα σου έβαζα μερικές ηρωικές στιγμές που ο ιμπεριαλισμός βρίσκεται στο καναβάτσο αλλά παραμονεύει η αντίδραση να πατήσει το ρουφιανόκουμπο και να διαγραφεί η περήφανη νίκη των Κουβανών σαν εκτός θέματος.